Son Dakika
16 Nisan 2024 Salı

Meclis, Çalışma Şartlarında Düzenleme Tam Gün Düzenlemesi

02 Aralık 2013 Pazartesi, 02:28
meclis-calisma-sartlarinda-duzenleme-tam-gun-duzenlemesi-529bcffd09b13

TBMM Genel Kurulu, görüşmeleri bir süredir ertelenen kamuoyunda “tam gün” olarak bilinen Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nı 3 Aralık Salı günü görüşmeye başlayacak. Tasarı, temel kanun olarak üç bölüm halinde görüşülecek.

Tasarıya göre, memur, subay, Geri gel. Tamam, orada sabitle. Haber Hayır, geride burada. Haber Tamam. Bu dipte bir basınç kapısı var. Tünele kumandalı bir nöbetçi birimi yerleştirip kapıyı kapatamaz mıyız? Evet iş görecektir. Ancak, komplekse nereden girebileceklerini bilmeliyiz. Haklısın, bu yüzden Son Dakika Haberleri şu iki köşedeki barikatları onaracağız Son Dakika Haberleri sac ile kaynatarak bura, bura ve buradaki tünelleri kapatacağız. Böylece yalnız bu iki koridordan gelebilirler. Evet. Biz de diğer nöbetçi birimleri buraya Son Dakika Haberleri ve buraya yerleştiririz. Değil mi? Haber Evet. Haber Olağanüstü. Bir tek iskambil kağıdımız eksik. Pekala millet. Hadi bakalım, artık bir amacımız var. Haber Olumlu. Haber Olumlu. Yap işini, bebeğim. Vasquez, bir an evvel gidelim bu yerden. Haber A ve B nöbetçileri yerleştirildi ve sabitlendi. Haber Anlaşıldı. Bekleyin. Çalıştırıyorum hemen. Test et, Hudson. Haber Yap! Haber Atıyorum! Tamam! Bir an evvel gidelim bu yerden! astsubay ve askeri öğrenciler; ofis, büro ve muayenehane açamayacak, vakıf yüksek öğretim kurumlarında çalışamayacak. Ancak memurların insani ve sosyal amaçlı gönüllü çalışmaları bu yasaklamanın dışında olacak. Sağlık personeli, mesai saatleri dışında da hastane ya da sağlık kuruluşuna çağrılabilecek. GATA’da da sözleşmeli profesör ve doçent çalıştırılabilecek. Sünnet ameliyatını sadece tabipler yapacak.

Ruhsatsız olarak sağlık hizmeti sunan veya yetkisiz kişilerce sağlık hizmeti verdirenler, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılacak. Ancak, olağanüstü durumlarda acil sağlık hizmeti ulaşana kadar sağlık hizmeti veren hekimler ve sağlık görevlileri bu cezaya çarptırılmayacak. 1 Ocak 2013′Tüneli kapatıyoruz. Hadi bebeğim. Taş gibi oldu. İşte, bunu takmanı istiyorum. Bu ne için? Yer belirleyici. Bununla kompleks içinde nerede olursan ol, seni bulabileceğim. Tedbir açısından. Sağ ol. Nişanlandık falan anlamına gelmiyor. Sırada ne var? Son durak. Şöyle geç. Uzan. Aferin. Şimdi, burada uzanıp biraz kestiriyorsun. Çok yoruldun. İstemiyorum. Hep korkunç rüyalar görüyorum. Eminim Casey kötü rüyalar görmüyordur. Bir bakalım. Yok. Kötü hiç bir şey yok. Bak. Belki sen de biraz onun gibi yapmalısın. Ripley, o kötü rüyalar görmüyor Son Dakika Haberleri çünkü o sadece plastik parçası. Doğru. Özür dilerim, Newt. Tamam. Annem, canavarların olmadığını söylerdi hep. Gerçekte yoklarmış. Ama varlar. Evet varlar, değil mi? Neden çocuklara yok diyorlar? Çoğu zaman doğru. O şeylerden biri onun içinde büyümüş müdür? Bilmiyorum, Newt. Doğru söylüyorum. Bebekler de böyle olmuyor mu? Yani, bebek insanlar? Haber İçinde büyürler. Haber Hayır. O çok farklı. ten önce yurt dışında görev yapan tabipler ve uzmanlar ile düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 6 ay içinde Türkiye’ye dönen ve en az 3 yıl süreyle mesleğini yapanlar, devlet hizmeti yükümlüğünden muaf tutulacak. Sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan personele karşı görevleri sırasında veya görevleri dolayısıyla işlenen kasten yaralama suçu tutuklama nedenleri arasında sayılacak.

