Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Dayanamayıp açıkladı: Sarıgül Cemaat Projesi

21 Aralık 2013 Cumartesi, 09:04
dayanamayip-acikladi-sarigul-cemaat-projesi-52b53abab988f

Dayanamayıp açıkladı: Sarıgül Cemaat Projesi , Programa Sevilay Yukselir, Cemil Ertem konuk oldu.Sevilay Yükselir programda bazı guruplar tarafından neden hedefe konulduğu ifade etti ve Sarıgül’e cemaatin destek verdiğini açıkladı. Şunu yerine oturt. Sert adam. Uyan. Asistoli. Kalp masajına tekrar başlıyorum. dakika oldu Bay Haberleri. Bir kardiyoloğun mu görmesi gerekiyor? Aynı şeyi yapıyorlar. Çok geç. Hayır! Hayır. Şimdi duracağız. Üzgünüm. Haber. Haber. Aman Tanrım! Tanrım! Ne yapacağım? Size yardımcı olacak bir sosyal hizmetli var. Bu nasıl olabildi? Nasıl olabildi? Bu nasıl olabildi? Sorgu yargıcının belgelerini hazırlayacağım. Onunla ilgilenilmesini sağlayacağım. Röntgen nasıl görünüyor? iyi mi? Hafif bir pnömotoraksı olabilir. Röntgen sonuçları için radyolojiyi ara. Ne kadar uyuyacak? Epey sürebilir. Uyandıktan sonra eve gidebilir miyiz? Birkaç gün burada durması gerekecek. Yanında kalabilir miyim? Evet ama bu gece eve gitmek zorundasın. Tek başıma mı? Hayır. Anne ve babanı arayacağız. Yalnızız. Annem öldüğünden bu yana vasim Julio. Teyzen veya amcan yok mu? Tamam. Bir çözüm bulacağız. Şimdilik burada kalabilirsin. Tamam mı? Güzel. Yanında kalıyorum Julio. Burada olacağım. Sert adam. Uyan. Doktora ihtiyacın var mı? Hayır. Bayıldı sadece.

İşte Sevilay Yükselir’in açıklamaları

– Ergenekon’un yıkılması için destek verdim. Sabah gazetesine yeni transfer olduğum zamanlarda Türkan Saylan’ın sabahın köründe basılmasını da eleştirmiştim. o yapılana da itiraz etmiştim. Hanefi Avcı alındığında da itiraz etmiştim. Hemen ardından Nedim şener ve Ahmet Şık olayı patladı. Bu çocuklar gazeteci böyle bir şey kabul edilemez. O zamanda itiraz edince ben birilerinin hedefinde oldum. O zamanlar eşim de hastaydı postmedya adında bir sitede ‘İşte Sevilay Yükselir’in gerçek yüzü diye haberler yaptı. Birkaç dakika sonra hayati göstergelerine bakacağım. Haberler. Kimliği belirsiz hastanın idrarı temiz. Harika. Lökosit, nitrit yok. Teşekkürler. Haber Haberleri yeniden diz röntgeni çekilmeli. Bekle. On günlük gemi yolculuğu nasıl iki aya uzadı. Haberler sana anlatır. Konuşmuyor. Peki. Singapur’da rıhtıma çıkınca ona eskiden gittiğim yerleri gösterdim. Penang tapınaklarına tırmandık, Quang Ninh kıyısında bisiklete bindik. Ve Ratanakiri’de fillerle dolaştık. Fillerle mi? Evet. Kamboçya sınırında kaldık. Haberler emeklilik fonundan para çekmese hâlen orada olacaktık. Bu kadar bilgi yeter. Merhaba Miranda. Nasıl? , derece mi? Ona Tylenol verdin mi? Peki. Uyanınca beni ara. Akrabası ve uzun vadeli bakım sigortası yok. Adam bütün gün çalışmış. Bütün gece babasına bakmış ama bunu planlamamış. Bundan alınacak ders mi? Babandan uzun yaşayacağını düşünme. Son Dakika Haberleri, astımı olan çocuk için sosyal hizmetliye ihtiyacın olduğunu söylüyor. Teşekkürler. Kendini işe kaptırma Gates. Seni arayan biri var. Bu siteye dava açtım. Şahsıma çok ağır hakaretler edildi. Sonra öğrendimki bu siteler benim Hanefi Avcı, ahmet Şık gibi isimlere yapılanlara itiraz ettiğim için beni itibarsızlaştırmaya çalışmışlar. Bu siteyle hukuki mücadelem devam ediyor.

-7 Şubat süreci benim için dönün noktası oldu. O dönemde yaşanan yanlışlıklar konusunda tavrımı koydum. Bu yaşan süreç ile birlikte Cemaat medyası ve onun güdümündeki insanlar tarafından karalama kampanyaları başlatıldı.

