Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’dan Kamer Genç Saygısızlık Yaptı

06 Aralık 2013 Cuma, 07:41
kilicdaroglunun-esi-selvi-kilicdarogludan-kamer-gence-buyuk-tepki-52a15ea5a2d20

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Japon Büyükelçiliği’nin resepsiyonunda konuşmasına müdahale etmesinin hakaret olmadığını, saygısızlık olarak değerlendirileceğini söyledi. Bayan Kılıçdaroğlu, kadına daha fazla söz hakkı verilmesini, gönlünün dahaSeni seviyorlar. Harika. Dışarıda bekle. Tamam. Çekim sırasında bunu yapma. Saçımı bozuyor. Ne dediğimi anladınız mı? Oedipus’u düşünün. Oedipus komiktir. Komedinin temeli orada. “Bu korkunç şeyi kim yaptı?” “Aman Tanrım, ben yaptım.” İşte komedi. Aradaki fark Haber, Haberler Çekim sırasında yapma şunu. Ne halt ediyorsun böyle? Biraz düşününce, aşık olduğumuz zamanlar Haber, Haberler Haber, Haberler ne garip paradokslar içine sürüklendiğimizi görebilirsiniz. Bu paradoksu oluşturan şey, aşık olduğumuz zamanlarda, çocukluğumuzda bağlandığımız bazı insanları, yeniden elde etme çabası içine girmemizdir. Ama aynı zamanda, aşık olduğumuz bu kişiden, kendisini özdeşleştirdiğimiz insanların, geçmişte yapmış oldukları hataları da tamir etmelerini bekleriz. Aşkın içindeki garip tutarsızlık da buradadır işte: Geçmişe dönme girişimi ve Haber, Haberler Haber, Haberler geçmişi bozma girişimi aynı anda Haber, Haberler Gördün mü? Ne limuzinleri var, ne de ödülleri. çok kadın adayının olmasını istediğini belirtti.

GÖNLÜMDEN GEÇEN, DAHA ÇOK KADIN ADAYIN OLMASI

Ankara’nın Kazan İlçesi’nde Türk kadınına Seçme ve Seçilme hakkının verilişinin 79. Yıl dönümü nedeniyle CHP’li kadınlarla birlikte Satı Kadın’ı anma programına katılan Bu adam gerçek bir aydın, bir entelektüel. Düşündüm de bu çekimleri, son kararı verecek olan insanlara gösterirken de, onun hayat karşısındaki duruşunun altını çizmelisin. Ayrıca Haber, Haberler Haber, Haberler hayatı anlamlandıran ifadeler kullanması çok güzel. Bu tarz şeyleri severler. İşte ihtiyacım olan şey bu! Yaptıklarıma biraz ilgi gösterilmesi, cesaretlendirilmesi. Baksana. Paris’te ödül olarak kazandığım bir şişe şampanyam var. Lösemi hastalığı üzerine hazırladığım bir belgesel için onur ödülü kazanmıştım. Son Dakika Haberleri Yani biraz şampanyaya ne dersin? Son Dakika Haberleri Şampanya ya da havyara asla hayır diyemem. Tamam. Harika. Havyarım yok ama kepekli yulafım var. Bu, kalbin için daha iyi. Aşk konusunda çok etkileyici düşünceleri var. Değil mi? Evet. Ama yazdıklarını evlenmeden önce okumayı dilerdim. Beni, bir safra kesesi ameliyatından kurtarabilirdi. Son Dakika Haberleri Ne dedin? Son Dakika Haberleri Boşver. Ayrıca insan ilişkileri üzerine de Selvi Kılıçdaroğlu’nun tören sırasında yorgun olduğu gözlendi. DHA’nın sorularını cevaplandıran bayan Kılıçdaroğlu, “Etrafıma bakınca güzel şeyler görüyorum. Nufüsunun yarısından çoğunun kadın olduğu Türkiye’de kadına daha fazla söz hakkı verilmesini istiyorum. Gönlüm daha çok kadın adayın olmasını istiyor Siyasete direk girmiyorum, ama kadınları da destekliyorum. Kadınlar siyasi hayatta tabiki yeterince yer almıyor. Bazı değişiklikleri kanunlarla, tüzüklerle, yönetmeliklerle hal edemiyorsunuz. Bu biraz zihniyetle ilgili bir durum” dedi.

