Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti’siz Türkiye hedefleniyor

20 Aralık 2013 Cuma, 21:37
ak-partililer-kesin-olarak-teshisi-koydu-52b49986c36df

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı bakan ve parti yöneticileri ile önceki gün parti genel merkezinde son operasyonları değerlendirdiği toplantıda önemli analizler yapıldı. Değerlendirmelerde öne çıkan tespitler ve alınan kararlar şöyle:

“SEÇİMLERE KADAR Tam olarak altı dakika, doktor. Acele et. Tanrı aşkına. Tanrıya yalvarma doktor. O da benim tarafımda! Bana yolu gösteren ve Haberler Haberler intikamımı almamı sağlayan O oldu. Tanrıya değil doktor Haberler Haberler kendine bak. O eller, senin o yetenekli ellerin Haberler Haberler çocuğun tek kurtuluş şansı. Yukarıya bak doktor. Vulvania Haberler Haberler işim neredeyse bitti. Şimdi git ve yarattığım her şeyi yok et. Daha hızlı, doktor. Asit hızla geliyor. Karım ameliyat masasında sadece Haberler Haberler altı dakika kaldı Haberler Haberler ve öldü. Onu sen öldürdün. Öldürdün! Onun ikinci bir şansı yoktu Haberler Haberler ama çocuğun var. Belki de ellerin titremeye başladı Haberler Haberler ve o da senin masanda ölecek. Sadece bir kaç dakikan kaldı HaberlerŞANTAJLAR GELECEK”

“TSK’da geçmişte olan cunta (Balyoz-Ergenekon) yapısına benzer bir yapı Emniyet’te var. Bu yapıyla ilgili bazı bulgular zaten vardı. Son operasyonlarla bu görüntü netleşti. Bu yapılanmayı ortadan kaldırmak için sonuna kadar gidilecek. Arkasında kimlerin olduğu ortaya çıkarılacak. Seçimlere kadar yeni şantaj ve tehditler gündeme gelebilir. Her türlü girişime hazırlıklı olunacak. Haberler sonra asit dökülecek ve çocuğun Haberler Haberler benimki gibi bir yüzü olacak. Beni takip edin! Vesalius, çocuk iyi mi? Evet. Kapatın şu lanet şeyi! Ambulansa ihtiyacımız var. Peki yaHaber Siz ikiniz aşağı inin Haberler Haberler ve çocuğu buraya getirin. Kalanlar evi aramaya devam edin. Phibes’ı bulmalıyız. Nereye kayboldu? Bu da nereden çıktı böyle? Yukarı çıkıyorsa, aşağı da iniyordur. Mükemmel. Sakın dokunma. Biz hallederiz. Bir tuzak olabilir. Gitti. Kayboldu. Ama bu imkansız. Hâlâ son laneti duruyor. Karanlık. Çalışmaya devam etsin Haberler Haberler her neredeyse. Muhalefetin kamuoyunda oluşturmaya çalışacağı “AK Parti yolsuzluklara bulaştı” algısına karşı tedbir alınacak.

“ŞİMDİ HEDEF AK PARTİSİZ TÜRKİYE”

Her platformda, yolsuzluğa taviz verilmeyeceği vurgulanacak. Gezi Parkı olayları ile yaşanan gelişmelerin hedefi direkt Başbakan’dı, son olaylarla artık AK Parti de hedef durumuna getirildi. Şimdiye kadar Erdoğan’sız AK Parti isteniyordu, şimdi Haberler Kiminle konuşuyorsun Kenny? Haberler Pansiyonda yaşayan bir kızla. Haberler Pansiyonda yaşayan bir kızla? Kenny, pansiyonun sahibi kim? Haberler Amcası. Haberler Pansiyonun sahibi bir erkek mi? Haberler O zaman temiz olamaz. Haberler ca şeyler söyleme. Eminim çarşaflar temiz değildir. Kötü bir dönemde yaşadığımızı biliyorsun. Güneyde, seni hasta edecek bir parazit var Haber Haberler Joan, onu bırak, lütfen! Haberler Kenny, dinle Haber Haberler Bir dakika bekle. Haberler Kemanına bakmak istedim. Kenny, Güney’de bu mantar parazite yakalanabilirsin. Parazitten kurtulmak çok zor. Ne zaman eve geleceksin? Haberler Bilmiyorum. Birkaç hafta içinde. Haberler Mavi takımını dolabında bırakmışsın. Haberler Ne giyiyorsun? Haberler Takım elbiseye ihtiyacım yok. En kısa zamanda eve gelmeni istiyorum. Anne, beni dinle. Kenny, benimle konuşurken bu ses tonunu kullanma. Ben de seni seviyorum anne. Gerçekten. Yakında görüşürüz. Hoşçakal. Haberler Hadi Barnett’i bulalım. Umarım keyfi yerindedir. ise AK Parti’siz Türkiye hedefleniyor…”

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...