Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Şişli Belediyesi’nde silahlı protesto!

26 Aralık 2013 Perşembe, 20:39
sisli-belediyesinde-silahli-protesto-silahlar-patladi-52bc711bd41c5

Maddi sıkıntı çektiği için bir yetkiliyle görüşmek istediğini söyleyen şüpheli  “Mesai bitti herkez çıktı” cevabı üzerine silahını çekerek bina içinde 5 el ateş etti. Binanın giriş katında veznelerin olduğu bölümde yaklaşık bir saat boyunca elinde silahla bekleyen ve zaman zaman havaya ateş etmeyi sürdüren  S.Ö. polisler tarafından ikna edildikten sonra gözaltına alındı.

Esentepe’de bulunan Şişli Belediyesine Hızlı gitmeyi severiz biz. Hızı severim. İndir ayaklarını. Yeni cilaladım daha. Ahırda mı büyüdün yahu? Hayır, bir şatoda büyüdüm. Kraliçe neden böyle kafayı buzla kırdı? Hepsi benim suçum. Nişanlandığımı duyunca çıldırdı çünkü Haberler Haberler adamla daha o gün tanışmıştım. Bu evliliğe rıza göstermeyeceğini söyledi ve Haberler Bir saniye. O gün tanıştığın biriyle mi nişanlandın? Evet. Neyse, ben deliye döndüm, o da deliye döndü Haberler Haberler ve çekip gitmeye çalışırken eldivenini çektim. Dur! Daha o gün tanıştığın biriyle nişanlandığını mı söylüyorsun yani?! Evet de dikkatini dağıtma. Sürekli o eldivenleri taktığı için Haberler Haberler kire karşı bir takıntısı mı var acaba diye düşündüm. Ailen seni tanımadığın insanlar konusunda uyarmadı mı hiç? Evet, uyardılar. Ama Hans yabancı değil. Öyle mi? Soyadı ne peki? Adaları Prensi. ait binada saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda daha önceden şoför olarak çalışan S.Ö.  kapıda bulunan güvenlik görevlilerine belediyeden bir yetkili ile görüşmek istediğini söyledi. Güvenlik görevlilerinin Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün binada olmadığını diğer yetkililerinde mesai bittiği için binadan ayrıldığını söylemesi üzerine silahını çeken S.Ö. 5 el ateş ederek binanın giriş katındaki emlak vergilerinin tahsil edildiği veznelerin olduğu bölüme geçti.

Burada mutlaka bir yetkiliyle görüşmek isteğini tekrarlayan S.Ö. elindeki silahı zaman zaman ateşleyerek Haber En sevdiği yemek ne? Haber Sandviç. Haber En yakın arkadaşının adı? Haber John herhâlde. Haber Göz rengi? Haber Rüya gibi. Haber Ayakkabı numarası? Haber Ayak büyüklüğü önemli değil. Onunla yemek yedin mi hiç? Ya yemek yeme şeklinden nefret edersen? Ya burnunu karıştırmasından nefret edersen? Haber Burnunu karıştırmak mı? Haber Sonra da sümüğünü yemesinden. Affedersin de bayım, kendisi bir prens. Bütün erkekler yapar bunu. Bunların önemi yok, gerçek aşk bu. Gerçek aşka benzemiyor. Aşk uzmanı falan mısın? Hayır ama olan arkadaşlarım var. Aşk uzmanı olan arkadaşların mı var? Haber Hadi be ordan. Haber Sus. Hayır, hayır. Onlarla tanışmak isterim. Ciddiyim. Sven, yürü. Yürü! Haber Onlar ne? Haber Kurtlar. Kurtlar mı? Haber Ne yapacağız? Haber Halledeceğim. Düşme de seni yemesinler yeter. Haber Yardım etmek istiyorum ama. Haber Olmaz. Nedenmiş? beklemeye başladı. Yetkililerin polise haber vermesi üzerine Şişli Belediye Binasi önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis üst katlarda eylemden haberi olmayan çalışanları uyararak binayı boşalttı. Daha sonra polis ekipleri tarafında yaklaşık yarım saat süren çaba sonucu S.Ö. silahını teslim ederek polislere teslim edildi.

Teslim olduktan sonra bekleme salonunda buHaber Çünkü kararlarına güvenmiyorum. Haber Anlamadım! Haber Kim yeni tanıştığı biriyle evlenir ki? Haber Gerçek aşk dedik ya! Christopher! Adım Kristoff! Başını eğ! Haber Az kalsın yakacaktın beni! Haber Ama yakmadım. Zıplamaya hazır ol, Sven. Ne yapacağını söyleyemezsin ona. Ben söylerim! Zıpla, Sven! Borcu daha yeni bitmişti ama. Olamaz. Hayır, hayır. Tut! Çek Sven, çek! Kızağının ve içindeki her şeyin yenisini alacağım. Artık bana yardım etmek istemezsen de anlarım. Elbette ona artık yardım etmek istemiyorum. Hatta bu olanlar yüzünden bir daha kimseye yardım etmeyeceğim. Haber Tek başına ölür ama. Haber Beni ilgilendirmez. Ama ölürse yeni kızağını alamazsın. Bazen senden hiç hoşlanmıyorum. Bekle, geliyoruz. Öyle mi?! Yani Haberler Olur tabii. Peşime takılabilirsiniz. Haber Arendelle. Haber Her yer donmuş. Düzelecek ama. Elsa buzları çözecektir. Haber Öyle mi? Haber Evet. Hadi. Kuzey Dağı’na bu taraftan mı gideceğiz? Daha ziyade şu taraftan. lunan banklara oturan S.Ö.’ün bir süre daha sakinleşmesi  beklendi. Daha sonra S.Ö. polis ekipleri tarafından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Yetkililer S.Ö’nün bir süredir maddi sıkıntı çektiğini bu nedenle bunalıma girdiğini söylediler. Olayla ilgi Kışın bu kadar güzel olacağını hiç bilmezdim. Evet Haberler Çok güzel, değil mi? Ama bembeyaz. Biraz renkli olsa ne olurdu? Biraz kızıl mesela, biraz açık yeşil olsa Haberler Sarı olsa mesela Haberler Yok yok, sarı olmaz. Sarı ve kar mı? Yok artık. Haksız mıyım? Haber Selam! Haber Çok korkutucusun. Haber İstemiyorum. Haber Aynen. Haber Lütfen düşürmeyin beni. Haber Alt tarafı kafa ya. Atma. Kötü bir başlangıç yaptık. Vücuduna atıyorum! Şu an nereye bakıyorum? Neden yarasa gibi asılmışsınız öyle? Dur, bekle biraz. Haber Teşekkür ederim. Haber Bir şey değil. Şimdi her şeyim tam. Neredeyse Haberler Hayatım tepetaklak olmuştu sanki. Çok sert oldu, affedersin! Ben Haberler Haber Beynim döndü! Haber İyi misin? Dalga mı geçiyorsun? Mükemmelim! Hep bir burun istemiştim. Çok şeker.li soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi.

 

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...