Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Kezban Hatemi’den acil Savcı Öz çağrısı

07 Ocak 2014 Salı, 18:03
kezban-hatemiden-acil-savci-oz-cagrisi-52cc232b2e493

A Haber’de yayınlanan %100 Siyaset Savcı Zekeriya Öz’ün Ağaoğlu Şirketler Grubunca maliyeti karşılanan Dubai tatili tartışma konusu oldu. Programa katılan hukukçu Kezban Hatemi, HSYK’yı göreve çağırdı. Nabızsız elektriksel aktivite. Kalp masajına başlyorum. Bir ampül epinefrin. Biraz daha kan isteyin. Çok hızlı. Bunu durdurmanın Haber Lanet olsun. Burası. İki sünger. Acele edelim. ‘lik prolene. Kan basıncı düşük. Düşüyor. Basıncı azaltalım. Tutuyor. Kalp masajını durdurun. Normal kalp ritmi. Nabız iyi. Başarılıydınız Doktor Son Dakika Haberleri. Subraceliac aort yırtığını gördüysen, her şeyi gördün demektir. Korkmayın. Güvenli. Teşekkürler. Şimdi daha iyiyim. Bundan daha kötü yerlerde sahne aldığına eminim. Tanrım! Haydi! Son Dakika Haberleri döndü. Yanındakiler kim? Mayday’i getireceğini söylemiştin. Sorun yok. O Paulie’nin kurtulmasına yardım etti. Terliyor. Lütfen şu ağrıyı yok edin. Taşikardik de. Son Dakika Haberleri, hangi günde olduğumuzu biliyor musun? Son Dakika Haberleri’deyiz. Yaklaştın. Bilinci yerinde. Hamile. Hem de nasıl! Bebeğin başı görünüyor. Üzgünüm. Bunun nasıl olduğunu bilmiyorum. Bu sefer tüm gücünle ıkın Son Dakika Haberleri. Haydi. Yapamıyorum. Yapabilirsin. Aferin sana. Haydi. Aferin. Haydi. Babası yok.

BÜYÜK BİR AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ İÇİNDEYİZ
Hukuk öyle bir şeydir ki benim dünürüm savcı bey hala kirada oturuyor, hiç becerememiş bir şey yapmayı, Dubai’ye gidememiş. Yeni yaban bir nesil yetişti. Köşe dönücülük öğretildi bu nesle. Para dışında hiçbir kriter tanımayan büyük bir ahlaki çöküntü içindeyiz. Mesele Öz değil yargının hali. Kimin ne zaafı var biliniyor, zaafın olunca tuzağa düşüyorsun. Şeytana küçük parmağını gösterirsen kolun gider.

HSYK ZEKERİYA ÖZ HAKKINDA DERHAL SORUŞTURMA BAŞLATMALI
HSYK derhal görevini yapmalı, derhal soruşturma başlatılmalı. Elbette var. Son Dakika Haberleri erkeklerin bize yardım etmesini sağlıyor. Kes sesini Ruby. Omzu sıkıştı Ray. Lütfen çıkarın. Kafasına sabit ve aşağı doğru basınç uygula. Uyguluyorum. Denemek ister misin? Tamam. Pekâlâ. Buradan. Neden bahsediyor? Hangi erkekler? Yunan adam bize restorandan yemek veriyor. Sakat olan hava soğuksa bodrumda uyumamıza izin veriyor. Son Dakika Haberleri onlarla ilgileniyor, onlar da bizimle. Tamam. Tamam. İşte oluyor. Oluyor. Oluyor. Pekâlâ. Tamam. Bir erkek. Erkek. Al bakalım. Tamam. Al bakalım. Tamam. Kafasını tut. Al bakalım. Benim mi? Minnacık. Ne yapıyorsun? Yardım istiyorum. Son Dakika Haberleri, onları al ve kaç. Son Dakika Haberleri, seni ve bebeği bir doktorun görmesi lazım. Sen de doktorsun. Ama gereken şeyleri burada yapamayız. Onları al ve git Son Dakika Haberleri. Bir şey yok çocuklar. Git Son Dakika Haberleri. Tamam. Aramayacağım. Ama geceyi acil serviste geçirmeniz gerekiyor. Senin, Son Dakika Haberleri’nin ve bebeğin. Sadece üçünüzün. Hepsinin gelmesi lazım Gates. Hukuki terminolojide görevi kötüye kullanma, rüşvet her bir şey giriyor. Onun baktığı bütün dosyaların inceleme altına alınması gerekiyor, şu anda görevinden el çekmesi lazım, yargılanma sonuna kadar da hiçbir dosya verilmemesi gerekiyor . Bugüne kadar baktığı bütün dosyalara bakıyor.

YENİDEN YARGILAMANIN YOLU HUKUK METODOLOJİSİ İLE OLMALI, YASA İLE DEĞİL
Yeniden yargılanma kesin hüküm verilmiş olmalı, kesin hüküm verildikten sonra kanunda yazılı maddeler girmeli. Yeni bir tanık, yeni bir delil ortaya çıkması, o dosya hakkındaki raporun gerçeği yansıtmaması gibi. Mahkemenin de talep üzerine gündeme getirmesi gerekiyor. Kesinleşmiş hüküm kararını yasa ile ortadan kaldırılmamalı. Parlamento böyle bir şey yaparsa kaos olur. Panik halinde, infialle, panik ile olmaz. Sağlıklı, hukukun metodolojisi ile yapılanmalı. Acele ile yapılan her şey ile bu hale geldik. Terörle Mücadele ile ilgili maddeler kaldırılmalı. Olağanüstü mahkemelerin kaldırılmasını yaptık ama oradaki davalar devam etti. Böyle çelişki olmaz. İkinci olarak tutuklu yargılamaların kaldırılması lazım.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...