Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Bakan Fatma Şahin Yerel Seçimler İçin İstifa Edecek

04 Aralık 2013 Çarşamba, 04:52
bakan-fatma-sahin-yerel-secimler-icin-istifa-edecek-529e957146dc7

 İstifa Sinyalleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir belediye başkanlığı için görevinden istifa edip etmeyeceği ile ilgili olarak, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak zaten seçime girme ihtiyacımız yok bizim. Sayın Başbakanımız da bunu çok net bir şekilde söyledi. Muhalefetin rahatsız Ben hepsini düşündüm Halam gitmek istediğimiz yere iki mil uzaklıkta oturuyor Oradan babamı arayıp aslında nerede olduğumu Haberler Haberler söylerim Haber Vicdanını rahatlatmak için mi? Haber Evet, öyle diyorsan Sadece iki veya üç dakika kalırım sonra hemen devam ederiz Haber Bu yararlı olabilir Haber Bu ne için? Yaşlı Haberler ile iltişime geçmek için Konaklama evine vardığımızda uyuyor olabilir Yani sence gece işi yapmıyor mu? Haber Sanmıyorum Haber Eh, o olmadan da halledebiliriz Haber İki dakikadan fazla sürmez Haber Burada pek güvende hissetmiyorum Nasılsınız, bayan Erica? Son görüşmemizden beri bayağı zaman oldu Haber Madam sizi gördüğüne çok sevinecek Haber Seni görmek de güzel, Lehmann Haber Halam içerde mi? Haber Oh, evet, bayan Bugün bayan ‘nin doğum günü, biliyorsunuz? Bir parti veriyor Belki de kalmasam daha iyi, doğum gününü unuttum da Hayır, kalmalısınız bayan Erica Kalmazsanız çok üzülecektir Sadece girin, herşey yolunda gidecektir İki mendili bağlayacağım olmasına da gerek yok. Biz hem hukuk devletinin bize verdiği hakkı kullanma hem de Sayın Başbakanımızın nasıl hareket edeceğimiz ile ilgili olarak vereceği karara saygılı oluruz. Ama ben bireysel olarak şuna inanıyorum ki en büyük makam milletin gönlüne girmektir.” dedi.

Bakan Şahin, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile birlikte ATO Congresium’daki ‘Engelsiz Türkiye’ye biri kırmızı, diğeri yeşil Şimdi, çok dikkatle izlemenizi istiyorum çünkü onları birbirine Haberler Haberler şu şekilde sıkıca bağlayacağım Bir düğüm, iki düğüm onları sıkıca katlıyorum Şimdi, yapacağım şey onları sımsıkı bir topa yuvarlamak Hayatım, ne güzel süpriz! Birşeyler yemek ister misin? Ardından belki bize yardım edersin çocuklara Haberler Haberler bakarken ‘nin doğum gününü hatırlaman çok sevimli! Şimdi, çocuklar, hepiniz oyunu biliyorsunuz. Uslu dur, Marjorie! Haber Biriniz dışarı çıkmalı. Haber Ben! Haber Araya girme, Harold! Haber Ben dışarı çıkmak istiyorum Haber Buna ben karar veririm. Haber Sanırım mecburum Oh Haberler anladım. Tamam, koş hadi Harold, ve geri gel! Erica! Erica! Sen de bu oyunu biliyorsun değil mi? Hatırladığımı sanmıyorum, hala aslında gitmem lazım Ama daha yeni geldin! Oyunu tabiki hatırlarsın, öyle çok oynardın ki Şimdi, dışarı çık ve biz çağırana kadar gelme Bu Erica’nın arabası değil mi? Haber Evet, öyle Haber Onun arkadaşı mısınız? Değer Katanlar’ programına katıldı. Şahin, program çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