KAMER GENÇ’E LİNÇ KAMPANYASINA DÖNDÜ

Bayan Kılıçdaroğlu, DHA’nin bir diğer sorusu üzerine, Japonya Büyükelçiliği’nde Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kürsü konuşması sırasında çıkışını da değerlendirirken, “Bu konu basında yeterince tartışıldı, Kamer Genç’e karşı nerdeyse çok ilginç bir kitabı var. İlk görüşte aşkla ilgili harika tespitlerde bulunmuş. Eski kocamla birbirimize ilk bakışta aşık olmuştuk. Keşke bir kere daha baksaymışım. Aslında, ben de onun kadar hatalıydım. Hâlâ yüzüğünü takıyorsun ama. Bunun bir sebebi var mı? Bilmiyorum. Sanırım onu çıkarmaya henüz hazır değilim. Hem işe de yarıyor. Beni çıkma tekliflerinden koruyor. Böyle düşündüğüne göre, berbat bir evlilik geçirmiş olmalısın. Hayır yani o harika biriydi. Çok da zekiydi. Bir mimardı. Yakışıklıydı, her şeyi vardı. Ama aldatacaksa bile, bunu benim yatağımda ve en iyi arkadaşımla Haber, Haberler Haber, Haberler birlikte yapmamalıydı. Ayrıca fıstıklarımı bitirmeleri de gerekmiyordu. Bu ne düşüncesizlik? Umarım evliliğe ya da tüm erkeklere karşı güvenin kırılmamıştır. Son Dakika Haberleri Kendimi çok sıkıcı hissediyorum. Son Dakika Haberleri Hiç de değil. Alo. Evet, burada. Nasıl bildin? Bekle bir saniye. Lester. Alo. Evet. Tabii, eğer istiyorsan. Tamam. Ofiste mi? Saat kaçta?bir linç kampanyasına döndü. Tabiki meydana gelen olaylar hiç hoş şeyler değildi. Keşke hiç olmasaydı. Ama Kamer Genç’in hareketi saygısızlık olarak algılanabilir, ama hakaret olarak düşünmedim. Kadın olsun erkek olsun orda biri konuşma yapıyorsa, ona saygı duyarım. Beğenirsin, beğenmezsin. Emine Erdoğan konuşurken bir müdahale oldu. Onu bir hakaret değil, oradaki davranış bir saygısızlık olarak algılanabilir” dedi.

Son Dakika Haberleri Dokuz. Tamam, sorun olmaz. Son Dakika Haberleri Dokuz mu? Bina kapkaranlık olacak. Karanlık olacak. Ofiste hiçkimse olmayacak. Kapılar kapalı olacak. Karanlık bir odada Lester’la yalnız mı kalacaksın? Evet, o saatte ofis biraz ürkütücü olabilir. Son Dakika Haberleri Kesinlikle. Son Dakika Haberleri Tamam. Otel bana da daha yakın. Son Dakika Haberleri Sakın otele gitme. Son Dakika Haberleri Ne dedin? Tamam. Oda numarası: . Anladım. Tamam, görüşürüz. Tamam. Onunla beraber otele gidemezsin. Bu delilik. Ben de seninle geleyim. Son Dakika Haberleri Yapma. Gülünç olma. Son Dakika Haberleri Bu herifi iyi tanırım. Ellerini üzerinden çekmeyecektir. Seni bir odaya götürecek ve giysilerini çıkaracak. Son Dakika Haberleri Beraber bir şeyler üretmek istiyor. Son Dakika Haberleri İlk çocuğunu olmasın. Ayakkabılarını çorapsız giyen bir adamın, beni baştan çıkartabileceğini sanmıyorum. Son Dakika Haberleri Hele ki “nükleer” yerine “nükülır” diyorsa.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...