Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Burç Ve Makyaj Sırları

05 Aralık 2013 Perşembe, 05:10
burclara-gore-makyaj-yapimi-529fdfb6b4597

 

Burçların hayatımızdaki yeri açık. Doğduğumuz gün ve saatten başlayarak hayatımızın her anını ilgilendiren burçlar, güzelliğin en önemli tamamlayıcısı olan makyajda da kendini gösteriyor.
Güzellik uzmanları her zaman kadınları kişilikleri, yüz tipleri ve bulundukları ortama göre makyaj Biraz tedirgin oldum işte. Hadi kulübeye dönelim ve bir ateş yakalım. Sonra da bana Schumann çalarsın. Schubert. Schumann fazla süslü. Schubert ise hüznüyle bana, seni hatırlatıyor. Schubert. Bana bunların hepsini öğretmen gerekiyor. Klasik müzikten hiç anlamıyorum. Öğreteceğim. Bir gün her şey için fazlasıyla vaktimiz olacak. Bir içki ister misin? Olur. Sen ne içiyorsan ondan olsun. Neden dün gece evi arayıp sonra da telefonu kapattın Del? Ben oyun oynamıyorum Magazin. Kendi kendine ayrılık kararı almanı, öylece kabullenecek değilim. Neler oluyor bize? Demek istediğim, harika birkaç yıl geçirdik. Ama ikimiz de bunun sonsuza dek sürmeyeceğini biliyorduk. Son Dakika Haberleri Senin için pek çok şeyden vazgeçtim. Son Dakika Haberleri Yapma. Geç bunları. Bana bu saçmalıklarla gelme, olur mu? Tanrı aşkına. İş fırsatları falan olmadı. Hepsi senin kurgun. Önünde diz çöken aşıkların da yoktu. Ben hiçbir şeyi engellemedim.uygulamalarını öneriyor. İşte bu sebeple astrolojide yer alan toprak, hava, ateş ve su gruplarından yola çıkılarak uygulanan makyaj stillerinden biri de sizin için.

Ateş grubu iddialı 

Koç, Aslan ve Yay bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları, dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmaları gerekiyor. Gelmeyeceksin. Son Dakika Haberleri Elbette gelmeyeceğim. Doğru. Neden? Çünkü gerçekleri kabullenemiyorsun. Bunun farkında mısın? Otur Haber, Haberler Otur bir saniye. Konuşalım. Bak. Ben de biraz düşündüm. Ve diyorum ki, eğer senin için kârlı olabilecek bir fırsatı kaçırmana sebep olduysam, bunu telafi etmeye hazırım. Son Dakika Haberleri Hayatında bir şeylere mâl olmak Haber, Haberler Son Dakika Haberleri Senin lanet olası paranı istemiyorum. Siyaset’la konuşmak istiyorum. Bu, onun da sorunu. Son Dakika Haberleri Gerçeği bilmesini istiyorum. Son Dakika Haberleri Onu bu işe karıştırma. Tamam mı? Bence kocasının zimmetine para geçiren bir yalancı olduğunu bilmeye hakkı var. Ne cüretle bunu söyleyebiliyorsun? Kör değilim. O yardım işlerinde neler döndüğünü de, hisse senetlerini de biliyorum. Hiçbir şey almadım. Benim vicdanım rahat. Kayıplarını telafi etmek için paraya ihtiyacın vardı. Ben de oradaydım. Tamam. Bir ara geçici bir desteğe ihtiyacım oldu. Ama Tanrı aşkına!Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmaları öneriliyor. Eye-liner, göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler.

Su grubu sezgisel

Yengeç, Akrep ve Balık bu grubun burçları. Grubun rengi yeşil. Sezgilerin ve içgüdülerin temsilcisi su grubu, yeşilin her tonunu kullanabiliyor. Özellikle nil yeşili kullandıklarında daha gizemli mesajlar verebilirler. Göz makyajında vazgeçemeyecekleri, kahverengi kalemler ve beyaz farlarla yapılmış gölgeler. Çocuksu tenlerine şeftali rengi allık kullanmaları gerekiyor. Ruj seçiminde ise pembenin bütün tonları, ayrıca oranj, su grubu kadınlarının kullanması gereken renkler.

Hava grubu bağımsız 

Hava grubunun burçları olan İkizler, Terazi ve Kova, özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi, mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabiliyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyor.

Toprak grubu sakin 

Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiatlı. Boğa, Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar. Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamaları gerekiyor. Kahverengi, toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahverengiyi rahatlıkla kullanabilirler.Bir ömür boyu çalışıp, kazandığım her şeyin yok olup gitmesine izin veremezdim ya? Ayrıca, paranın yerini değiştirmek, çalmak anlamına gelmez. Onun için mi herkesten gizledin? Her sentini faiziyle yerine koydum. Herkesin bu şekilde düşüneceğini sanmıyorum. Demek planın bu. Bana, şantaj yaparak sahip olacaksın, öyle mi? Aptalca tehditler ve iftiralarla. Senin aşktan anladığın bu mu? Beni bir kenara atamayacaksın. Siyaset’la konuşmak istiyorum. Düşün, tanrı aşkına! Bir düşün bana neler yaşattığını. Lütfen. Düşünemiyorum. Sana ihtiyacım var. Del Haber, Haberler New York’u seviyorum. Şu binada doğmuşum. Şu adamın Haber, Haberler yani heykelin arkasındaki. New York’u seviyorum. Binlerce hikayenin can alıcı bir noktada kesiştiği bir yer. Farlar, allıklar, rujlar hep bu rengin hakimiyetinde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemeleri kullanmaları öneriliyor. Açık tenliler, şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...