Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Hakan Şükür’den Dershaneler Ve Cemaat Açıklaması

27 Kasım 2013 Çarşamba, 01:51
şükür

Hakan Şükür’den Dershaneler Ve Cemaat Açıklaması

 

İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili  hükümetle Gülen Cemaati arasında oluşan gerginliği  Twitter hesabı üzerinden yaptuğı açıklama ile dile getirdi.

Açıklamasında AK PartiPearl Harbor’dan Hiroşima’ya kadar sürekli Hirohito’nun yanındaydı. Maiyetiyle temasa geçtik, karargahlarımızdan uzakta gizli bir yerde, buluşma teklifimi kabul etti. İyi akşamlar, hanımefendi. Aya’yı almak için gelmiştim. Ayers burda değil. Burda buluşacaktık. Nerede olduğunu biliyor musunuz? Aya bu sabah Japonya’ya geri döndü. Ne? Bir not bıraktı mı? Hayır. Gelmeyecek değil mi? Hayır, efendim. Tutuklanacağından korkuyor. Ona benden bir mesaj yolla. İpin ucunda İmparator’unun sallandığını gördüğünde onu asan olacak. Emredersiniz, Başkanım. Hayır, konuyu anladığınızı düşünüyorum Sayın Başkan. Kesinlikle. Sağolun, efendim. Yalan söylüyorsun seni kahrolası. Ne? Hala ‘yu arıyoruz efendim. Lanet olsun, , Eğer bu soruşturmanın anahtarıysa, ne yapman gerektiği umrumda değil. Gerekiyorsa mucize yarat, ama bu ofise o adamı kulağından tutup getirmeden bir daha gelme. Anlaşıldı mı? Evet, efendim. Kahretsin, o gün bile üstünde denizci üniforması vardı efendim. Daha neye ihtiyacınız var anlamıyorum. hükümeti ile Gülen Cemaati’nin karşı karşıya gelmesinin kendisini üzdüğünü belirten Şükür, tartışma içindeki medya organlarının tavrını da eleştirdi.

Şükür, dershanelere ihtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan kapatılmasına evet demenin doğru olmadığını söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Şükür attığı tweetlerde şu ifadelere yer verdi:

“Yirmi seneden fazla bir süreden beri içinde bulunmaktan şeref duyduğum hizmetimizle mensubu bulunmakla onur duyduğum partimizin bu şekilde karşı karşıya gelmiş Bunun olacağını bilebilir, hatta altına imzasını bile atmış olabilir, ama eğer başlatmak istediyse gerçekten de durdurabilir miydi? O İmparator, efendim. Her istediğini yapabilir. İlk bakışta öyle gözükebilir, ama burası çelişkilerin ülkesi. Sanırım kaçırdım. Oldukça aşikar gözüküyordu, efendim. Japonya’yı adım adım savaşa sürükleyen gürüşmelere odaklanmalıyız. Esas adamlar kimlerdi, ve İmparator’a ne kadar yakındılar? İmparator’u saran karmakarışık bir güç ağı bu. Krizantem Tahtı bile, kendi başına bir gizem. Eğer İmparator’u suçlu bulursam, Washington mutlu olacaktır. En yüksek bedeli ödemesini istiyorlar. olmaları beni çok üzmektedir. Muhterem Hocamın (Fethullah Gülen) Başbakanımıza her zaman dua ettiğinin en yakın şahitlerindenim.

