Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Mecliste de Yolsuzluk Operasyonu Gündemden İnmiyor

19 Aralık 2013 Perşembe, 15:21
tbmmde-de-yolsuzluk-operasyonu-gundemden-dusmuyor-52b2f0fee266d

ANKARA – TBMM Genel Kurulu’nda konuşan
CHP
Manisa Milletvekil Hasan Ören, geçmişte ‘Ergenekon Davası’na ilişkin “
Türkiye
bağırsaklarını temizliyor” değerlendirmeleri yapıldığını anımsatarak, “Şimdi Türkiye neresini temizliyor?” diye sorarken, operasyon nedeniyle polisteki görev değişikliklerini “Polisler destan yazıyordu, şimdi emekliliği mi yazıyor?” sorusuyla eleştirdi.

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe tasarısı üzerindeki görüşmelere devam edildi. Tasarı üzerine söz alan CHP’li Ören, İstanbul merkezli operasyona değinerek, “Ergenekon davasında sizler, ‘Türkiye bağırsaklarını temizliyor diyordunuz, şimdi Türkiye neresini temizliyor?” diye sordu. Cep telefonundanİyi. Bize yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Nasıl? Üç adamHaber Sizinle aynı meslekten üç adam, geçen hafta içerisinde Haberler Haberler pek alışılmadık şekillerde öldüler. Dedektif Haberler Haberler benim mesleğimden insanlar hemen her gün ölüyor. Haber Ayağınız pensemin üzerinde duruyor. Haber Özür dilerim. Teşekkürler. Hargreaves, Thornton, Dunwoody isimleri Haberler Haberler sizin için bir şey ifade ediyor mu efendim? İnanamıyorum. Anlıyorum efendim ama, bu cinayetlerin birbirleriyle Haberler Haberler nasıl bir ilişki olabileceğine dair en ufak bir fikriniz yok mu? Hiç yok. Daha geçen hafta Thornton ile görüştüm. Alo. Evet burada. Telefon sana. Teşekkürler. Alo. Ben Trout. Anladım. Nerede? Pek âlâ, dakikaya oradayım. Dr. Longstreet’i de tanıyor muydunuz? Duyduğunuz neydi? Keman ya da çello gibi bir şey. Haber Gecenin iki buçuğunda mı? Haber Evet. Haber Sokakta mı? Haber Evet, söylediğim gibi. Bana böyle davranma. Özür dilerim. Ne duyduysam onu söylüyorum. , Başbakan
Recep Tayyip Erdoğan
’ın, “Hırsızlık babadan evlada geçer, evlattan babaya değil” sözlerinin yer aldığı konuşmayı dinlettiren Ören, “Yani hırsızlık Başbakan’ın dediği gibi babadan çocuğa geçiyor. O zaman bakandan hesap sormak gerekir” dedi. Bunun üzerine TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Ören’i, “Kürsüden sadece siz konuşabilirsiniz” diyerek uyardı. Ören, Maliye Bakanı Şimşek’in, “Böyle bir olay benim akrabalarımda olsa istifa ederim” dediğini anımsatarak, “Diğer bakanlar neden böyle demiyor?” diye sordu. Ören, “Emniyet müdürlerini görevden alacağınıza, bakanı görevden alsanı Sonra sanki kapı sesi gibi bir şey duydum. Bir türlü uyuyamıyordum Haberler Haberler o yüzden de aşağı aspirin almaya indim. Kapı aralıktı ve içeri baktığımda Haberler Haberler onu gördüm. Sonra sizi aradım. Hepsi bu kadar mı? Sizce yeterli değil mi? Ona bir baksanıza. İyi ama solgun gözükmüyor mu? Bunun dışında bir şey bulamadık. Bir de onu. Olamaz. Bunun ne olduğunu biliyor musunuz han’fendi? Parmak izi! Hayır benim değil. Onun olmadığından da eminim. Teşekkürler. Şu an için bu kadarı yeterli. Gidebilirsiniz. Yarın tam ve imzalı ifadenizi almaya geleceğiz. Teşekkürler BayanHaber Frawley. Haber Teşekkürler Bayan Frawley. Haber Çok iyi bir insandı. Bana hep iyi davrandığı için çok şanslıyım. Tabi, siz onun Haberler Haberler kahyası mıydınız? Bunu yapan her kimse tam bir profesyonel olmalı. İliğine kadar kurumuş. Zaten onlar kemikleri. Zavallı herif. Başına gelenin tamamıyla farkındaymış. Haber Aynı katil olduğunu mu düşünüyorsun? Haber Artık düşünemiyorum. Araştırdığımız z, soruşturma tamamlandıktan sonra alnının akı ile tekrar göreve gelse daha iyi olmaz mı? Polisler destan yazıyordu, şimdi emekliliği mi yazıyor? Halk Bankası Genel Müdürü’nün evinden ayakkabı kutusunda 4.5 milyon lira çıkıyor, ayşe teyze ise kışlık mantosunun cebinden çıkan 5 liraya seviniyor. Bu insanların parasını çarçur etmeyin” diye konuştu.

