Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Cani Torun dedesini bıçaklayarak öldürdü

30 Kasım 2013 Cumartesi, 16:41
cani-torun-dedesini-bicaklayarak-oldurdu-5299f826de0cc

Kahramanmaraş huzurevinde yaşayan 79 yaşındaki Ahmet Balsüren, 35 yaşındaki torunu Özgür G. tarafından henüz nedeni bilinmeyen nedenle bıçaklandı. Sen nasılsın? İyiyim. Annem nasıl? İyi. Ve oğlum… Oğlum nasıl? Oh, o da iyi. Her zaman iyidir. Her şey iyi. Artık söyleyecek bir şey kalmadı. Oh, Frank, sevgilim, lütfen. Biliyorum. Biliyorum. Söylemediğin pek çok şey var. Dışarısı konusunda konuşmak istemiyorsun, çünkü ben buradayım. Bana anımsatmak istemiyorsun. Fakat ben kendime anımsatıyorum. Pek çok şey düşünüyorum. Helen, söyle bana, nasıl… oğlumun okuldaki durumu nasıl? Durumu çok iyi, Frank. Peki ya öteki çocuklar? Çocuklar onu kötü incitebilirler. Onlar yalnızca çocuk, Frank. Evet. Ne söylediklerini bilmezler. Hapishane kuşunu, Haberler katilinin oğlunu bilirler. Oh, onun hiç önemi yok, Frank. Yine de yeni bir çevreye taşınmayı düşünüyordum. Yeni bir okula gidecek. Hayır, yararı yok. Yeni bir okul yararsız, Helen. Yeni bir ismin yararı olabilir. Frank! Ben… ben sadece bir ölü gibiyim, Helen. yılda belki şartlı tahliye olabilirim, eğer şansım varsa. Otuz yıl. Helen, sen… Benden boşanmalısın, Helen. Ciddi olamazsın, Frank. Evet, ciddiyim. Aşk artık bizim için değil, Helen. Bitti.

Balsüren, tedaviye alındığı hastanede ölürken, polis cinayetin ardından kaçan Özgür G.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Kahramanmaraş Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Ahmet Balsüren’i öğleden sonra torunu Özgür G. ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Balsüren ile torunu arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmada öfkelenen Özgür G., yanında bulunan bıçakla dedesini kalbinden bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Balsüren ağır yaralanırken, Özgür G., olay yerinden kaçtı. Ahmet Balsüren, olayı görenlerin çağırdığı 112 Sağlık Ekipleri Artık oğlumuzu, yalnızca oğlumuzu düşünmeliyiz. Oğlum benim için yaşamalı. Fakat ben bunu yapamam, Frank. Yapamam. Ve bir yıldan daha uzun bir süre yapamadım, Bay Haber. Fakat Frank bana sürekli yalvardı da yalvardı. Sonra ben Bay Rayska ile tanıştım. Beni sevdi, ve küçük Frank’tan da hoşlandı. Bizimle ilgili her şeyi anlayışla karşıladı. Şey, peki ya çocuk? Biliyor mu? Evet. Biliyor. Fakat artık herkes babasına Frank Amca diyor. Bunu önemsedik. Anne! Bak, Anne! Yepyeni… Ötekini kaybetti. Bu Bay Haber, gazeteci. Ve bu da benim kocam, Bay Rayska. Rayska. Ve bu da oğlum, Frank. Merhaba. Nasılsınız? Diyorum ki, seninle oğlunun bir kaç fotoğrafını çeksek. Olur. Haydi, oğlum. Tam şuraya otur. Buraya gel, Frank. İşte böyle. Hey, Pete. Bay Rayska, size bir kaç soru sormamın bir sakıncası var mı? Kesinlikle yok. ‘inin Aralık ayında Chicago’da mı idin? Evet, niçin? O sırada Helen’i tanıyor muydun? Bü türlü soruları sorarak ne demek istiyorsun? Yanıtlamaya bir itirazın mı var? Hayır. Yok. Her şeyi sorması gerekiyor, sevgilim. Onu biliyorum. Boşanma sonrasına değin Helen’i tanımıyordum. tarafından olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Balsüren, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Ahmet Balsüren’in cesedi otopsi için morga gönderilirken, polis cinayetin ardından kaçan Özgür G.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. DHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...