Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Kasımda En İyi Kazandıran Yatırım Aracı

12 Aralık 2013 Perşembe, 14:29
kasimda-en-iyi-kazandiran-yatirim-araci-52a9aaf428df7

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayındaki “Finansal Yatırım Araçlarının Reel kazanç Oranları”nı açıkladı.

Buna göre, aylık bazda en yüksek reel kazancı sağlayan yatırım aracı, ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 1,10, TÜFE ile indirgendiğinde de yüzde 1,72 ile dolar oldu.

ÜFE ile indirgendiğinde; yatırım araçlarından avro yüzde 0,07 reel getiri sağladı. Buna karşılık, Borsa İstanbul (BIST) 100 Endeksi yüzde 3,47, külçe altın yüzde 2,11 ve mevduat faizi yüzde 0,21 yatırımcısına kaybettirdi.

TÜFE ile indirgendiğinde ise avro Haberler Teşekkür ederim. Belçika Elçisiyle tanış. Bu Sunny Davis, sayın elçi. Haberler Aferin, Sunny. Haberler Aferin, sayın elçi. Ve sizede, hanımefendi. Küçük harika bir ülkeniz var. O kız. Haberler Belçika’ya hiç gittiniz mi? Haberler Hayır. Hayır, aslında, daha önce hiç bir yere gitmedim. Ülke dışına demek istiyorum, öyle. Bir kez Kanada’ya gitmiştim, ama o sayılmaz çünkü bağımlı. Haberler Sunny Davis? Haberler Evet. Oh, yanlış bir şey mi var? Paltomu alabilir miyim? Haberler Tekrar hoş geldin. Haberler Selam! Oh, amanın, teşekkür etmek istiyorum. Hey, beyler, bilir misiniz? Emir’in yakın bir arkadaşıyım. Sunny. Korkuttun beni. Sunny, tatlım Haber Haber hiç bilge bir adamla birlikte oldun mu? Haberler Özel olarak mı? Haberler Evet, özel olarak. Haberler Oh, şey, ne kadar bilge gibi? Haberler Çok, çok bilge. Şey, Babanoktanondo’yu hiç duymuşmuydunuz? Salem yakınlarındaki bir mağarada yaşardı. Sadece yerden bulduklarını yerdi. Ben ve kuzenim bir yüzde 0,68 ve mevduat faizi yüzde 0,40 reel getiri sağlarken, BIST 100 Endeksi yüzde 2,88, külçe altın yüzde 1,51 oranında yatırımcısına kaybettirdi.

BIST 100 Endeksi, üç aylık değerlendirmede; ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 2,31, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 1,92 oranlarıyla yatırımcısına en yüksek reel getiri sağlayan yatırım aracı olurken, külçe altın ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 5,06, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzd kere oraya gitmiştik Haber Haber ve bedenden çıkma deneyimini Haber Pekala! Pekala. Bu çok ilginç, tatlım. Ama esas konu, seni biri ile tanıştırmak istiyorum Haber Haber bu çok ama çok önemli biri. Navaf El Kabir. Ahlak ve görgü konularında Haber Haber Emir’in dünyevi baş danışmanı. Üstün ruhani gücü olan bir adam. Aklından geçenleri anlayabilir. Bayan Sunny Davis’i takdim ederim. Şey, bay Navaf, bu benim için gerçekten mutlu bir an. Yani, “Küçük olanlar kutsaldır Haber Haber ki onlar genişletileceklerdir.” Oh, anlıyorum. Evet, aynı fikirde değilim. okuduğum birşeyde Haber O nedir? Anlamı, “Övgüler Allah’adır.” Oh, evet! Sunny Davis. Sunny Davis. Evet? Çocuğum, kaç yaşındasın? Otuz iki. Otuz üç. Anlıyorsun, cesaretinle ülkemin Haber Haber tarihinin bir parçası oldun. Oh, çok gurur okşayıcı, ama Haber Sunny Davis. Haberler Sunny Davis. Haberler Evet. Çocuklarımız ismini övüyor. Dalga geçiyorsun. Saygıdeğer emirimiz, Halid bin Abdül Mecid Haber Haber seni dualarında anıyor Haber e 5,42 oranlarıyla en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.

Altı aylık değerlendirmeye göre avro; ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 9,91, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 11,15 oranlarıyla yatırımcısına en yüksek kazancı sağladı. Aynı dönemde BIST 100 Endeksi, ÜFE ile indirgendiğinde yüzHaber ve umuyor ki ona gelinceye kadar Haber Haber bizimlesin Haber Bekle, kimin geldiği yer? Onun büyük eğiliminin tanıklığı olarak bu basit hediyeyi kabul edeceksiniz. Oh, Allah’ım, gereği yoktu. Saygısının bu sefil göstergesi. Ne kadar sefil? Rolls Haberler Royce. Tatlı Sunny’mizden çok gururluyuz, ve eminiz ki Haber Haber Sunny’in seçimi ne olursa olsun Haber Haber bizimle ya da başka bir yerde olup, Sunny ve Emir arasındaki bu ilişkiler Haber Haber gelecekte daima ülkelerimizin geleneksel olarak birbirlerine Haber Haber bağlılığının sıcaklığını ve ilgisini yansıtacak. Teşekkür ederim. Sunny? Hayır, bir şey söylemek isterim. Diyeceğim, sanırım Emir gerçekten büyük bir adam. Bay El Kebir ve arkadaşlarına gelince Haber de 20,66, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 19,76 oranlarıyla yatırımcısına en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.

YILLIK EN YÜKSEK REEL GETİRİ AVRODA

Finansal yatırım araçları, yıllık olarak değerlendirildiğinde, avro ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,80, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 11,07 oranlarıyla yatırımcısına en fazla reel getiriyi sağladı. Diğer t Haber daha önce bu kadar yabancı iyi insanlarla karşılaşmamıştım. Ve bu araba sadece hayatımda gördüğüm en güzel şey. Bu bende başağrısı yapar, bir hükümet çalışanı olarak söylemeliyim ki Haber Haber aracın sahipliğini Haber Haber Genel Hizmetler Yönetimine aktaracağım Haber Haber ve federal kayıt defteri kanunu ‘e göre uygun olarak Haber Haber rapor edilen resmi hediyeler Haber Haber listesine dahil edilecek. Delice, bunu asla yapmam. Araba bayan Davis’in istediği gibi federal depoya gönderilecek Haber Haber ve orada korunacak Haber Haber Ulaşım sekreteri arabaya Haber Haber , dolar ücret istenildiğini söyledi. Majesteleri, teklifinizi reddetmek anlamında değil. Ne kadar kızgın olduğunu söyledin? En az dört dilde lanet okudu. Seçeneklerimizi bir irdeleyelim. Bu gizli Haberler saklı durumu bırakalım Haber Haber ve kıza durumu anlatalım. Kendimizi onun merhametine mi bırakalım? araftan, külçe altın ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 20,65, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 21,87 oranlarıyla yatırımcısına en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...