Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Şemdinli’de bir çok mühimmat elegeçirildi

28 Aralık 2013 Cumartesi, 23:19
semdinlide-bir-cok-muhimmat-elegecirildi-52bf3d24afcd1

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şemdinli ilçesine bağlı Çatalca köyü kırsalında arazi arama tarama faaliyeti gerçekleştirdi.

Güvenlik güçlerinin bölgede yaptığı inceleme Haberler benimle pat diye evlenmeye razı oldun. Biz evlendikten sonra Elsa’nın başına ufak bir kaza getirtirim diye düşündüm. Hans. Yapma, dur. Ama o kendi sonunu kendi yazdı Haberler Haberler ve sen de onun peşinden giderek büyük Haberler lık ettin. Yapma lütfen. Şimdi geriye sadece Elsa’yı öldürmek ve yazı geri getirmek kaldı. Sen Elsa’yla boy ölçüşemezsin. Hayır, asıl sen Elsa’yla boy ölçüşemezsin. Buna karşın bense Haberler Haberler Arendelle’i yok olmanın eşiğinden kurtaran kahraman olacağım. Yanına kalmayacak bu. Kaldı bile. Biri yardım etsin lütfen. Lütfen Haberler Ne olur Haberler Her dakika daha da soğuyor. lerde, terör örgütü üyeleri tarafından köyün yakınlarındaki bir menfezin altına gizlendiği değerlendirilen 9 el bombası, Kaleşnikov, kannas ve biksi marka uzun namlulu silahlara ait 200 fişek, 13 tabanca fişeği ile Kaleşnikov marka silaha ait 3 şarjör bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ç Hemen bir şey yapmazsak donarak öleceğiz. Haber Prens Hans. Haber Prenses Anna Haberler Haberler öldü. Haber Ne? Ne oldu ona? Kraliçe Elsa tarafından öldürüldü. Öz ablası tarafından mı? En azından kollarımda ölmeden önce Haberler Haberler evlilik yeminimizi edebildik. Artık şüphe kalmadı. Kraliçe Elsa bir canavar ve hepimiz büyük bir tehlike içindeyiz. Prens Hans, Arendelle size bel bağlamış durumda. Hiç istemiyorum ama Haberler Haberler Kraliçe Elsa’yı vatana hainlikle suçluyor Haberler Haberler ve ölüme mahkûm ediyorum. Acele edin! Çok tehlikeli. Çabuk ve dikkatli hareket edin. Kapı açılmıyor. Ne oldu, dostum? Dikkat et. Neyin var? Böyle konuştuğun zaman hiçbir şey anlamıyorum. Kes şunu! İndir beni! Hayır, Sven! Oraya dönmeyeceğiz. Gerçek aşkıyla birlikte o. Ne oluyor? Anna. Yardım edin. Anna Haberler Olamaz. Olaf? Olaf, uzaklaş oradan. Sıcaklık buymuş demek. Bayıldım. Ama dokunmamak gerek! Hans nerede? Öpücüğünüze ne oldu?ok yönlü devam ettiği belirtildi.

Kaynak: AA Onun hakkında yanılmışım. Gerçek aşk değilmiş. Ama koştura koştura buraya gelmiştik. Lütfen Olaf, burada durma. Eriyeceksin. Seni kurtaracak gerçek aşkla dolu başka bir şey bulana kadar hiçbir yere gitmiyorum. Aklına bir şey geliyor mu? Aşkın ne olduğunu bile bilmiyorum. Sorun değil, ben biliyorum. Aşk Haberler Haberler başkasının ihtiyaçlarını kendininkilerin önüne koymaktır. Mesela Haberler Haberler Kristoff seni sonsuza kadar kaybetse de, Hans’a geri getirdi ya. Kristoff beni seviyor mu? Aşktan hiç anlamıyorsun cidden, değil mi? Olaf, eriyorsun. Bazı insanlar erimeye değerdir. Ama şu an olmasa iyi olur. Merak etme, hemen hallediyorum. Bu sorunu atlatacağız ve Haberler Dur bakalım, bir şey görüyorum sanki. Kristoff’la Sven buraya geri geliyorlar! Sahi mi? Çok hızlı geliyor! Yanılmışım galiba.>

 

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...