Dershaneler meselesinde gerek yayın organlarında gerekse sosyal medyada gösterilen hassasiyet, bugüne kadar süregelen bu dostluğun zedelenmesi endişesindenGerçekten, kim bu adam? Eğer isteseydi, Japonyanın savaşa girmesini engelleyebilir miydi? Konoe haklı. Japanya’da hiçbirşey tam siyah yada beyaz değildir. Grinin milyonlarca çeşidi vardır. Merhaba, bayım. Aya, umarım böyle habersiz gelmeme aldırış etmemişsindir, Filipinlerde görevliydim, ve Japonya’ya gitmek üzere görevlendirildim. Düşündüm de, mahallenin de yakınında olmadığımızda, Haberler Lütfen, git burdan. Aya, sana bir çok mektup yazdım, ama hiçbirini cevaplamadın. Gelmemeliydin. Günaydın. Shimada Sensei Haberler Polisi arayacağım Hayır. Gerek yok. Polisi arayacaklar. Biraz konuşabilir miyiz? Babam benden tek bir söz istedi, Haber Asla bir Amerikalıyla evlenemem Haber . Hastalanınca Japonya’ya geri döndüm. Vefat etti. Üzüldüm. İlk karşılaştığımızdaki gibi güzelsin. Bayım, bu akşam biftek servisimiz yok. Ülke açlıktan kırılıyor, ve eğer bizim ziyafet çektiğimiz dedikodusu yayılırsa ahlaki değerlerimizi kaybederiz, ki, elbette, ahlaki değerler en çok ihityacımız olan şeydir. kaynaklanmaktadır. Dershanelerin sadece ticari kurumlar olarak görülmesi doğru değildir.

Elbette eğitim sistemimizin iyileştirilmesi hepimizin öncelikli görevidir. Ama bunu birşeyleri yıkarak yapmaya taraftar olmadığımı belirtmek isterim.

“DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Dershanelere ihtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan kapatılmasına evet demenin, doğru olmadığını düşünüyorum.

Bugüne kadar binlerce gencimizin üniversite kazanmasına vesile olan bu kurumların kapatılmasının, doğuracağı sosyal yaraların telafisinin zor olacağını düşünüyorum.

Baştan da ifade ettiğim gibi Sn. Başbakanıma olan sevgimi sınamak kimsenin haddi değildir. Ama hiçbir makam sevdasına düşmeden tamamen milletime hizmet sevdasıyla ve Başbakanımızla isteğiyle girdiğim siyasette milletime faydalı olmayacağını düşündüğüm hususları açıkça ifade etmek en önemli vazifemdir.

Kapatma davasında partimize ve Başbakanımıza hizmet mensuplarının yaptıkları dua organizasyonlarının, ettikleri duaların yakın şahidiyim.

Hem referandumda hem seçimlerde kapı kapı dolaşan, hakaretlere uğrayan kadınıyla, erkeğiyle fedakârca çalışan hizmet insanlarını hepimiz biliyoruz.

“BÜYÜK HAKSIZLIK”

Hiçbir beklentiye girmeden büyük maddi fedakârlıklarla dünyanın her yerinden gelip oy kullanan insanları daha düne kadar partimize ve değerlerimize tavırları Ah, sanırım akşam yemeğimiz hazır. Cesaret, beyler. Japonya’da dünyanın en büyük, halkın askeri idareden kurtuluşu deneyini yapmak niyetindeyim. Soruşturmanız nasıl gidiyor, Haber? İyi. Siz ve diğer en iyi Japon uzmanlarınızın Haberler gece gündüz çalıştığınızı duyuyorum. Müsaadenizle, beyler. Biliyorsun, senin üzerinden, Haber , prim yapıyor. onura inanıyor. Ve zafere. kendisinin, tabikide, senin sağlayacağın. Hirohito’yu kurtarmak istiyor, ama bunu yapmak için sana ihtiyacı var. Bana ihtiyacı yok. O başkomutan. Bundan çok daha hırslı. Birleşik Devletlerin bir sonraki başkanı olmak istiyor. Bütün bu fotoğraflar ne için sanıyorsun? Bitti mi, Haber? Aday olma şansını mahvetmek istemiyor, ve biliyor ki Amerikalılar, İmparator’un kellesinin gitmesini istiyor. İmparator asılırsa, neler olacağını hiç düşündün mü? Bütün bu istila elimizde patlayabilir. Bu hafife alacağım bir karar olmayacak. Katılıyorum. Bu bir batak, ama adalet sağlanmalı. İntikam adaletle aynı şey değildir.ile bilinen bir kısım medya mensuplarının düşman ilan etmesi büyük haksızlıktır.

Bu insanların savaş, kavga gibi kelimelerle yan yana anılması çok inciticidir. Son olarak birkaç gündür aynı dil konuşulmasa da, aynı duyguları paylaştığımızı biliyor yaratandan ötürü hepinizi seviyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi korusun, fitneden kötülüklerden korusun inşallah. Âmin.”

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...