HUZUREVİ’NDE TECAVÜZ İDDİASI

Silivri’de bir huzurevinde engelli bir kadının tecavüze uğradığı iddialarının hatırlatılması üzerine Şahin, “Biliyorsunuz, Bakanlık olarak bu tür bir olay olduğu zaman hemen müfettişlerimizi gönderiyoruz, idari ve adli soruşturHaber Oh, evet, o içerde Ve sizi burada bıraktı? Böyle şey duymadım! Uzun sürmez demişti Oh, gecikir, bugün ‘nin doğum günü partisi var ? Küçük kızım, bugün yedi oluyor Oh, evet, tabi, ‘nin doğum günü, neredeyse unutuyordum Ona daima bir hediye getirir, hiçbir yıl kaçırmadı Haber Gerçekten mi? Haber hayır, hiçbir yılı Haber Pekala Haber Evet, içeri gelin Gelmesem daha iyi sanırım Bir suçlu gibi burada bırakamam sizi Haber Gelin haydi, eğlenceli olacak Haber Eminim olacaktır Erica, hayatım! Bu hiç hoş değil Genç bir adam getiriyorsun ve dışarda oturtuyorsun! Sadece birkaç dakika kalacaktım amca Oh, saçma, burada kalıp partiyi tüm hızıyla göreceksin Gitmeliyiz, her dakika önemli! Bu korkunç parti yüzünden, berbat bir iş çıkarıyorum! Evet, biliyorum. Öyle iyisiniz ki, çok minnettarım Haberler Haydi içeri! Haber Üzgünüm, bilmiyordu Haber Merhaba, hayatım Erica ne yaptı biliyor musun? Arkadaşını dışarda bırakmış Haberler Haberler kendisi içerde çocuklarla oynarken Çok üzgünüm, mayı başlatıyoruz. Şu anda müfettişlerimiz orada, hemen hızlı bir şekilde soruşturma yapıyorlar. Bizim duruşumuzu biliyorsunuz, bizim hiç kimseye tavizimiz yok. Kim ne haksızlık yaptıysa, yaşlımıza, engellimize bir suiistimal varsa hukuk devleti normlarında en ağır ceza ile cezalandırılacak şekilde, gerekli bütün talimatları veririz ve takibini yaparız. O konuda hiç merak etmeyin.” diye konuştu.

“BİZİM MAKAMA İHTİYACIMIZ YOK”

YSK’nın, yerel seçimlerde aday olacak bakanların istifa kararı ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Şahin, şöyle konuştu:

“Hukuk devletinde YSK’nın kararları bağlayıcıdır. Ama Sayın Başbakanımız ve Başbakan Yardımcımız bu konudaki düşüncelerini söyledi. Burada ben Aile Bakanı olarak önümüzdeki hafta bütçemizi getireceğiz. Devlette devamlılık esastır. sadece birkaç dakika kalacaktım Geldim çünkü Haberler bir doğum günü hediyesi getirdin değil mi? Oh, ne şekersin, Erica! Bahçe için şu sevimli taş cücelerden ne kadar da güzel? Tıpkı bizimkiler gibi çok güzel uyacak Diğerlerine katılalım mı? Haber Merhaba, baba! Haber Merhaba, canım! Oh, Erica, haydi yüzük bulmaca oynayalım! Selam, , iyi vakit geçiriyor musun? Evet, sağol, Erica! Ama yüzük bulmaca oynamak istiyorum! Eh, annene sorarsan eğer Haber Ama ben seninle oynamak istiyorum Haber Şimdi olmaz ama hayatım Haber Ben şimdi Haber Neden şimdi oynamıyorsun? Haydi gel, kendi kendimize oynayalım! Vali Cunningham, bayan Cunningham Yanıma oturun Kraker alın, lütfen! Haber Oh, evet, evet, tabi bay.. bay.. Sanırım Burgoynes’larda kalıyorsunuz, bay.. Tam değil ama oldukça yakın Haberler Büyük bir aile, tam olarak kaç kişiler bilmiyorum ama Haberler Haberler sanırım oldukça zor olmalı Haberler Evet, kendim bile pek emin değilim Erica, affedersin, arkadaşının adını duyamadım Bizden sonra gelecek başka bir arkadaşımız bunun devamını ve takibini yapacak. Biz o konuda çok rahatız. Yani biz makamlara güvenerek iş yapmadık. Milletin hizmetkarı olma yönünde iş yaptık. Dolayısıyla ben kendi şehrime gittiğim zaman hiçbir makam ihtiyacım yok. Giderim ben onlardan biriyim, onların kardeşiyim. Onlar şu ana kadar bana sahip çıktılar. Benim mühendis olarak çıktığım şehirde bütün makamlara sahip olmamı sağladılar. Dolayısıyla Haber Beechcott Manningtree Haber Gerçekten mi? Bu alışılmadık bir isim değil mi? Daha önce duyduğumu hiç sanmıyorum Haydi gel, Erica Gidelim Gidemeyiz, akıllarına birşey gelir. Benimaklıma birşeyler uzun zamandır geliyor Sessiz ol Aşk çağırır bir kez ama tutku Haberler Haber Yavaşça, koca kız Haber Okuyacağım Bunun gibi şeyleri bana bırkmalısın, Harold Benim sloganımdı Haber Ah, dondurma geldi Haber tam zamanında Hala, gerçekten gitmeliyiz Haber Evet, cidden gitmemiz lazım Haber Evet, evet, tabi Şu dondurmaları benim için alır mısın, lütfen? Oh, tabi, tabi. Bunlar çilek mi? Evet, kırmızısı çilek ve beyazı vanilya Harika! Hoş bir genç adam, Erica. Baban onu uzun zamandır mı tanıyor? Haber Sayılmaz Haber Ne iş yapıyor? Haber Bir çeşit temsilci sanırım Haber Oh, hangi alanda? Reklam. Reklam hazırlıyor Ne alışılmadık isim! Ne demiştin? Haber Beechtree Manningcott. Haber Sizi görmedim Benim için şu dondurmaları karşıdaki hemşirelere götürür müsün? Erica ne kadar da tatlıAile Sosyal Politikalar Bakanı olarak zaten seçime girme ihtiyacımız yok bizim. Sayın Başbakanımızda bunu çok net bir şekilde söyledi. Muhalefetin rahatsız olmasına da gerek yok.

Biz hem hukuk devletinin bize verdiği hakkı kullanma hem de Sayın Başbakanımızın nasıl hareket edeceğimiz ile ilgili olarak vereceği karara saygılı oluruz. Ama ben bireysel değil mi bay.. Evet, çok tatlı Albay Burgoyne’nu uzun zamandır mı tanıyorsun? Oh, evet, yıllardır İşin çok ilginç olmalı İşim? Evet, Erica az önce biraz bahsetti Haber Ha, evet, tabi ki. Haber Seviyor musun? Bugünlerde öyle çok insan işini sevmiyor ki Oh, seviyorum, çok doyurucu Ama doğru notayı tutturmak oldukça zor olmalı Yani, başta, belki, ama tabiki iyi bir kulak gerekir Kulak? Ben gözün daha da önemli olacağını düşünürdüm Evet, önemli, kesinlikle ama artık görünce okuyabiliyorum Anlayamadım? Yani, önüme konduğunda müziği görebiliyorum Haber Anlıyorum Haber ve çalabiliyorum, tabi Oh, evet, tabi Ona kesinlikle gideceğimizi söyleyeceğim Hala, dondurmalardan kurtuldum Artık kesinlikle gitmeliyiz Pekala, hayatım, gelmen çok nazikçeydi Erkenden gitmen çok yazık arkadaşın bay Manning’la Haberler Haberler çok ilginç bir konuşma yapıyorduk Başka bir oyun istiyoruz, anne Oh, önce dondurmaları yiyelim Çocuklar gitmeden. Eh, ne olacak ki? Haber Harold körebe istiyorolarak şuna inanıyorum ki en büyük makam milletin gönlüne girmektir. Milletin hizmetkarı olduktan sonra ne yazdığının önemi yok. Herkes rahat olsun.”

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...