Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

İsrail Türkiye uçuşları 2014 yılında yeniden başlıyor

19 Aralık 2013 Perşembe, 15:18
israilli-sirketlerin-turkiye-ucuslari-2014te-yeniden-basliyor-52b2f10ad1cfb

Times of Israel
haber
sitesinin TheMarker’dan aktardığına göre, İsrail Sivil Havacılık Dairesi Direktörü Giora Romm, dün Türk mevkidaşı Bilal Ekşi’yle
Türkiye
‘de bir araya geldi.

Görüşmelerin ardından imzalanan anlaşmayla uçuşların 2014 yılının yaz aylarında yeniden başlaması bekleniyor.

İsrailli havayolu şirketleri,
güvenlik
alanında yaşanan bir işbirliği sorunu nedeniyle 2007 yılından bu yana Türkiye’deki destinasyonlara uçamıyordu.

İsrail’in resmi havayolu şirketi El Al’ın CEO’su geçtiğimiz günlerde, bu durumun ekonomik olarak kendilerine zarar verdiğini belirterek hükümete çağrı yapmıştı.

TÜRKİYE’YE UÇAMAMAK FELAKET

Charter uçuşları yapan Arkia şirketinin CEO’su Gadi Tepper, TheMarker’a yaptığı açıklamada , “operasyon saatlerinde sınırlama olmaksızın” ilkbahar-yaz sezonunda uçuşlara başlamayı arzu ettiklerini vurguladı.

Israis CEO’su Uri Sirkis ise bu u Bana yardım edebilir misin? Arkasında ilginç bir kilidi var. Gayet iyi oldu. Teşekkürler. Şimdi beni hanımlara yönlendir. Teşekkürler. Sen misin Frieda? Çok sıkı oldu. Kesinlikle olmaz. Burada adam eksiğimiz var ve sen delice bir fikir yüzünden Haberler Haberler takviye mi istiyorsun? Saçmalık. Haber Her gün doktorlar ölür. Haber Biliyorum efendim. İyi. Onlar da sen ve ben gibi et ve kandan oluşuyor. Bunun farkındayım efendim Haberler Haberler son günlerce bolca et ve kan gördüm efendim. Ayrıca Haberler Haberler ya bu işe basın karışırsa. Bana basından bahsetme. Tüm fikirlerini kendine sakla. Eğer konuyla ilgili bilgi verip, yayınlama şansı verirsek Haberler Haberler hikayeleriyle herkesi paniğe sürüklerler. Kastettiğim bu değildi. Kesinlikle benimki de değil. Hiç bir beyanat istemiyorum. Düşünsene ellerine geçtiğinde yarasalarla, arılarla Haberler Haberler ve neydi? Kurbağalar. İşte o. Neden gidip Ezop’tan masallar okumuyorsun? Kişisel teorini geliştirmene yardımı olabilir.zlaşının bir “sönüm noktası” olduğunu
ifade
etti.

El Al CEO’su Elyezer Shkedy ise Romm’u İsrailli havayolu şirketleri için verdiği mücadeleden dolayı kutladı ancak son sözün henüz söylenmediğini belirtti.

Shekdy, yaptığı yazılı açıklamada, “El Al uçuşlara başlayabilmek için devlet makamlarından resmi bir teyit bekliyor. Henüz elimize böyle bir belge ulaşmadı” dedi. Ancak İsrail UlaÜç adam öldü efendim. Ve hepsi de tıbbi uzmanlardı. Haber Benim önereceğimHaber Haber Hayır sakın önerme. Bugünlerde tıpla uğraşan çok garip insanlara rastlanıyor. Dr. Longstreet. Bayan Frawley. Ben çıkıyorum. Haber Efendim? Haber Çıkıyorum. Tabi. Akşam çıkmam sizi Haberler Haberler rahatsız etmediğine emin misiniz? Hayır, hiç sorun değil. İyi zaman geçirmenizi dilerim. Size peynirli börek yaptım. Kulağa çok leziz geliyor. Geç kalmam. Gece yarısından önce dönmüş olurum. Acele etme. Ne de olsa, araban balkabağına dönmeyecek. Biliyor musun? Bayan Frawley. Dr. Longstreet, ne kadar yaramazsınız? Yemeğinize hiç dokunmamışsınız. Bu da ne? Ne? Ne nedir? Anladım. Piyasaya yeni çıkmış bir ürün ve Haberler Haberler daha tasarım aşamasında. TasarımHaber BenHaber Ben Dr. Longstreet. Ya o kim? Nasıl gitti bakalım? Gitmedi. Hiç de iyi gitmedi ve gördüğün gibi olduğumuz yerde sayıyoruz. Tek düşündüğü, basına bir şey sızmasın. Haber Her şey aşikar. ştırma Bakanı Israel Katz yaptığı açıklamada, “Güvenlik problemleri sebebiyle Türkiye’ye uçamıyorduk. Şimdi Haber Yani? Her iki cinayetle ilgili tüm dokümanları toparladım. Merak etme. Otopsi raporları da elimde. İhtiyarın ne söylediği umurumda değil, belirli bir planla ilerliyor. Orada bir şeyler bulabildin mi? Tüm dosyaları elden geçirdim, ilgi alanları, aileleri. Sonuç olarak ne diyebilirsin? Tek bir ortak noktaları var. Ölüm şekillerinin garipliği dersen seni öldürürüm. Vesalius. Haber Pardon? Haber Dr. Vesalius. Haber Ne komik isim. O da kim? Haber Hepsi bir vakit ona çalışmışlar. Buradaki ilişki durumlarına bakarak, yakın arkadaş olduklarını söyleyebilirim. Harika. Başka? Hiç bir şey. Hiç bir şey mi? Anladım. Tam saattir araştırma yapıyorsun ve vardığın sonuç bu kadar. Bari adamın adresi var mı? Galiba vardı. Ulu Tanrım, Tom, nerede yaşıyor bu adam? Bu taraftan efendim. Çok teşekkürler. Baba. Seni görmek isteyen birisi var. Müfettiş Trout. Scotland Yard. Müfettiş dedektif. İyi akşamlar efendim. Bu şekilde rahatsız ettiğim için çok üzgünüm ama Haberler Haberler çok acil bir konu vardı.Türk Havayolları ile eşit şartlarda rekabet edebiliriz” diyerek haberleri doğruladı. (hürriyet)

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...