Tasarıyla, profesör ve doçentler, mesai dışında özel hastane ve vakıf üniversitesi hastanesinde çalışabilecek. Bu şekilde çalışabilecek öğretim üyeleri, yüzde 50’si uygulama, yüzde 50’si de akademik faaliyetlerden oluşacak önceki yılın performans kriterlerine göre belirlenecek. Tabip ve diş tabibi olan profesör ve doçentler, kurumsal sözleşme ile özel hastane ve vakıf üniversitelerinde çalışabilecek. Hemşire yardımcısı, ebe Senin hiç bebeğin oldu mu? Evet oldu. Küçük bir kızım vardı. Nerede? Gitti. Yani öldü. İşte. Bunu al. Şans getirir. Nasıl? Gitme! Lütfen. Newt, hemen yan odada olacağım. Şuradaki kamerayı görüyor musun? Oradan hep sana bakacağım Son Dakika Haberleri iyi misin diye. Seni bırakmayacağım, Newt. Gerçekten. Söz veriyorum. Söz mü? Yemin ediyorum. Sonuna kadar mı? Sonuna kadar. Şimdi uyu bakalım Son Dakika Haberleri ve rüya da görme. Sinsi şey. Yaratığın ölümünden sonra moleküler asit oksitleniyor, tamamen nötrleniyor. Bishop, ilgi çekici. Ancak, bize bir şey kazandırmaz. Burada ne ile uğraştığımızı anlamaya çalışıyorum. Şunu baştan alalım. Sömürgecileri yakalıyorlar ve bunlardan daha fazlasına konak olmaları için kozalıyorlar. Öyleyse bu asalaklardan daha fazlası olmalı. Her sömürgeciye bir tane. En az yüz tane. Evet, aşağı yukarı. Bu şeylerin her biri bir yumurtadan çıkıyor değil mi? O zaman, bu yumurtaları kim koyuyor? Bilemiyorum.yardımcısı, sağlık bakım teknisyeni adıyla üç yeni “yardımcı sağlık mesleği” geliyor. Ebelik eğitimi lisans seviyesine çıkarılıyor. Eğitime başladıkları tarihte çalıştıkları aile hekimliği birimini en az üç yıl değiştirmemek şartıyla uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlayanlar, devlet hizmetini yapmış sayılacak. Aile hekimleri ve aile sağlığı elemanları, mesai saatleri dışında ayda asgari 16 saat nöbet tutacak.

Genel Kurul, tasarının bitmemesi halinde 6 Aralık Cuma ve 7 Aralık Cumartesi günleri de çalışacak.

Komisyonlar

TBMM’deki ihtisas ve araştırma komisyonları da gündemlerindeki konuları ele alacak.

Plan ve Bütçe Komisyonu, 4 Aralık Çarşamba günü yapacağı toplantıda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Henüz görmediğimiz bir şey olmalı. Belki de karınca kovanı gibidir. Haber Arı adamım. Arıların kovanı olur. Haber Ne demek istediğimi anladın. Demek ki, bütün şovu bir tane dişi yürütüyor. Haber Evet. Kraliçe. Haber Evet, anaç. O da zorlu bir tane adamım. Yani kocaman. Haber Bunlar karınca değil. Haber Biliyorum. Bishop, bu numunelerle işin biter bitmez, hepsini imha etmeni istiyorum. Bay Burke, Şirket laboratuvarı için dondurularak canlı tutulmalarını söyledi. Çok açık olarak belirtti. Bak bu iki numune biyosilah bölümü için milyon değerinde. Aklın varsa, bunlarla gidip, ikimiz de kahraman oluruz Son Dakika Haberleri ve kalan ömrümüzde çalışmak zorunda kalmayız. Sen aklını kaçırmışsın, Burke. Biliyor musun? Gerçekten böyle tehlikeli bir organizmayı ICC karantinasından geçirebileceğini mi düşünüyorsun? Haberleri olmazsa nasıl el koyacaklar? Ama haberleri olacak, Burke. Söyleyeceğim. Tıpkı sömürgecinin ölümünden sorumlu olduğunu söyleyeceğim gibi. Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile bazı kanun ve KHK’lerde değişiklik yapan torba kanun tasarısını görüşecek.

