Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Asker Kaçağı ve Bakayalar Aranıyor.

25 Kasım 2013 Pazartesi, 00:03
asker

Asker Kaçağı ve Bakayalar Aranıyor.

Asker kaçağı ve bakayalar yeniden GBT yoklamalarına girdi.
Emniyet bundan sonra ele geçirdiği asker kaçağı ve bakaya durumdaki kişileri Askerlik Şubesi’ne teslim edecek.
Asker kaçağı ve bakaya kalanlara kışla yolu görünüyor.

Bedelli Asla olamaz Son Dakika haberleri. Hapisten çıkınca, yine küçük bir kızı öldürecek. O zaman öldürülen kızdan nasıl özür dilemeyi planlıyorsun? Son Dakika haberleri. Dünya, bunun gibi döl israfıyla dolu. Dünya, bir gıdım vicdan azabı duymayan insanlarla dolu. Sizin daha iyi bilmeniz lazım. Hadi şu işi bitirelim. Bitirmezsen Haber Haber hayatta kaldığı için Haber Haber bir gün gelecek, pişman olacaksın. Ödülümün yarısını size veririm. Okumura, bu çok tuhaf Haber Para konusu açılınca Haber Haber söylediğin her şey bahane gibi geldi. Toplanın Son Dakika haberleri. Neredesiniz? İyi misiniz? Ne demek istiyorsun? Okumura rapor verdi. Sen ve , tarafından rehin tutuluyormuşsunuz. Yalan söylemiş, biliyordum. Okumura köstebekmiş. Orada neler oluyor? Emniyet, Okumura’nın istihbaratıyla Haber Haber siz ikinizi kurtarmayı öncelik edindi. ‘yu vurmaya karar verdiler. sitesindeki ikinci şart: Ulusun emriyle ‘yu öldürmek. Görev gereği yasal infaz. Shizuoka’daki personeli sizi takip etmeye seferber ettiler.askerlik ve 15 ay uzun dönem askerlik süresinin 12 aya düşürülmesi gibi düzenlemelerin ardından asker kaçağı durumundakiler için aranma faaliyetlerini yoğunlaştıran Milli Savunma Bakanlığı, yoklama kaçağı ve bakayaların silah altına alınması için İçişleri Bakanlığı ile protokol imzalamıştı. Protokol kapsamında asker kaçağı ve bakayaların yeniden GBT’ye girmelerinin sağlanması öngörülüyordu. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Şube Dairesi protokol uyarınca altyapı çalışmaların tamamlandığını duyurdu.

Açıklamadahemen en yakın polis merkezine götürün. Çok tehlikeli. Zamanında yetişemeyiz. Araba plakanız ellerinde. Mekari, ne yapabilirim? Destek göndereyim mi? Hayır, sağ ol. Kapatıyorum. Niye ona nerede olduğunu sormadın? Daha fazla adamımın öldürülmesine Haber Haber izin veremem Son Dakika haberleri. Hasta çocuğunu düşün. Dünyada tüm para bile onu iyileştiremez. ‘nın bana emrettiği gibi Haber Haber Mekari ve bekar anne ‘yı bu göreve atadım. Benim bu olayla alakam orada bitti. Haberler Daha fazla Haber Haberler Artık geri dönemeyiz. Ruhumuzu sattığımız duyulursa Haber Haber sen de mahvolursun. Trenle gittiğimizi sanacaklar. Peki Son Dakika haberleri. ‘ya nasıl gideceğiz? Toplu taşıma ve kiralık araç olmaz. Yüzlerimizi tanıyorlar. Sıradan bir arabaya ihtiyacımız var. Yuya, telefonum nerede? Haberler Nereden bileceğim ben? Haberler Nereden mi bileceksin? Haberler Nerede? Bizim evde mi? Haberler Orada yok. Orada biri var. Bak. İşte orada. Son Dakika haberleri. Ne yapıyorsun? Ne yapacaktın? polisin yakaladığı yoklama kaçağı ve bakayaların askerlik şubesine teslim edileceği söylendi.

Detay: Yoklama kaçağı ve bakayalarla ilgili olarak polisçe muhtelif zamanlarda yapılan kimlik sorma veZaten öldürüleceğim. Seni kimse öldürmeyecek. Faydası yok. Öyle olacağı kesin. Bir oyun daha oynayayım işte. Siz işinizi yapıp, beni koruyun Haber ama karışmayın bana. Üst düzeydekiler, ‘nun rehinesi Haber Haber olduğumuzu sanıyor, değil mi? Haberler Öyle görünüyor. Polise ‘yu vurarak öldürmeleri emredilmiş. Öyleyse benim de bu adamı öldürmeye hakkım var. Maalesef onu vurmayacaksın. Vurursan Haber Haber milyarı sen alırsın. Onurun buna izin vermez. yanlış hesap yaptı. Ödül olmasa, onu vururdum. Bir ricam var Haber İçinizden biri Haber Haber beni öldürüp, bir milyarı alırsa Haber Haber çok azını da olsa Haber Haber fakir anneme Haber Haber verebilir misiniz? Ne? Annem beni tek başına büyüttü. Ama ben Haber Haber şimdiye dek ona olan sevgimi gösterecek Haber Haber iyi bir şey yapmadım. En azından Haber hayatımı takas ederim. Daha sonraki hayatında ona yardımcı olması için Haber Haber ona biraz para verebilir misiniz? Lütfen. Binmek ister misiniz? Atlayın. Haberler Onun kim olduğunu biliyorsun, değil mi sorgulama işlemi esnasında yoklama kaçağı veya bakaya durumunda olanlar, mesai saati içinde, en yakın askerlik şubesine, düzenlenecek tutanağa istinaden teslim edilecektir.

Emniyet, Yoklama kaçağı ve bakayaların kimlik numaralarının sadece GBT sistemine değil, Ulusal Yargı Ağı Projesi ve Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme Sistemi’ne de girildiği,Haberler Evet, çok ünlü biri. Haberler O zaman neden bizi aldın? Haberler Çünkü ben bir taksiciyim Haber Bugün de hiç müşterim yoktu. Her yer polis kaynıyor. Bu adamı öldürecekler. Bütün gün haberlerdeydi. Naklinden bahsediyorlar. Onu öldürmeye çalışanlarla ilgili haberlerden gına geldi. ki bıçaklı adam ve küçük rehine. Bir şirket başkanıymış, peşinde alacaklılar varmış. böylece tatil köyleri, otel ve hastanelerde kalanlara da ulaşılabileceğini de vurguladı.

Türkiye’de 590 bin kişi asker kaçağı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...