Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Gül’den Dershanelerle ilgili açıklama

04 Aralık 2013 Çarşamba, 04:57
cumhurbaskani-gulden-dershanelerle-ilgili-aciklama-529e978c39273

Cumhurbaşkanı Gül

TÜBİTAK Bilim ve Teşvik Ödülleri ile TÜBİTAK-Gelişmekte olan Dünya İçin Bilimler Akademisi Teşvik Ödülü dağıtımına ev sahibi olan  Cumhurbaşkanı Gül,  tören ardından yapılan resepsiyonda  gazetecilere soru yöneltmelerine fırsat vermeden şunları dile getirdi:

“Konuşmamda verdiğim mesajları herhalde aldınız. 15 gün önce konjonktürel olarak, başka şeyleri tartışıyorduk. Haber Ben ebe olacağım! Haber Buna ben karar veririm, Harold. Haber Anneler ilk ebe olur Haber Olamaz mıyım amca? Haber Sanmıyorum, hayatım Pekala, deneyip beni yakalayabilirsin Oh, peki Bu Haberler bay Beechtree! Oh Haberler Erica nerede? Eve gittiler. Hoşçakal dememi istediler Seni sersem! Aralarında bir şeyler döndüğünü fark etmedin mi? Adamın adını bilmiyordu! Adam bile bilmiyordu! Ya, abartıyorsun hayatım Hiç de abartmıyorum! Daha fazla şey öğrenecektim Ama sen beni körebe oynattın! İşte bak, ne dedim sana? Eve gitmiyorlar, diğer yöne döndüler! Kingston Haber , lütfen. Acil! Pekala, merhaba, Margaret Hiç çıkamayacağız sandım Sence de biraz şühelenmedi mi? Sanmıyorum, sadece doğal merak Verdiğim cevaplardan memnun görünüyordu O cüceyi çıkardığında neredeyse ölecektim Acaba bahçesindeki eksiği fark edecek mi Gülmemeliyiz Adımı sorduğunda komik değildi Haber Çok korktum! Haber Yüzündeki ifade! Gülmemeliyiz bu çok ciddi! Güldüğünde çok daha güzelsin Öyle mi? Tabiki, Bunlar gelir geçer konulardır. Kalıcı olan işte bu tip faaliyetler, bilimdir. Bunlara gölge düşsün istemiyorum. Zaten görüyorsunuz, her şey de rayına giriyor işte.”

Şeklinde konuşarak konuşmasını sonlandırdı. sorun yaratmak istemiyorum Ama söylemek görevim Yani, Erica çok genç, tehlikeli bir yaşta Oh, ama ben, ben anlayabiliyorum Erica ne zaman uzun yola gitse bana söyler tabi kiminle gittiğini de Gordon Bleam onunla görmekten hoşlanmadığım tek adam O halde oydu! Yanlış isim verdiğinden emindim Evet, ama o şimdi Hindistan’da! Oh, o zaman o değildi Araba hangi yöne gitti dedin? Evet Haberler evet Haberler Peki. Seni sonra ararım Teşekkür bile etmedi İki mil sonra oradayız! Evet, oradayız ya sonra? Sonra, küçüğüm? Sonra ne? Serseri, trençkot, kuşak Serserinin orada olacağından emin misin? Tabiki, kapıda bekleyecek gözyaşları içinde diyecek ki Haberler ” Haber Haberler buyrun, efendim” Haber Bu kadar kolay mı? Neden olmasın, şu ana kadar her şey yolunda gitti Neden değişsin bilemiyorum Umarım değişmez. Boşa emek olurdu Babana geri döndüğünde kapıyı çarparak Haberler Haber Haberler açar ve dersin ki Haberler Haber Sesimde bir titremeyle Evet, seste bir titreme iyi gider Önünde

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...