Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Kitap Olmayan Kütüphane.

02 Aralık 2013 Pazartesi, 23:55
kitap-olmayan-kutuphane-529cfe42c0a0e

 

Teknolojinin Sunduğu Yeni Girişimler

ABD’nin Teksas eyaletinde Açılan yeni kütüphane,Teknolojinin kütüphanecilik alanında yeni bir dönemi başlatıyor.

San Antonio kentine bağlı Bexar ilçesinde kurulan Bibliotech adlı dijital kütüphanede kitaplar raflarda değil, bilgisayarlar da bulunuyor.

Geleneksel kütüphanelere oranla olduğunuzu ima etmek Haberler Haberler haksızlık olur mu? Haber bay Kent aşığı demek istedi Haber Haksızlık olurdu! O halde bunu iyi arkadaş düzeyine çekebilir miyiz? Hay, nereye istiyorsanız çekin! Para tartışacak kadar iyi arkadaş sayılır mıydınız? Düşüncen ne ? Para hakkında üç yıl önce ona bir hikaye Haberler Haberler sattığımda konuştuk. Parayı sıcak, nakit ödedi Farklı vesilelerde ondan para aldım Para demişken, şu anda pek iyi durumda olmadığınızı söylemek Haberler Haberler yanlış olur muydu? Daha da fazlası, tamamen gerçek olurdu Öyle demek? Onun size vasiyetinde binikiyüz pound Haberler Haberler bıraktığını düşünürsek? Haber Ne oldu ona? Haber Bayıldı, ya da öyle yapıyor Tabiki bayıldı. Bana öyle söylendi Haber Bu ne için? Haber Başının altına koymaya, tabiki Öyle olmaz. Oturtup başını öne eğmelisin Yardım et bana! Git biraz brendi getir Bu tip işlerde oldukça iyisin Evet, bir kız dergisinde öğrenmiştim O tokat numarasını da dergilerden mi öğrendin? daha az kişinin çalıştığı dijital kütüphane, aynı zamanda daha az yer işgal ediyor.

Yaklaşık 2,4 milyon dolara mal olan Hayır, dedektiflerle arabada gezerken öğrendim Bunu dedektif kulaklarına da yapabilir misin? Hayır, bunu bir boksörün soyunma odasından aldım Hemen kendilerine getiriyor Biraz acılı değil mi? Şey, bilemezsiniz efendim, yüzünüzün geri kalanı Haberler Haberler çökertilmişken bizim o kadar da gaddar olduğumuzu sanmıyorum, anlarsınız Brendiyi bana ver, ben yaparım Bir dakikada düzeleceksin. Ona ne yapıyordunuz? Oh, o iyi. Onunla zaman harcamayın, bayan Burgoyne Haber Suçlu mu? Haber Bir fikrim yok Suçluya benzemiyor Bakışların sizi etkilemesine izin vermeyin genç nayan Vermem Haber Herneyse, zaten tipim değil Haber Allah aşkına ne oldu? Bayıldın Saçmalamayın, ben asla bayılmam. Ne demek istiyorsunuz? Şey, tamamen öyle gibiydi Endişelenmeyin, iyi olacaksınız Gidip babamı bulmalıyım. Brendiyi sevmiş gibi Sanırım tekrarlayacak Bir dahakine bir kova su dökün Haber Bu kim? Haber O Polis şefinin kızı daughter Haber Ne kadar güçlü! Haber Kesinlikle öyle! Merhaba baba! Uygulama tamamen kütüphaneyi kullanacaklar için de özel kurslar düzenleniyor.

Adı kütüphane anlamına gelen Fransızca “biblioth­èque” sözcüğünden türetilen Bibliotech, resmiydi Bu durumda, neden onu yarım gece sorguladılar? Scotland Yard kendi metotlarına sahiptir, efendim Onu temsil etmesi için birisi bulundu mu? Sanırım var efendim, bay Briggs Haber Saçmalamayın, müfettiş Haber Şey, başka kimse yoktu, efendim Haber Pekala. Nerelerdeydin? Haber Biraz etrafı araştırdım Kağıtlarımı arabada bıraktım Haydi, gidip getir onları Haber Kendin al! Haber Şey, normalde yapardım O şeyin yanında görünürsem istifa etmem gerekir Asla böyle iğrenç bir kendini beğenmiş olduğunu söylememiştin baba Ayrıca, bu neredeyse insani, sevmen gerekirdi Ve sanada çok nazikçe gitmen söylendi Mahkemenin girişini engelliyor Haydi! Üzgünüm yardım edemem. Başka zaman belki Haber Haydi Haber Dene ve biraz brendi ver Haber Günaydın Haber Günaydın Ben Briggs. Güzel bir sabah Böyle bir sabahta moralimiz bozuk olmamalı değil mi? Güneşi görmek insana iyi geliyor, gelmiyor mu? Karım bana daha bu sabah Henry, dava için sakın endişe etme diyordu Haber Çok nazikçe! ABD’nin ilk dijital halk kütüphanesi olarak kabul ediliyor.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...