Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

JİTEM işkurun listesine girdi

08 Aralık 2013 Pazar, 17:54
jitem-iskurun-listesine-girdi-52a495217f7ec

Öğrenim görülen okullar listesinde JİTEM dikkat çekti… Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) internet sitesindeki başvuru formunda “öğrenim gördüğünüz okullar” listesine baktığımızda, “Ankara Etimesgut Asgari JİTEM Terörle Mücadele Harp Okulu” seçeneği dikkat çekenler arasındaydı. Seni ziyarete geleceğim. Seni bu hafta sonu ziyarete geleceğim. Söz veriyorum. Kalıcı bir şey değil bu. Tamam mı? Bana bak. Bak bana. Seni sevdiğimi biliyorsun. Seni dünyadaki her şeyden çok seviyorum. Tamam mı? Tamam mı? Benim için güçlü olman gerekiyor. Büyük anne ve büyük babanla gitmen lazım ama bana güvenmek zorundasın. Uzun sürmeyecek. Söz veriyorum sana. Söz veriyorum. Seni seviyorum bebeğim. Çözdün mü Pratt? Neyi? Bayan Calder’a ne verdiğimi. Haydi. Düşün. Düşün. Düşün. Düşün. O stajyer nerede? Şu öfkeli olan. Tüm bunları başlatan. Gates’i mi kastediyorsun? Gitmesi gerekti. Gitmesi mi? Evet. Ailevi acil bir durum. Burada acil duruma yol açtı. İlk doktoru oydu, Haber en başında aptalca bir hata yaptı. Zor bir muayeneydi. Suçlanacak birçok kişi var. Stajyerine arka mı çıkıyorsun? Bu iyi. Liderlik ve olgunluğu gösterir. Sabıkana bakarak Haberler sende bu özelliklerin olmadığını sanıyordum. Bravo Pratt. Teşekkürler. Evet. Suçlanacak kişilere gelince, haklısın. Epey suçlu var. Şef doktora dek. Bu yüzden toplantı istedim. İş bulmak amacıyla İŞKUR’da online başvuru formu doldurmak isteyenler,  üye kaydı yaparak  şifre oluşturuyor. Şifreyle İŞKUR’un sitesine girenler, online işlemler bölümünde form dolduruyor.

TEK BÖLÜMÜ VAR

Kişisel ve mesleki bilgiler, iş tercihleri, iş tecrübeleri, özgeçmiş, yabancı dil ve sınav bilgileri, referansların yer aldığı formda, “Öğrenim Bilgileri” bölümünde okulların listesi de yer alıyor. Buna göre lisans derecesiyle bir yerden mezun olan kişiler okulunu listeden işaretleyebiliyor.

Formu dolduranların, mezun olduğu okulu seçtiği bu listede, Etimesgut JİTEM Asgari Terörle Mücadele Harp Okulu da bulunuyor. Lisans seviyesinde yani dört yıllık üniversite düzeyinde görülen okulun “Birimi”nde,  “Harp Okulu”, “Bölümü”nde sadece “Terörle Mücadele JİTEM Sivil İstihbarat” yazıyor.

Kaynak: DHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...