Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

“Patron Mutlu Son İstiyor” filminin oyuncuları Eskişehir’de Gala Yaptı

06 Ocak 2014 Pazartesi, 16:54
patron-mutlu-son-istiyor-filminin-oyunculari-eskisehirde-gala-yapti-52cac2ea1584e

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı, Kıvanç Baruönü’nün yönettiği “Patron Mutlu Son İstiyor” filminin oyuncuları, Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu, Eskişehir’de bir alışveriş merkezi tarafından Bir yerin acıyor mu? Karnım. Travma bire. Haydi. RTS ne Gates? Ne? RTS. Yenilenmiş travma ölçeği. Travmatik beyin hasarında GCS’den daha tamamlayıcıdır. Travmatik beyin nesi? İyileşeceksiniz bayım. Senin sorunun ne? Nöbetim bitmişti. Sen gelmediğin için çıkamadım. Beş dakika geciktim. Tamam. On dakika. Geldim işte. Git. Ama temel şeyler hakkında bilgin eksik. Seni yalnız bırakamam. İnan bana, gitmeyi çok isterim ama bu doğru olmaz. Mutlu Son Dakika Haberleriler Neela. Neredeydin? Serviste. Vizite yapacağımızı sanıyordum. Ne? Hayır. Cerrahinin Son Dakika Haberleri partisinde yılda bir kez hastalıkları Haber ve ölümü unutup iyiliği ve incelikleri kutlarız. Resmi kıyafet, sashimi ve şampanyayı tercih ederdim, Haber ama yine de Son Dakika Haberleri bu. Son Dakika Haberleri’i seviyorum. İyi misiniz? Üzgünüm. Bu punç yüzünden olsa gerek. O punçta hiç alkol yok Dustin. Peki. Gitmem gerekiyor. Manish Mehta ile tanışmanı istiyorum Neela. Burada bir süre bize yardım edecek. Herkes dinleyebilir mi lütfen? Bir saniye dinleyin. düzenlenen “Eskişehir Film Galaları” etkinliğine katıldı.

Hoşnudiye Mahallesi’ndeki alışveriş merkezine gelen ünlü oyunculara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sinema salonu önünde izleyicilerle bir araya gelen Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Çevik, filmin Eskişehir’in ardından Bursa ve Avrupa’da tanıtımının yapılacağını belirterek, filmi herkesin beğeneceğini kaydetti.

Oyunculardan Ezgi Mola da Eskişehir halkının sanatsever olduğunu dile getirerek Eskişehir’de de film çekmek istediklerini anlattı.

Çekimleri Kapadokya’da gerçekleştirilen filmde, Tolga Çevik ve Herkesten bir dakika istiyorum. Teşekkürler. Yardım ve anlayışın ön plana çıktığı şu günlerde Şikago’nun Haber tek Böbrek Değişimi Programı’nın başladığını duyurmam yerinde olur. Son Dakika Haberleri ikramı olarak, ilk böbrek değişimini bugün yapacağız. Şekerin verdiği enerjiden yığılıp kalmadan hepimiz işimize dönelim. Neela. Merhaba. Rob. Tanışıyorsunuz, değil mi? Neela Son Dakika Haberleri. Hakkınızda çok şey duydum. Öyle mi? Dubenko’nun özel kadro açtığı yetenekli kızsın. Akılda kalıcı. Tanrım! Çok özel biri olmalısın. Pekâlâ. Memnun oldum Rob. O zevk bana ait. Bir dakika izninizi isteyebilir miyim? Ames’in çalıştığı yere mi gittin? Polis bir şey yapmıyordu. Onu öldürmekle tehdit ettin ama aşırı tepki veren Haber ben mi olıuyorum? Hepsini uydurduğumu mu sanıyorsun? Bence kendini kaptırdın, evet. Onu durdurmak, korkutmak için Haber yerine gittim. Bunu başarmışsın. Korkmuş. Ona yaklaşacak olursan seni tutuklatabilir. Başka ne yapacağımı bilmiyordum. Tamam mı? Seni sevdiğim için yaptım. Joe’yu sevdiğim için. O pisliğin sürekli bizi tehdit etmesine göz yummayacaktım. Ezgi Mola’ya Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Ayşenur Yazıcı ve Nusret Çetiner eşlik ediyor. Film de bir senaryo yazarının, patronunun siparişi üzerine mutlu son ile biten bir aşk hikayesi yazması sırasında yaşadıkları anlatılıyor.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...