”Eşeğin büyüğü ahırda”
MHP
Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “operasyonda gözaltına alınan Fatih Belediye Başkanı’nın, bir rüşvet soruşturmasında ayağından vurulduğu, özel uçakla yurtdışına gittiği, 7-8 gün sonra geldiği ve bir şey olmamış gibi kimseden şikayetçi olmadığının” iddia edildiğini ileri sürdü. “Türkiye’nin artık boğazına kadar yolsuzluğa bulaşmış bir takım tarafından yönetildiğini” iddia eden Türkkan, “Ben küçük çapta bir sanayiciyim ama evde bir k malzeme bu, beyefendi. Haber Tanrım, kırmışsınız. Haber Efendim? Güzelim eseri mahvetmişsiniz. Ben bunu güzelliği ve seyir zevki için üretiyorum. Haber Siz mi yaptınız? Haber Kesinlikle. Haber Bunu tahmin etmiştim zaten. Haber Kesinlikle. Arkasında işaretim var. Teşekkürler. Biraz daha bahsedebilir misiniz? Tabii. Haber Farklı bir setin bir parçası. Haber Set mi? Bir çok parçadan mı oluşuyor? Tabii ki; bu bir set. Kaç parçadan oluşuyor bu set? ? Hepsi birbirinin aynısı mı? Tabii ki değil. Sen olsan aynı desene sahip on kolye ister miydin? Her birinde farklı bir sembol var. Anlıyorum, peki kim sipariş etmişti? Bir hanımefendi. Bir kadın mı? Hayır, bir hanımefendi. Çok iyi hatırlıyorum. Buraya geldi Haberler Haberler belirli bir işaret grubu verdi Haberler Haberler paranın yarısını peşin ödedi Haberler Haberler gerisini de almaya geldiğinde. Çok güzel bir set ortaya çıktığı için de çok memnun kaldı. Yüksek dereceli gümüşten yapılmıştı. Bugünlerde böyle siparişler gelmiyor.asam bile yok. Ayakkabı kutusuna para saklama gerçekten hiç aklıma gelmemişti. Önemli bir beyin, bunu buzluğa alıp koymak lazım, bu beyinlere Türkiye’nin ihtiyacı var” dedi. Türkkan, bazı emniyet müdürlerinin görevden alındığını anımsatarak, “Polisleri ve savcıyı görevden aldın. Peki ne oldu şimdi? Eşeğin büyüğü ahırda, bunun daha büyüğü olacak” diye konuştu.

