Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

2 Ayda Tam 109 PKK’lı

26 Kasım 2013 Salı, 18:37
109 Pkklı

Son 2 ay’da çoğu çocuk yaşta 109 tane terör örgütü üyesi güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan terör örgütü üyeleri, kamplardaki kötü şartlardan dolayı kaçtıklarınıdile getirdi.

Hükümet tarafından başlatılan çözüm süreciyle birlikte dağdan inişlerde önemli Efendim? Üzerine o kadar çiçek koy ki Son Dakika Haberleri Ferrari mi yoksa Haber öküz arabası mı anlaşılmasın. Ferrarim. Efendim, arabaya çok yaklaşmayın. Efendim, arabayı çizeceksiniz. Bana Ferrarinin anahtarını ver. Efendim, Babbu didi nerede? Bana anahtarı ver. Özür dilerim efendim, size anahtarı veremem. Arabayı ben kullanacağım, efendim. Efendim. Efendim, uzak durun. Lütfen, uzak durun. Babbu didi Bu ne kargaşa böyle. Madam Lütfen bunun Haberler’in arabası olduğunu kimseye söylemeyin. Tamam. Ve bu arabayı sadece ben kullanacağım. Ve madam, bu arabayı birkaç saat içinde geri götüreceğim. Merak etme. Hepsini halledersin. Al, bu çiçekleri arabanın üstüne yerleştir. Ferrari Ferrari’nin anahtarı? Sonra İlk önce etrafı temizle. Patronunuz dün çok güzel oynadı. Dediğim gibi, Shamshu bhai Son Dakika Haberleri Küçük bir sorunum var. Yardımın gerek. Ne zaman istersen. Ben yardım etmek için buradayım. Ama sen sözünü tutmadın. Patronunla fotoğraf çekinebileceğimi söylemiştin. Patronu buraya getireceğim. İstediğin arabayla poz verebilirsin. artışlar oldu. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, PKK’ya katıldıktan sonra pişman olup dönenlerin sayısındaki artışlar mercek altına alındı. Örgüt üyelerinin kamplardaki kötü yaşam koşullarına alışamadıkları için kaçtıkları ve güvenlik birimlerine teslim oldukları belirtildi. Son iki ay içerisinde örgütten kaçan ve çocuğu çocuk yaşta olan örgüt üyeleri herhangi bir suça karışmadıkları için alınan ifadelerinden sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

2 AYDA 109 KİŞİ

Edinilen bilgiye göre, son iki ay içerisinde 109 örgüt üyelerinin teslim olduğu belirtildi.

Teslim olmalardaki artışı, örgüt kamplarındaki kötü yaşam Cidden mi? Haberler Tendulkar buraya mı gelecek? Tabii ki. Ona garaj sahibi Shamshu bhai Son Dakika Haberleri sizin çok büyük bir hayranızdır dersem reddemez. Haber Ekipleri, günümü güzelleştirdin. Hadi gel içeriye. Arkadaşım, Mahavir Tambe Tanıştığıma memnun oldum. O çok güçlü bir güvenlik şefidir. Buradayız çünkü Haber onun arabası çalındı. Güvenlik şefinden bir araba mı çalındı? Kötü bir gün Son Dakika Haberleri Tamam. Hangi arabaydı? Alto Scorpio Alto mu Scorpio mu? Her zamanki işler, merak etme. Haber Ekipleri İkisi de. İkisi de mi? ikisi de. Bilirsin Son Dakika Haberleri Alto’yu uzun süre kullandık. Stop etti. Yedekte Scorpio vardı. Aslında, Scorpio’yu kullandık, Alto geldi Son Dakika Haberleri Sen mi açıklayacaksın? Hayır, sen devam et. Neyse, Alto stop etti. Yedekteki Scorpio’yu çektirmek için aldık. Biz yedeği çektirirken, o gitmek istedi. Gitmek mi? Doğal ihtiyaçlar. Biz yolun kenarına gittik Haber hırsız da Scorpio’nun içine oturdu. Scorpio ile Alto’yu beraberinde götürmüş. Bir tane çalana diğeri bedava. koşullarına bağlayan güvelik birimleri, “Örgütün kamplarını güllük gülistanlık gösteriyor. Bunun yalan olduğunu teslim olan örgüt üyeleri anlatıyor” dediler.

Teslim olan örgüt üyelerinin verdiği bilgilere göre, yoğun katılımlar nedeniyle kamplardaki yaşam koşullarının zorlaştığına dikkat çekerek, “Aç kaldığımız günler oldu. Bilmek istiyorum, Shamshu bhai Son Dakika Haberleri Alto, Scorpio ve diğer çalınan arabalar Son Dakika Haberleri Nereye giderler? Scorpio, Bihar, U.P. ya da Nepal’e gider. Peki Alto? Alto Son Dakika Haberleri Alto’yu unutun, Shamshu bhai Bay Tambe’nin böyle arabaları almaya gücü yeter. Evet, doğru. Şimdi konuşabilir miyim? Sadece merak ediyorum. Bir soru sorabilir miyim? Sor bakalım. Önemli bir araba çalındığında Haber mesela bir BMW ya da bir Ferrari Haber ona ne olur? Çay? Bunu kimseye söylemedim. Ama sana söyleyeceğim. Bu önemli arabalar Haber açıkça satılamaz. Doğru. Biz şunu yaparız Son Dakika Haberleri Onları söker ve satarız. Patron. Haber Ekipleri, Patron bu. Sökmek mi? Evet. Sion Köyünde ya da Worli Köyünde Haber o arabalar parça parça alınır. Yani bu bir Haber lastik. Opera Evi’ne gider. Neyi yırttınız? Deriyi. Mahalakshmi’ye gider. Koltuk. Mohammad Ali Yolu’na gider. Direksiyon. Bana gelir. Evet, direksiyon. Şimdi ne kaldı? Gövde. Evet, gövde. Gövde satılamıyor. Bu yüzden onu alıyoruz ve Haber fırının içine koyuyoruz. Yaşam koşulları çok kötü. Bu nedenle kaçıp teslim olduk” dediler. Bu arada, teslim olan örgüt üyelerinin herhangi bir suça karışmadıkları belirlenmesi üzerine hepsi serbest bırakıldı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...