Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Memurluk için bugün son gününüz

27 Kasım 2013 Çarşamba, 19:36
memurluk-icin-bugun-son-gununuz-52962d136a0d3

KPSS (KPSS-2013/2) Tercih Kılavuzu’nda ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer almakta. Adaylar kılavuza www.osym.gov.tr adresinden temin edebilirler. Büyükbaba Teşekkür ederim Büyükbaba. Haberler bu koltukta mı oturur? Arabayı aldığından beri buraya oturur. Arkaya oturacak değil ya. Ve bu direksiyonu mu tutuyor? Araba sürerken tabii ki direksiyonu tutuyordur. Dokunmak ister misin? Evet. Devam et. Küçük parmağınla dokun. Haber ve Son Dakika Haberleri Hadi bir tur atalım Kabul et çok eğlenceli Harika bir yolculuk Bu sıradan bir araba değil Haber sesi çok uzaktan bile duyuluyor. Fa fa fa fa Son Dakika Haberleri Ra ra ra ri Son Dakika Haberleri Fa fa fa fa Son Dakika Haberleri Ferrari Sa sa sa sa Son Dakika Haberleri Wa wa wa wa Son Dakika Haberleri Kaçak Ferrari sürüşü Hayat çok parlak ve göz alıyor Tekdüze ve sıkıcılıktan benzersiz ve muhteşeme Artık dünyayı umursamadan devam ediyoruz Yeni bir maceranın tadı Verilen şansı neden burada harcayalım? Hadi kanatlanıp uzak diyarlara uçalım Kalp titremeye başladı, yoldan olsa gerek Bugün büyülü bir gece var Fa fa fa fa Son Dakika Haberleri Ra ra ra ri Son Dakika Haberleri Fa fa fa fa Son Dakika Haberleri Ferrari Sa sa sa sa Son Dakika Haberleri Wa wa wa wa Son Dakika Haberleri Kaçak Ferrari sürüşü Bu bir Ferrari sürüşü Bu bir Ferrari Sürüşü Son Dakika Haberleri Evet Alo? Rusy, eve gel çabuk. Ne oldu, Pesi Amca? Burada birkaç serseri var. Rustom’u soruyorlar. Tamam, geliyorum. Ne oldu baba? Haber, para nerede? Burada, çantada. Pakya, Ferrari Haber, içerde kal.

Adayların kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonları tercih edebilmeleri için, 7-8 Temmuz 2012 ve 22-23 Eylül 2012’de yapılan Kamu Personel Seçme Sınavları’ndan (2012-KPSS Lisans ve 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekiyor. Rusy Bu adamlar kim? Bir dakika Kim bu adamlar? İzin verin konuşayım. Pakya, sorun ne? Söylesene, buradaki insanların başka isimleri yok mu? ‘Rustom’ diye bağırdım Rustom dışarı çıktı. Sonra hepsine Ferrari’yi sordum. Kimse onun hakkında bir şey bilmiyor. Ferrari’n olduğunu kimseye söylemedin mi? Pakya, sorun ne? Lütfen bana Ferrari’nin anahtarını ver. Yapamam. Arabayı geri götürmek zorundayım. Bana bak bilge adam Son Dakika Haberleri Sakin, Pakya Sorun yok, dostum. Babbu didi ile bu işi hallettik. Onunla konuşabilirsin. Benimle uğraşma. Ferrari’nin anahtarını ver. Pakya, bu mümkün değil. Pakya, üzgünüm, bu mümkün değil. Zeki seni. Pakya Neden Babbu didi ile konuşmuyorsun? Baba. Rusy, polisleri çağırayım mı? Hayır, ben ilgileniyorum. Tamam, bu kadar yeter. Bırakın beni. Pakya, bu yanlış. Pakya, bu arabayı alamazsın. Alıyorum. Kaybol. Baba. Bu Haberler’in arabası, Onu alamazsınız. Babam onu ofisinden aldı. Kaybol. Hey bayım, ona dokunmayın! Alamazsınız. O babamın ofisine geldi. Onu nasıl alabilirsiniz? O benim babamın Son Dakika Haberleri Dinle bücür, baban onu Haberler’den çaldı. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak.

Adaylar tercihlerini, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin “ais.osym.gov.tr” internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapabilecek.

ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.

Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...