Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Fildişili dolandırıcıya G.Antep’te Yakalandı

27 Aralık 2013 Cuma, 14:20
fildisili-dolandiriciya-g-antepte-yakalandi-52bd6c74a3f45

Gaziantep’te bir vatandaş, Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine ihbarda bulunarak, internet aracılığıyla tanıştığı yabancı uyruklu bir kişinin, Anlamam gerektiğine dair varsayımına da içerledim. Bunu yapamazsın Manish. Üzgünüm. Deformite yok, çıkma yok. Bir hareketimiz var. Kağıt Bebek diyoruz. Bizi diğerlerinden ayıran hareket. Üniversite düzeyinde. Nabız ‘lerde. HemoCue düşüyor. İç kanaması olduğu için olabilir. Şurada sıvı var. Haftaya Amigo Kız Bölge Şampiyonası var. Onları çok zorladım. En dışta havada olanla, ortada Son Dakika Haberleri havada olan el ele tutuşuyor. Ortada olan benim. Sonu çok sevimli. Harika. Bir litre serum fizyolojik. negatif kan iste. Cerrahiye birini mutlaka yollamaları gerektiğini söyle. Tanrım! Cerrahi mi? Yarışmada ortadaki amigo kız olmazsa mahvolduk demektir. Yarışma için değil de, arkadaşınız için endişe etseniz. Infuser’ı getiriyorum. Sıcak serum fizyolojik var mı? Laktatlı ringer var. K vitamini, ,. Bir ampul dekstoz, on ünite de insülin. Burnu kanıyor. Çok fazla koagülan verdik. Tanrım! Ben giderken bu halde değildi. elinde bulunan solüsyon maddesi ile kağıtları paraya çevirdiğini, isterse ortak çalışabileceklerini söylediğini iletti. Şahsın, kendisinden Euro temin edilmesini istediğini ve ne kadar çok olursa, üretimin de o kadar olacağını aktardığını belirtti.

Polis bunun üzerine ihbarı yapan vatandaşla ortak bir çalışma yaptı. 50 bin Euro’yu temin eden vatandaş, çoğaltma işleminin gerçekleşeceği ofiste, Fildişi Sahili Cumhuriyeti vatandaşı olduğu tespit edilen K.J.T isimli şahısla buluştu. Bunun üzerine baskın yapan polis, şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Olayla ilgili yapılan araştırmada K.J.T’nin paraları Durumu çok hızlı değişti. Karaciğeri işlev görmeyince toksinler kanda toplanıyor. Anormal kan ritmi. Beynine ve vücuduna yeterince kan gitmiyor. Kalp masajı yapıyoruz ama olumlu yanıt vermiyor. Karaciğeri onarmak için bir şey yapamaz mısınız? Hücreler öldükten sonra yapabileceğimiz pek bir şey yok. Bu kadar mı yani? Ona oksijen veriyor, kalp masajı uyguluyoruz. Ama annenizin vücudu pes ediyor. Söylemek istediğiniz bir şey var mı? Hayır! Anne. Bu gerçek değil. Gerçek olamaz. Lütfen ölme. Çocuklar için biraz daha. Lütfen ölmesine göz yummayın. Sam. Tamam, çekilin. Bir dakika. Nabız var. Sinüs kalp ritmi. Anlamıyorum. Ölüyor mu, ölmüyor mu? Kalbi atıyor ama beyni uzun süre oksijensiz kaldı. Büyük ihtimalle ciddi beyin hasarı oluştu. Ölmeyi bile beceremiyor. İki litreden sonra kan basıncı istikrar kazandı ama hematokriti hâlen düşüyor. Amigo kızlardan nefret ettiğimi Söylemiş miydim? Ben de palyaçolardan. Gates’in halk türküleri söyleyenlerden korktuğunu duydum. siyah kağıt parçaları arasına koyup, üzerine solüsyon dökerek çoğalttığını tespit etti. Emniyetteki sorgusu tamamlanan K.J.T, dolandırıcılığa teşebbüs suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: CİHAN

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...