Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Yöresel Ev Yapacaklara 10 Bin Lira Hibe Veriliyor

25 Kasım 2013 Pazartesi, 00:32
yöresel evler

Yöresel Ev Yapacaklara 10 Bin Lira Hibe Veriliyor

 

Bakan Erdoğan Bayraktar, 2014 sonuna kadar 400 bin konutun yapılacağını açıkladı. Konuya ilişkin yasal çalışmanın yapıldığını kaydeden Bayraktar Yöresel ev yapacaklara 10 bin TL hibe vereceğini açıkladı. 7 bölgede yöresel evlerin yapılmasını teşvik edip tarihi dokuyu zenginleştirileceğini” söyledi.

60 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM

Bayraktar, 20 yılda Herhalde parayı ailesine bırakmak istiyordu. Hasta annesine bakarken, hiç şikayet etmeden elinden geleni yapıyormuş O nezaret polisinin karısında ölümcül hastalık varmış. Hemşirenin kocası işten çıkarılmış. O SWAT adamlar da kumarbazmış, o yüzden hak ettiler galiba. Hepsinin para sıkıntısı varmış. Hepsi tutuklanmaya hazırdı, ama ailelerine para bırakmak istiyorlardı. Ensesi kalın ‘nın para oyunu Haber Haber fakirlere yem atmak için bir dolaptı. Ne kadar parası var bilmiyorum, ama Haber Haber herkesi satın alabileceğini sanıyor. Taksi bedava değil, biliyorsunuz değil mi? Buldum. Şuna ne dersiniz? İyi günler, Shizuoka Polisi. Haberler ‘yu yakalamadınız mı daha? Haberler Henüz değil, bayan. Temiz. Geçebilirsiniz. Dediğin gibi, taksileri kontrol etmekle uğraşmıyorlar. Yamanashi yerine Kanagawa üzerinden gitsek daha iyi. Daha az barikat var. Üç saat kaldı. Hala yetişebiliriz. Son dakika haberlerini vermek üzere müziği yarıda kesiyoruz. Dün gece Hokkaido, Kushiro’daki bir apartmanda bir kadın ölü bulundu. 6.5 milyon konutun kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniden yapılacağını ifade etti. 221 bin konutun dönüşümünün devam ettiğini belirten Bayraktar, 750 milyon TL kaynağın kentsel dönüşüme ayrıldığını ifade etti.

Vatandaşların müteahhitlerleKadın, kaçak suçlu Kunihide ‘nun annesi Haber Haber yaşındaki Taeko ‘ydu. Olay yerinde bulunan bir nota göre Haber Haber intihar olması yüksek bir ihtimal. Notta: “Kunihide, hayatıma karşılık bana bir iyilik yap.” “Daha fazla kötülük yapma.” “Artık başkalarına zarar verme.” “Lütfen, sana yalvarıyorum.” “Annen seni cennette bekleyecek.” Lütfen indirin beni. Durun. Çıkmam gerek Haber Lütfen. Haberler Ne dersin, Mekari? Haberler İndirin beni. Biraz dinlenelim. sitesini kontrol etmek istiyorum. Alo? Güvenlik Polisi Mekari, sen misin? Benim. Ben, . Sana iki milyar vereceğim. Ya da üç milyar olsun. Bu yaptığın şey yanlış. Sizin yaptığınız da yanlış. Polisler öldü. ‘nun annesi intihar etti. Söyleyecek bir şeyin yok mu? Kaybınız için üzgünüm. Bilmiyormuş gibi konuşma Son Dakika haberleri. Hepsi senin suçun Son Dakika haberleri. Neden onca sivil zayiat var? Boşa nefesini harcama. ‘nun ölmesini istiyorum. Bu kadar basit. Karını öldüren şoförü istiyorsan Haber Haber adamın benim. Sen Haber Haber delisin. kendilerinin anlaştığını, bakanlığın ise kira yardımı gibi destekler sağladığını belirten Bayraktar, nerede ne olduğunu milimetrik olarak bildiren coğrafi bilgi sistemlerinin kurulma çalışmalarının devam ettiğini anlattı.

Katı atıktan enerji üretiminin başladığını, bu alanda 60 bin kişinin istihdam edildiğini aktaranO kadar farklı mıyız? Sen ve ben aynıyız. İkimizin de değer verdiği kişiler yaşamayı hak etmeyenlerce Haber Haber akıldışı yollarla öldürüldü. Daha fazla masum ölmesin. Onun ölmesini istiyorsan, kendin öldür. Başkalarını kullanmanı Haber Haber onaylamıyorum. Son Dakika haberleri. Üzgünüm, gardımı düşürdüm. Ben iyiyim. Ölmeyeceğim. Oğlum daha Haber Daha Haber üçüncü sınıfta Haber Onunla Haber top oynamaya söz vermiştim Haber . Son Dakika haberleri. Mort oldu. Senin için Haber Senin için, seni korumak için hayatını tehlikeye attı. Neden? Neden yaptın? Çünkü Haber Haber yaşlı bir kadın gibi kokuyordu. Arabayı kokuttu resmen. Öldür beni Haber Haber ölen karın seni affetmeyecek. “İnsanları korumak Haber Haber senin işin.” Karım Haber Haber öyle bir şey demedi. Hastanede komadaydı. Karım tek kelime bile etmedi. Hepsini kafamda uydurdum. O masala inanmak zorundaydım Haber Haber yoksa yaşamaya devam edemezdim. Bir bebeğimiz olduğunu duymuş muydun? Vardı Haber karnında küçük bir kız vardı. Bayraktar, gemi atıklarını da yakından takibine başladıklarını kaydetti.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...