– Burada Cemaat derken de üzülüyorum çünkü Cemaat içinde kardeşim gibi sevdiğim insanlar var çok temiz koca bir camia var ben oları kast etmiyorum daha doğrusu Cemaat içne çöreklenmiş bir kesimden bahsediyorum

– Ben bu işlerin Sayın Gülen’in bilgisi dahilinde olduğunu düşünmüyordum. Cemaate sızmış isimlerin yaptığını sanıyordum. Ama sayın Gülen’in son yaptığı bir açıklamasında kullandığı ifadelerden sonra böyle olmadığını anladım. Çünkü bu konuşmasında kendisine bilgi geldiğini ifade ediyor.

Sarıgül cemaat projesi

Bir dizide karanlık kurul diye bir şey var. Öğle yemeği yiyebiliriz diye düşündüm. Beş dakikam var. İş görüşmen nasıl geçti. Çok iyi değildi. Çok iyi değildi demek. İşe alınmadın, değil mi? Hayır. Ne oldu? Şey. Ne? Ben Word’den anlamam. Excel de ne demek? Sana uygun bir iş değilmiş. Ne zamandır günlük işler için bilgisayarlara ihtiyaç var. Chuck Mooney’nin inşaat şirketi olmaz mı? Orayı sattı. Şeye ne dersin? Neydi adı? Arkadaşın. Billy Prior’ın restoranı. Yoga salonuna çevirdi. Bir şey çıkacaktır umarım. Evet. Aslında bana bu gece yardım edebilirsin. Sarah’ın yemek yamasını istemiyorum. Markete gidip bir şeyler alsana. Yemek pişir. Hayır. Senin paranı alamam. Yap işte. İtfaiyede yemek yapmayı severdin, değil mi? Evet. Yemek yapmayı seviyorsun. Tavuklu börek yapabilirim. Belki ızgara biftek. Olur. Olur. Arkadaşlarım ızgara bifteğimi severdi. Şaşırt beni. Şaşırt. Hastalar koridorda Haberler. Su borusu patladı. Peki. Rose Nichols. Benim. Merhaba. Ben Doktor Haber. Bakalım. Yüksek ateş ve öksürük. Yaklaşık bir haftadır. Pekâlâ. Nasılsın? Hastayım biraz. Evet. Bu dizide benimle ilgili sürekli karalama yapılıyordu ancak ciddiye almıyordum. Ancak son bölümde Sarıgül’den para aldı gibi şeyler dediler benim için. Bunu da bir yazımda Sarıgül’ün cemaat projesi olduğunu söylediğim için yaptılar. Buradan ilk kez açıklıyorum kesinlikle Sarıgül’den para almadım, Sarıgül’ün arkasında cemaat olduğunu off the record olarak bizzat Sarıgül’ün kendisi bana söyledi. Kusura bakmasın söz vermiştim ama şahsıma yapılan bu saldırılardan sonra açıklamak zorundayım.

Bir yazımda Sarıgül’ün arkasında cemaat olduğunu yazdığımda, Sarıgül beni aradı ve görüştük. Off the record olarak sordum ona böyle bir şey var mı diye. “Evet beni destekliyorlar” dedi. Ben bunu 2012’nin Ağustos’unda yazmıştım. Bunu herkesin içinde bana söyledi ben aday olduğumda beni destekler dedi. Bu yalansa Sarıgül çıksın bu yalan desin. Sarıgül bütün cemaatlere destek verir bu ayıp değil bunu niye saklıyorsunuz. Sarıgül bir proje bu projenin arkasında Koç var TÜSİAD var. Etrafta dolaşan birçok grip var. Bazen iki haftayı bulur ama Haber çocuklar genelde atlatır. mi? Belki sinyal düzgün değildir. Bakayım. Ne var? Zatürreeye benziyor. Oksijen seviyesi de düşük. Seni hastaneye yatırmamız gerekecek. Herkes iyi olduğunu söyledi ama üşütmekten daha ciddi bir şeyin olduğunu biliyordum. Taburcu edilebilir. Çocuklar nasıl? Durumları iyi. Ne? Sana çıkma teklif ediyor. Beyin tomografisi tekrar çekilsin. Bence bilinci hâlen gidip geliyor. Burada olduğunu bilmiyordum. Evet. Yeni geldim. Bugün birçok travma vakası var. Duydum. Eski grubumdan arkadaşlar Cumartesi gecesi Exit’te sahne alıyor. Nöbetçi olabilirim. Yani hâlâ bekliyor muyuz? Sadece bir hafta oldu daha. Peki. Şu hastaları tedavi edip yollayacağım. Görüşürüz. Sarah. Tony’yi gördün mü? Bakabilirim. Hayır, bekleyeceğim. Tamam. Belki bana sen yardımcı olabilirsin. Tabii. Özel bir konu. Peki. Gel haydi. Aşı olma gerekiyor. Hangi aşı? HPV. Rahim ağzı kanserini önlüyor. Anladım. Okulda hemşire yapıyor. Anne, babamın veya büyük baba ve büyük annenin izni lazım. Onlar anlamazlar. Bu Lobinin içerisinde Gülen cemaati de var ABD’de var.

Bunu söyleyememelerinin nedeni bunun CHP içinde karşılık bulmayacağı ve tepki çekecek olması.. Ben gazeteci olarak bunları ortaya çıkarıyorum bu yüzden de üstüme geliyorlar.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...