İçişleri Bakanı’nın telefonuna çıkmadığı konusu
Milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Maliye Bakanı Şimşek, “İçişleri Bakanı Muammer Güler’in telef Haber Bir daha göz atabilir miyim? Haber Son bir soru. Neye benziyordu? Haber Uzundu. Haber Uzun. Haber Çekici. Haber Çekici. Sanırım gençti. Hatırladığım kadarıyla fazla konuşmuyordu ama Haberler Haberler çok, nasıl denir Haberler Şıktı. Şık. Peki. Başka bir şey söyleyebilir misiniz? Hayır sanmam. Şık kelimesini yanlış mı yazdın? Haber Bana doğru göründü. Haber İyi, peki. Aslında, fazla uzun durmadı. Ve, tabii, ben de parayı sayıyordum. Tabi. Çok teşekkürler, çok yardımcı oldunuz. Değerli vaktinizi aldığım için özür dilerim. Evet, değerli olduğu bir gerçek. Hoşça kalın beyefendi. Güle güle müfettiş Pike. Trout, beyefendi. Evet, tabi. Diğer taraftanHaber Efendim? Madalyondaki sembol ya da işaret Haberler Haberler faydası olur mu bilmem ama Haberler Haberler sanırım İbranice idi. Çok teşekkürler beyefendi. İbranice. İşte burada efendim. Bu, kanın İbranice sembolü. Anladım. Gtach’ın bir parçası. Neyin, efendim? Gtach’ın. Büyük göçten önce firavunun Haberler onuna çıkmadığı” ile ilgili soruya cevap verirken, “Bakana ulaşamama hususu, sabahleyin arada bir kez arayıp kendisinin toplantıda olduğu bir husustur. Onu öyle değerlendirmek lazım” dedi.

TÜPRAŞ’ta denetim
Şimşek, “TÜPRAŞ’ta yapılan denetim” ile ilgili soru üzerine, şöyle konuştu:
“Zaman zaman, ihbar ve savcılık talebi üzerine aramalı inceleme yapılabiliyor. Bu yeni ve ilk değil. Bunun Gezi olayları sonrasına tekabül etmesi, birtakım tabiki algılar, çağrışımlar yapmış olabilir. Gezi sonrası ortaya çı Haberler başına gelen on lanet. Haber Sana göstereyim. Haber Teşekkürler efendim. Antik çağların felaketleri Haberler Haberler ya da lanetleri. Kölelik düzenin sürdürdükleri için Haberler Haberler Tanrı’nın firavuna sardığı lanetler. İşte burada. Ama tüm bunlar Haberler Haberler sadece birer mit, değil mi? Haber Böyle düşünmüyorum. Haber Öyle mi? Öyle. Bu felaketlerin var olduğuna dair kesin kanıtlar mevcut. Çok eskiden yaşanmış olmaları birer mit olduklarını düşünmemize sebep oluyor. Bu lanetler nasıl oluşuyor efendim? Arılar, yarasalarHaber Kurbağalar? Kurbağalar, evet. Sonra, kan. Anlıyorum. Bu on lanetin bir oluşum sırası da var mı acaba? Kutsal bilgelerin yüzyıllardır araştırdığı bir konudur bu. Ancak klasik inanışa göre Haberler Arılar, yarasalar Haberler Haberler kurbağalar, kan Haberler Haberler fareler Haberler Haberler dolu, yaratıklar Haberler Haberler çekirgeler ve tabii ki Haberler Haberler ilk doğanın ölümü Haberler Haberler ve son olarak karanlık.kan… İnanın hiç bir inceleme 6 ay önceden bitmiyor, bazı incelemeler zaman zaman bir yılı alıyor. Keşke şu mahremiyet olmasa da bahsettiğiniz incelemeleri teker teker söyleyebilsem.

Koç Grubu Türkiye’de güzide bir gruptur, istihdam ve katma değer sağlıyor. Biz üretim yapan, yatırım ve istihdam yapan herkesi değerli buluyoruz. Maliye Bakanlığı olarak Türkiye’de katma değer üreten herkesin önünde, biz Karanlık mı, haham? Evet. Ülke üzerindeki son lanet Haberler Haberler insanoğlunun ölümüyle sonsuza kadar sürecek. Aşkım Haberler Haberler sevgili kraliçem ve sadık eşim. Acılarına bir son vermek için Haberler Haberler tek başıma mücadele ediyorum. Sevgilim yakında Haberler Haberler bu hayata göre kısa sürede Haberler Haberler anılar tekrar birleşecek. Kalplerimizi yeniden bir araya getirip Haberler Haberler tek yürek yapacağım. Küçük bir matematiksel denklem hazırladım. Son yıl içerisinde içinde Haberler Haberler bulunduğum tüm kayıtlar burada. Yaklaşık tane. Modern cerrahinin takım işi olduğunu biliyorsun. Bazen düzinelerce insanın yardımıyla yapılır. İnternler, pensçiler, bir çok uzman. önümüzü ilikleriz, genel konuşuyorum.”

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...