Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

RedHack Gözaltılarının Hepsi Serbest Bırakıldı

26 Kasım 2013 Salı, 11:19
redhack-gozaltilarinin-hepsi-serbest-birakildi-529466c81107e

Geçtiğimiz Günlerde Aralarında Ünlü Oyuncu Barış Atay’ında bulunduğu 14 kişi Gözaltına Alınmıştı. Gözaltına Alınanların Tamamı Serbest… Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Yukarı ve uzağa Büyük bir vuruş PTVA’nın son top için koşuya ihtiyacı var. Son top. Haber bacağının sağına oynadı. Orta sahada. . koşuyu tamamladı. .si için koşuyor. Sınırdan bir atış var. Haber’nun acele etmesi gerek. Sayı? Lütfen beni dinleyin. Affedersiniz. Teşekkür ederim. Hepinizi Londradan MKT’nin kriket koçu Haber John McClan ile tanıştırmak istiyorum. John ve takımı, kriket kampına Haber yaşaltı oyuncuları seçmek için buradalar. Seçilen oyuncular Haber tahmin edin nereye gidecek? Mecca’nın Kriketi Takımına, yani Son Dakika Haberleri Lord’s’a, Londra’ya. Evet Son Dakika Haberleri Sıra senin, John Teşekkür ederim. Şimdi dikkatli dinleyin. MKT yaşaltı oyuncular için Haber bir koçluk kampı ve turnuva düzenliyor. Her ülkeden on oyuncu seçeceğiz. Üzgün mü? Biraz. Rusy, bu olağanüstü bir kamp. Ama , Haber ödemek gerekiyor. Bak, Haber oyuncularımızın en iyisi. Büyük bir fırsatı kaçırmış gibi hissetmesini istemiyorum. Bu yüzden onu ikna et. Onun bu kampa ihtiyacı yok. Anlayacaktır. Endişelenmeyin, halledeceğim. “Redhack” ve “Anonymous” ile alakalı oldukları iddiası ile gözaltına alınan 14 kişiden, dizi oyuncusu Barış Atay’ın da arasında bulunduğu 9’u serbest bırakılırken, 5’i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

HEPSİ SERBEST

Zanlılar, devletin güvenliğine ilişkin belgeleri temin etmekle suçlanıyor. Savcılık sorguları devam ederken, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ve Denizli Milletvekili İlhan Cihaner de adliyeye gelerek, zanlıların avukatlarından bilgi aldı. Mahkemeye sevk edilen 5 kişi Hemen dönerim. . oyuncu uluslararası düzeyde kriket oyuncusu. Ve işte en iyi kısmı Son Dakika Haberleri Bu demek oluyor ki Shane Warne ile karşılaşabilirsiniz Haber ya da Haber belki vurucu Haber Haberler Tendulkar ile. Bu çok önemli, bu yüzden lütfen dikkatli dinleyin. Son seçmeler iki hafta içinde olacak. Eğer seçilirseniz, ertesi gün parayı ödemek zorundasınız. Jeet, formlar. Hey. Merhaba. Harikaydın, kaptan. Neşelen biraz. Lord’s’da görüşürüz. Saurabh, özellikle senin için. Unutma Son Dakika Haberleri Affedersiniz, efendim. Bir tane form alabilir miyim, lütfen? Emin misin? Evet, efendim. Form, lütfen. Baba. Ama baba, parayı nasıl ödeyeceğiz? ÇİF. ÇİF nedir? Çalışanların İhtiyat Fonu. Yani hükümetin domuzcuk kumbarası. Her ay, maaşımızın bir kısmını oraya koyarız. Hükümet de aynı miktarda para koyar. Ve paraya ihtiyacımız olduğunda Haber tıpkı şu an Lord’s için olduğu gibi Son Dakika Haberleri Domuzcuk kumbarasından alabiliriz. Peki, eğer domuzcuk kumbarasını açamazsak Haber onu kırmayız, değil mi baba? Teşekkür ederim, baba. serbest bırakıldı Görevli cumhuriyet savcılarına ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 5 kişi nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıktı. 5 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİLLER

Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan dizi oyuncusu Barış Atay’ı, adliye bahçesinde ailesi ile arkadaşları karşıladı. Gazetecilere açıklama yapan Atay, gözaltına alınan 13 kişinin her birinin Barış Atay’dan daha değersiz olmadığını belirterek şöyle konuştu: Çok yaşa Hindistan Hükümeti. Rusy, bunu imzalayacağım Haber ama gün içinde kredi alabileceğini sanmam. Efendim, eğer siz kefil olursanız Son Dakika Haberleri Bu bir işe yaramaz. Günaydın Bay Kadam. Günaydın. Hey Babbu didi Hey Rusy, nasılsın? Her şey yolunda mı? Evet, her şey yolunda. Onun işiyle ilgilen. Geçen yıl, kızımın düğünü için bir kredi başvurusunda bulundum. Düğün çok iyiydi. Babbu didi düğün planlayıcısıydı. Ona hala borçluyum. Boşver bunu. Kızımın bebeği olduğunda bir mektup aldım. Kızınızın evlilik kredisi için kutlarız. Bu ne? Sana sütlaç getirdim. Sen de al, Rusy Çay ister misiniz? Hayır, çay falan istemiyorum. Seni rahatsız eden bir şey mi var? Bir araba bakıyorum. Fotoğrafa bakın. Ferrari İtalya, beygirgücü. Saatte km hıza sahip. İstanbulde fiyatı . milyon Haber. Çok iyi bir araba. O her detayı bilir. Bu harika. Her şeyi biliyorsun. Şimdi söyle bana, bu arabayı nereden alacağım? Burada bu modelden bir tane var. Gerçekten mi? Aynı model mi? Haberler Tendulkar’ın bir tane var. Bizim Tendulkar mı? Bu harika bir haber. Atay”Tarih, hepinizi yazacak ama bugün bu ülkede şimdiye kadar görülmemiş kadar biat kültürüyle yaşayan bütün medya patronlarını affetmeyecek o tarih. Ve ben bu medya patronları adına utanıyorum. Nasıl serbest bırakıldığımızı söyleyelim: Sanırım insanlar, ‘kendi rızası vardı’ ya da ‘satıcı değil ama içiciyiz’ dediler ki serbest bırakıldılar. Çünkü bu ülkede tecavüz ve uyuşturucu madde kullananlar dışında kimse serbest bırakılmıyor.” diye konuştu.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...