Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Acun Bir Tek Programı Kaldırmadı

24 Kasım 2013 Pazar, 23:08
acunmedya

Acun Bir Tek Programı Kaldırmadı

Acun Ilıcalı’nın satın aldığı TV8 ‘de çok sayıda program kalkarken hafta sonu sabah kuşağı yapımlarından Erken Baskı’nın devam edeceği öğrenildi.

Programı sunan Özge Uzun daha önce sosyal medyada yaptığı açıklamalarda Erken Baskı’nın yayından kalktığını duyurmuştu.

Ancak daha sonra Uzun yine twitter adresinden programın devam edeceği paylaştı.

Bunları söylememiş olsaydı Haber Haber o kamyon şoförünü öldürebilirdim. Yalnızca onun sözleri Haber Haber üç yıldır bana güç verdi. Üst araması. Hadi çabuk ol. Önemli olan her olasılığı teker teker elemek. Bizim işimiz bu, değil mi? Senden şüphelendiğim için affedersin. Biz değilsek, onu nasıl buldular? Bir teorim var Haber Müfettiş ‘nin arkasındaki adam Haber Bir kamu güvenliği dedektifiydi. Bizi takip etmiş olabilir. Okayama İstasyonu Polis Hanım Haber Hiç hobin var mı? Seninle konuşmak yasak. Benim nelerden hoşlandığımı Haber Haber nelerden hoşlanmadığımı öğrenmek ister misin? Polis. Buraya geçemezsiniz. Niye? Niyeyse niye. Ben öyle dedim. Kime emir veriyorsun o. çocuğu? Yerine dön ve otur. Haberler , geri çekil Son Dakika haberleri. Haberler Hadi Son Dakika haberleri. Buraya. Haberler Koltuğuna dön. Haberler Hadi oradan, o. çocuğu Son Dakika haberleri. Bir ambulans çağırın Son Dakika haberleri. AIOI İSTASYONU Sadece tıbbi ekip Son Dakika haberleri. Çabuk Son Dakika haberleri.Uzun, bu sabah yine izleyicilerinin karşısına çıktı ve önümüzdeki haftalarda da yayında olacağını söyledi.

Erken Baskı kaldığı yerden devam ediyor. Çabuk olun Son Dakika haberleri. Tamam. Artık iyisin, Kanbashi. Sen Haber ‘yu Haber Haber korumaya değer mi? Neden Haber Haber onun gibi bir pislik için Haber Neden Haber Haber hayatımızı tehlikeye atıyoruz? Lanet olsun. Ölürsem Haber Haber annem Haber Haber yapayalnız kalacak. Anladım. Konuşmaya çalışma. Kanbashi. Kanbashi Son Dakika haberleri. Kanbashi Son Dakika haberleri. Kim öldü? O Haber asabi polis mi? Eden bulur, değil mi? Seni sırtından vurmamı istemiyorsan, kapa çeneni. Bu istasyonun garajı olmadığı için Haber Haber İstasyonu’nda olay yeri incelemesi yapılacak. Orada Hyogo polisi hazırda bekliyor. yolcuları indirip, tren değiştireceğiz. Tren değiştirmek mi? duramayız. Haberler Neden? Haberler Az önce telefon ettiler. sitesi sayesinde bir sürü insan toplanmış. Tren rayındaki mekanikler geri itilmiş. O yüzden bu tren Haber Haber ‘yi direkt geçip, ‘ye gidecek. Lütfen orada inin. Haberler Hayır, biz Haber Haberler Bu Japon Demiryolları’nın son sözüdür. Merak etmeyin. Yanlis anlaşılmalar düzeltildi, her şey yolunda. Yarin sabah 9’da tv8 deyiz…

— 24 Kasım 2013 —

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...