Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Hesabına Bakınca Şok Oldu 50 milyon lira yattı

27 Kasım 2013 Çarşamba, 19:39
hesabina-bakinca-sok-oldu-50-milyon-lira-yatti-52962e169bed4

Para çekme amacıyla gittiği bankamatikte hesabındaki parayı görünce gözlerine inanamayan Ali Oğuz Gümüş’ün hesabı banka tarafından bloke edildi. Hesabıyla ilgili başlatılan polis incelemesinin Hey Bandit Kralı, ona söylemedin mi? Baba, Haberler arabasını mı çaldın? Ne oluyor Son Dakika Haberleri Haber, ben Son Dakika Haberleri Arabayı nereye götürdüğünüzü sanıyorsunuz? Durdur arabayı, hergele. Haber, burada bekle. Baba Taksi Haber Ekipleri Neredeyse gece yarısı oldu. Patron yakında burada olur. Söylesene Haber sende ne kadar nakit var? Bak, gezici tapınak. papelim var, Haber Ekipleri Bir sonraki maaşımı almama on gün var. Bir sonraki maaşını ancak Ferrari’yi bulursan alırsın. Hadi, Tanrıya dua edelim. Şu an bizi ancak o kurtarabilir. Hadi, bağış yapalım. Huzur ve zenginlik esintisi, acıyı yok eder. Ferrari Ferrari Ferrari! O bizim Ferrari, evet. Haber Ekipleri, bu taraftan. Acele et. Pakya İçeri gir. Ferrari’mizi bulduk. Nerede? Orada, ileride. Ne oldu? Bilmiyorum. Ferrari durdu. Belki karbüratör tıkanmıştır. Git, kontrol et. Çabuk. Kaputu aç. Hangi düğmeye basacağım? Hepsine bas. Açıldı. Pakya Ne? Motor yerinde değil. Ne? Altında hiç delik yok. Nasıl düştü? Çekilin. Haber Ekipleri Motor gitmiş. Motor Shamshu’nun fırınında. bitmesini bekleyen Ali Oğuz Gümüş mağdur olduğunu hesabına konan bloke yüzünden hiçbir faturamı ödeyemiyorum.” diyor.

Büyükçekmece Mimaroba’da bir ütü fabrikasında AR-GE uzmanı olarak çalışan Ali Oğuz Gümüş, başına gelenler yüzünden zor durumda kaldı. Çalıştığı işyerinde 4 bin TL maaş alan Ali Oğuz Gümüş, elektrik faturasını ödemek ve para çekmek için ATM’ye gitti. Maaş kartını ATM’ye sokan Ali Oğuz Gümüş, hesabındaki para miktarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Ali Oğuz Gümüş hesabında 50 milyon TL olduğunu görünce bankaya başvurdu. Bu arabanın motoru arkada, seni dangalak. Arkaya bakalım. Pakya, motor burada. Motor cam kutuda güvende. Hey sen. Motorun burada olduğunu nasıl bildin? Bu bizim patronun arabası. Bizde Alto ve Scorpio da var. Söyle ona, Haber Ekipleri Doğru. Bu bizim patronun arabası. Çekilin. Bu sizin patronun arabasıysa Haber neden çalındı söylesene. Şey, bak Son Dakika Haberleri Ama neden sana söyleyeyim ki? Evet, sen kimsin ki soruyorsun? Kenara çekil. Sen hallet, baş güvenlik. Silahını çıkar. Arabanın nesi var? Arabanın benzini bitmiş. Şimdi ne olacak? Hadi motorsikletten benzin alalım. Motorsikletten benzini alıp arabaya koyacağız. Bu şekilde Son Dakika Haberleri Ferrari’ye sıradan bir benzin koyamazsınız. Özel bir benzin koymalısınız. Ve onu nereden alınacağını sadece biz biliyoruz. Dinle. Pakya Sus. Bak, yardımına ihtiyacım var. Bu senin patronunun Ferrari’si değil mi? Bu Ferrari’yi düğünüm için bana var. Oraya bir kere götüreyim Haber sonra senindir. Arabayı geri alabilirsin. Eğer yardım etmezsen o zaman bu motoru Son Dakika Haberleri Hayır, yapma. Banka yetkilileri paranın havale yoluyla başka bir hesaptan aktarıldığını konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını bu nedenle bloke koyulduğunu söyleyince Ali Oğuz Gümüş bir şok daha yaşadı.

Siber Suçlarla Mücadele Şubesi polisi tarafından başlatılan soruşturmada Ali Oğuz Gümüş’ün hesabına aktarılan parayla ilgili soruşturma açıldı. Paranın geldiği hesaplar inceleme altına alındı. Ali Oğuz Gümüş hesabının bloke edilmesinin ardından mağdur olduğunu hiçbir faturasını ödeyemediğini maaşına ulaşamadığını söyledi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...