Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

Helikopter düşmesi sonucu şehit olan 4 askerimizin kimlik bilgileri

18 Aralık 2013 Çarşamba, 01:57
helikopter-dusmesi-sonucu-sehit-olan-4-askerimizin-kimlik-bilgileri-52b0e31f621ca

Düşen helikopterde Pilot Binbaşı Ahmet Duman, Pilot Üsteğmen Emre Acar, Teknisyen Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım ve Teknisyen Kıdemli Başçavuş Hüseyin Ulucan’ın şehit olduğu açıklandı. Az sonra da çıkacağım. Morris sana… Hiç bana bakma. , , … Doktor Gates bugün çalışıyor. Onu bul ve Doktor Pratt, Haber bütün gün sizi izleyeceğimi söyledi, de. Doktor Gates mi? Evet. Onu mutlaka fark edersin. Esmer bir adam. Sürekli elleri cebinde dolaşır. Anladım. Güzel. Zalim olduğun dönemler olduğunu hep biliyordum. Pratt. Baş parmağını hızara kaptıran hastamın dosyasını imzalayabilir misin? Olur. Teşekkürler. Cerrahide kimin nöbetçi olduğunu bilen var mı? Galiba Neela. Neden? Merhaba çocuklar. Sam’in doğum günü. Bir nedeni yok. Ike’da bir şeyler içeceğiz. Kartını da herkesin imzalaması gerekiyor. Daha büyük bir kart bulamaz mıydın? Sana ne dendiyse densin Ray, boyut önemlidir. Kahve almaya gideceğim. İsteyen var mı? Hayır. Gerek yok. Hayır, istemiyorum. İyi misin Frank? Sırtım biraz tutulmuş. İyiyim. Peki. , , … Ne yapıyorsun Morris? Bilinen bir tıp aksiyonu. Acil servisteki tüm hastaların yaşlarının toplamı bin olursa eve gidebilirsiniz. Şu anda ‘deyim. Gerçek mi bu? Ben korsanla papağanı tedavi ettiğinde nöbetin bitiyor diye duydum.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRÜLDÜ

Helikopter Kazansının gerçekleştiği alanda incelemeler sürerken, kazanın, düşük irtifade seyir eden helikopterin elektrik tellerine takılması neticesinde meydana geldiği belirtildi.

CUMHURBAŞKANI GÜL’DEN BAŞSAĞLIĞI TELGRAFI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, düşen askeri Bakın. Ben söylemedikçe kimse bir yere gitmiyor. Ray, ikinci odadaki enfeksiyon kapmış hasta senin. Ambulansın eli kulağında Morris. Dışarı çıkıp hesaplayabilirsin. , , … Ahmaklar. Etrafım ahmaklarla çevrili. Merhaba. Merhaba Haber. Affedersin. Buna gerçekten ihtiyacım var. Uzun bir gece miydi? Sam. Bana yardım edebilir misin? Elbette. Merak etme. Kafeinin seni kayıt masasında bekliyor olacak. Doğum günün kutlu olsun. Teşekkürler Haber. Alfred Gower, yaşında. Gastrik tüpü tıkanmış. Bakımevinden. Özofagus kanserinin son safhasında. Bakımevinden mi? Neden burada peki? Gastrik tüp. Rahat etmem için bir tedbir. Ne oluyor? Onu aldığımızdan beri resim çekiyor. Durmanız gerekiyor bayan. Doğum günün için işten sonra bir şeyler içmeye gidiyoruz diye duydum. Mecbur değiliz. Abartılacak bir şey değil. Buna son vermeniz gerekiyor. Yoksa fotoğraf makinenizi elinizden alacağım. Sorun değil. O benimle. Umurumda değil. Bize engel oluyorsunuz. Yapma! İznim var. Gülümse doğum günü kutlayan bayan. Hey! Kes şunu! Yardımcı olabilir miyim Morris? Hayır. helikopterle ilgili Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e başsağlığı telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Gül telgrafında, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi yakınlarında bir askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 askerin şehit olması dolayısıyla şehitlerin ailelerine, millete ve Türk Silâhlı Kuvvetleri’ne başsağlığı dileklerini iletti.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...