Dışişleri Komisyonu, uluslararası anlaşmaların onaylanmasını içeren yasa tasarılarını 4 Aralık Çarşamba günü ele alacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kadın istihdamının artırılmasıyla ilgili olarak yapılanHaber Dur bir saniye! Haber Onları o gemiye sen gönderdin. Az önce sömürge kayıtlarını kontrol ettim. .. tarihli emir, Crter J Burke imzalı. Onları oraya gönderdin, üstelik uyarmadın bile. Haber Onları neden uyarmadın, Burke? Haber Tamam. Bak.. Ya o gemi aslında hiç yok idiyse? Hiç düşündün mü? Bilmiyordum. Bu yüzden; durduk yere büyük güvenlik önlemleri aldırsaydım, herkes karışacak Son Dakika Haberleri yönetim müdahale edecek ve kimse bir hak elde edemeyecekti. Kimse kazanmayacaktı. Ben de bir karar verdim ve hata ettim. Yanlış karardı, Ripley. Yanlış bir karardı. Yanlış karar mı? Bu insanlar öldü, Burke. Burada neler yaptığının farkında mısın sen? Emin ol, senin canına okumaları için her şeyi yapacağım. Bu işten öylece sıyrılamayacaksın. Canına okutacağım. Haber Senden daha fazlasını beklerdim. Bundan daha akıllı olduğunu sanırdım. Ne mutlu ki, yanılmışsın. Nedir bu, neler oluyor? Haber Geliyorlar. Haber Nereden? Tüneldeler. Başlıyoruz. çalışmalar, mevcut durum, yürütülen projeler ile yaşanan sorunlar ve hazırlanan teşvik paketi konusunda 5 Aralık Perşembe günü Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’na sunum yapacak. ,

Komisyon raporunu açıklayacak

Çalışmalarını tamamlayan Çözüm Sürecini Değerlendirme Komisyonu, hazırladığı raporu yarın açıklayacak.

Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu, yol takvimini belirleyerek çalışmalarına başlayacak.
A ve B silahları takipte ve atışta. Çoklu hedefler. Kurşunun azalışına bak. B silahı yüzde elliye düştü. Aşağısı atış poligonu gibi. B silahında kurşun kaldı. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haberleri . B’nin kurşunu bitti. A’da . Son Dakika Haberleri Son Dakika Haberleri .. Bu kadar. Tanrım. Aşağıda tıklım tıklımlar. Basınç kapısındalar. Adamım, sese bak. Ben Bishop. Kötü haberlerim var. Farklı bir haber oldu(!) Güzel manzara, Bishop, ama neye bakıyoruz? İşte. Acil durum salımı. Çok iyi adamım. Bu alayına basar. Patlamaya ne kadar var? Dört saat Son Dakika Haberleri megaton gücünde, kilometre yarıçapında bir patlama. Haber Problemimiz var. Haber Buna inanamıyorum. Vasquez, panjurları kapat. Neden buradan kapatamıyoruz? Üzgünüm. Kaza çok fazla hasara neden oldu. Aşırı yüklenme, şu an geri dönülemez durumda. Adamım. Çok az kalmıştı. Dört hafta sonra çıkıyordum. Haber Şimdi bu kayada ölüp gideceğim. Haber Müsaade eder misin? Dört hafta daha.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...