Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Ronaldo Galatasaray maçında forma giyemeyecek

26 Kasım 2013 Salı, 11:35
ronaldo-galatasaray-macinda-forma-giyemeyecek-52946ac656607

CR7 Galatasaray ile oynayacakları Ş.Ligi Maçında Forma Giyemeyecek…, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda R.Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak maçta forma giyemeyecek.
MADRİD Cristiano Ronaldo, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Real Madrid ile Galatasaray arasında yapılacak Lord’s’daki kriket kampına seçildi. Yani, efendim? Efendim kamp biraz pahalı, bu yüzden krediye ihtiyacım var. Efendim, bir dakika. Efendim, Haber’nun belgelerine bakın. Efendim, bu Maçın Adamı. Bu En İyi Skor. Efendim, atışlar için de var. Efendim, madalya ve kupalarına bakın. Bu Maçın Adamı. Bu vuruş Son Dakika Haberleri atış Son Dakika Haberleri Son bir şey daha göstermek istiyorum, efendim. Onun madalyaları, efendim. Efendim, onu oynarken görseniz Haber kesinlikle krediyi onaylarsınız. Maaş bordrolarınızı görebilir miyim, lütfen? Evet, hepsi burada. Ulaştırma Ofisi? Baş Katip, efendim. Ne kadar paraya ihtiyacınız var? , Haber, efendim. Üzgünüm ama buna uygun değilsiniz. Biliyorum, efendim. Bu maaşla kredi alamazsınız. Biliyorum, efendim. Efendim, bu yüzden Haber madalyalarını ve belgelerini getirdim. Efendim, Haber’nun yeteneğine bakın. Peki, maaşımla ne kadar kredi alabilirim? ,? ,? Efendim, bir babanın maaşı düşük diye oğlu başarılı olamayacak mı? Lütfen gidin. Efendim, maaşı fazla olan biri neden kredi istesin? Sadece daha az parası olanlar size gelecektir. Güvenlik. maçta forma giyemeyecek.
Galatasaray’ın 27 Kasım Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Real Madrid’de, geçen hafta Almeria ile yapılan lig maçında sakatlanan Ronaldo bugün sağlık kontrolünden geçti. Kulüpten yapılan açıklamada, Ronaldo’nun sol bacağında sakatlık bulunduğu belirtildi ancak tedavi süresiyle ilgili bilgi verilmedi.
Takımının bugünkü antrenmanında yer almayan Ronaldo, sakatlıkları bulunan Khedira, Coentra ve Varane ile birlikte Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Marcelo ve Di Maria ise takımla birlikte antrenmanlara başladı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, basına Tamam, şöyle düşün Son Dakika Haberleri Haberler babana sorsa Son Dakika Haberleri ” günlüğüne motorsikletini alabilir miyim?” Baban onu asla reddetmez. Bu kriket bağıdır. Evet ama babam bunu yapmaz Son Dakika Haberleri Tamam, izin ver şimdi seni ilgilendiren kısmı anlatayım. Yaklaş. Babanla konuşur ve Haber bana günlüğüne Ferrari’yi getirirsen Haber sana , Haber vereceğim. Senin için bir hediye. Ben Hükümet çalışanıyım. Bu hediyeyi kabul edemem. Madam, sakıncası yoksa gitmem gerek. Üzgünüm, gitmek zorundayım. Bizim Haber Londra’ya gidecek, Rusy Madam, siz Son Dakika Haberleri Dert etme bunu. Sen işine bak. Sakince beni dinle. Şu sözü bilirsin misin? Haber “şans kapıyı bir defa çalar.” Bak, bu düğün gerçekleşmezse Haber Haber’yu Londra’ya gönderme şansını kaybedersin. Ben senin kapınım, zil çalıyor. Ding dong Ama sen kendini içeriye kitledin. Kapının kilidini aç. Bakın hanımefendi Son Dakika Haberleri Bir problem mi var, büyükbaba? Burada bir bayan var. Devam edin, işinize bakın. Kapıyı aç, beni içeriye al. kapalı yapılan antrenmana B takımdan 3 futbolcu dahil etti.
Real Madrid, Galatasaray maçı öncesindeki son antrenmanını yarın Valdebebas’taki tesislerinde TSİ 12.00’de yapacak. Antrenman sonrasında teknik direktör Ancelotti, bir oyuncusuyla birlikte basın toplantısı düzenleyecek.
Galatasaraylı taraftarların bu kez ilgisi az
Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde iki takım arasında yapılan maçta, Santiago Bernabeu Stadı’nda sayıları 20 bini bulan Galatasaray taraftarının, bu kez aynı Efendim, onun yeteneğine bakın ve öyle karar verin. Klübe birkez gelin ve onun vuruşunu görün. Efendim, o harika. Efendim? Efendim Son Dakika Haberleri Bunu ona ver. Ona bu ismi hatırlamasını söyle. O bir gün televizyona çıkacak. ‘lık vuruş yaptığında tüm Hindistan onu alkışlayacak. Ve patronunuz hayal kırıklığı ile başını taşlara vuracak. İyi günler. Başını mı vuracak? Kafatasını çatlacak. Sana söylüyorum, Rusy Son Dakika Haberleri Çok acı çekecek, intihar edecek. Stres yapma. Bunun keyfinizi kaçırmasına izin verme. Başka bir yol bulacağız. Bay Kadam baban Behram Deboo’nun Haber kriket oynadığından bahsetti. Evet, gençken kriket oynuyordu. Bu harika. Torunu da dedesi gibi. Kriket sizin kanınızda var. Sen hiç denemedin mi? Aslında ben Son Dakika Haberleri Pekala. Bu kriketin kaybı, Ulaştırma Ofisinin kazancı. Biliyorsun, bugünlerde ilişkilerin hiçbir değeri yok. Ama bir bağımız hala güçlü; Kriket bağımız. Bu beni düşündürüyor. Baban Haberler’e “Bir aile düğünü var Haber bana Ferrarini iki günlüğüne ver.” dese Haber onu nasıl reddeder? Babam yapamaz Son Dakika Haberleri. ilgiyi göstermediği öğrenildi.
Türk Hava Yolları (THY), geçen sezonki çeyrek final maçı için Madrid’e 7 özel sefer düzenlerken, çarşamba günkü maç için sefer sayısının 2’de kaldığı öğrenildi.
Ayrıca, geçen maçta Türk işadamlarının yoğun ilgisinden dolayı stattaki tüm localarını satarak kasasını dolduran Real Madrid, bu kez beklediği satışı yapamadı. Real Madrid Kulübü Marketing Bölümü, Türk işadamları için catering hizmetinin verildiği Bernabeu’daki localar için 275 ila 425 avro arasında değişen tek kişilik fiyat belirlese de, biletlere çok az talep olduğu bilgisi alındı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...