Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

TBMM Genel Kurulu’nda 2014 bütçesi Planlanıyor

09 Aralık 2013 Pazartesi, 01:21
tbmm-genel-kurulunda-2014-butcesi-planlaniyor-52a4f6070856e

10 günde bitirilmesi öngörülen bütçe görüşmeleri, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açılış konuşmasıyla başlayacak. Muhalefetin eleştirilerine ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yanıt verecek. Sayıştay raporları gelmemesine büyük tepki gösteren CHP, bütçe görüşmeleri için 1800 önerge hazırladı. 1800 önerge Meclis Genel Sekreterliğine sunuldu.

Meclis Genel Kurulunda bütçe görüşmeleri öncesi ‘Tam Gün Yasası’ görüşülecek. Pazartesi günü genel Bunun ne hakkında olduğunu biliyormusun? Zümren. Benden hoşlanmadılar ve benim hakkımdaki hislerini etkiliyorlar. Fakat sadece bekle, . Buradaki varlığım bu kötü olayın mutlu bitmesini sağlayacak. Senden vaz geçmeyeceğim, . Son Dakika Haberleri Saçım düzgün mü? Son Dakika Haberleri Ben açık fikirli biriyim o sadece üçkağıtçının teki. Üçkağıtçı olduğunu mu düşünüyorsun? Ben hoş biri olduğunu düşünüyorum. O tatlı bir tip ve zeki görünüyor. Demek istiyorum ki için ne istiyorsun? Onun yaşında olmak istiyorum. Son Dakika Haberleri Çekici ve hırslıydım Haber Son Dakika Haberleri Doğru. Son Dakika Haberleri Açıkça zirveye doğru ilerliyordum. Son Dakika Haberleri Öyle, sevgilim. Çok çok yükseğe. Demek istediğim, yalnız kaldığımızda herbiriyle dürüstçe konuşuruz, kalırız değil mi? Sanırım iyi bir fikir, Wooly. Her zaman olmasını istediğim Haber Ah, bir şey unuttum, aşağı inip bir masaya geç. Son Dakika Haberleri Sorun ne? Son Dakika Haberleri Sorun yok, sorun yok. Sadece bir şey unuttum,kurulda, “Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname” ile “Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı” ele alınacak.

Yeni Anayasa çalışmaları kapsamında dört partinin bir araya gelerek oluşturduğu Anayasa Uzlaşma Komisyonu da bu hafta bir araya gelecek. CHP, MHP ve BDP’nin komisyon üyelerinin 11 Aralık 2013 tarihinde saat 11.00’de bir araya biraz sonra gelirim. Tamam mı? Koşuyorum. Hanımefendi, hayır, hayır, dekorasyon için satılık değil, üzgünüm. Gidip Son Dakika Haber’a baksam iyi olur. Son Dakika Haberleri Ah, bayan Bennett Son Dakika Haberleri Ordamıydın, Son Dakika Haber Sana bir ençilada söyledik. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haber, iyi misin? Son Dakika Haberleri Bayan Bennett? Yüce İsa. Anne, iyi misin? Son Dakika Haberleri Oturmak ister misiniz? Son Dakika Haberleri Anne, ne yapıyorsun? Güzel Allah’ım. Son Dakika Haber, tekrar içtiğini söyleme bana. Şimdi doktorun ne dediğini hatırla, derin biri nefes al. Son Dakika Haberleri İyi hissetmiyorsanız ilacım var. Son Dakika Haberleri Evet, niye almıyorsun? Herşey, herşey Haber .yolunda millet. Sadece biraz aç, acıktığı için kan şekeri düştü. Aç mısın, Son Dakika Haber Son Dakika Haberleri Allah aşkına, anne? Son Dakika Haberleri Bir ençilada ister misin? Herşey yolunda millet. Zarar yok. Sadece birbirlerini görmekten mutlular. Seni küçükgelmesi bekleniyor. Anayasa Uzlaşma Komisyonunun çalışma esaslarına göre bir siyasi parti mazeretsiz üç kere toplantıya gelmezse komisyondan çekilmiş sayılıyor. Son iki toplantıya katılmayan AK Parti’nin bu toplantıya da katılmaması halinde komisyonun sona ereceği belirtiliyor.

Ayrıca CHP’nin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hakkında “Ülkenin ulusal güvenliğini yeni tehlikelere maruz bıraktığı, siyasi ve ekonomik çıkarlarına zarar verdiği ve Türkiye’nin dünyadaki konumunu giderek aşağı çeken hatalı göreceksin gününü. Kaddafi, uyan, kolej bowlingi oynayacağız. Yaşamına on puan için Haber . Hey Stevie, geçen akşam ki notun kaç? İhtiyacım kalmadı. Hey. Hayır, hayır, ben hallederim, çok teşekkürler. Hanımefendi, anneniz iyi olacak. Bunu alın lütfen. Bayım, ona çok çok güçlü bir yatıştırıcı verdim. Son Dakika Haberleri Bırakalım dinlensin, ha? Son Dakika Haberleri Teşekkürler, doktor. Geleli bir saat olmadı, şimdiden kafayı çekti. Ona daha yumuşak davranamaz mısın, baba? Görüldüğü gibi çok baskı altında. Olur. Uyandığında, birşeyden bahsetmeyelim, olur mu ? Niçin ona bakmıyorsun, bizde Son Dakika Haber ile gidip yarın için bir bot kiralayalım? Son Dakika Haberleri Olur mu, Son Dakika Haber? Son Dakika Haberleri Elbette, harika olur. Saçım iyi mi? Ah, Sakıncası yoksa gitmeden önce buluzumu değiştirmeliyim? Hayır, odandaki telefonu kullanırım böylelikle onu rahatsız etmem. Pekala, “Benimle Dürüst Ol” adlı oyununu oynayalım mı? Şimdi, kurallar çok basit. Sana bir soru soracağım dış politikanın icracısı sıfatıyla siyasi sorumlusu” olduğu gerekçesiyle verdiği gensoru önergesinin ne zaman görüşüleceği de bu hafta belli olacak.

ve sen dürüstlükle yanıtlayacaksın, tamam mı? Şimdi, Son Dakika Haber Siyaset tatile nereye gitti? İkinci kural, yanıtlamak zorundasın, Kaddafi. Son Dakika Haberleri Niye senden Kaddafi diye bahsediyor? Son Dakika Haberleri Bilmiyorum. Şimdi, bakın, siz çocukları cehennemin dibine göndermek istemiyorum. Size burada neler döndüğünü anlatayım. Birincisi, canınızı yakacağım, ve sonrasında cesur olmayı deneyeceksiniz. Sonra gene canınızı yakacağım ve bana herşeyi anlatacaksınız. Bu dürüstçe olmadı, bu dürüstlük değil. Bu dürüstlük değil. Şimdi bakın, hafiflemeyecek, dahada zorlaşacak Bu çocuğu niçin koruyorsunuz bilmiyorum. Çünkü onu bulacağım. Devam et iyi çocuk. Allah’ın adı üzerine yemin ederim, nerede olduğunu bilmiyoruz, tüm bildiğimiz ‘da olduğu. Hadi ama. Onu korumaya çalışmıyoruz. Tekrar söylemeyeceğim. Anne, eğer aşağıya gelmek istersen kesinlikle güzel olur. Sadece hava korkunç. Ya, geldiğimizden beri yağmur yağıyor. Anne, her yer de fırtına var.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...