Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Yatak odasından dev bir boga yılanı çıktı!

03 Ocak 2014 Cuma, 03:24
yatak-odasindan-dev-bir-boga-yilani-cikti-52c60fa64b633

Daily Telegraph’ın haberine göre, Holly Wright adlı kadın iki ay önce ikinci el eşya satan bir mağazadan bir kanape satın aldı.

Kanapeyi temizleyip kullanmaya başlayan kadın önceki gün kanapenin içinde bir kıpırdanma hissedince fermuarını Haber demagojik politikası hakkında konuştum. Bu arazi sahiplerinin problemlerini Haber Haber Faşist Parti cesurca ele alıp çözmüştü. Sadece bununla kalsa Haber Görüyor musun? Alfredo hiç de dayının oğlu değil Haber Haber kâhya’nın oğlu. Haberler Delirmişsin. Haberler İyice bak. Tıpa tıp aynılar. Kalıpları aynı, kaşları aynı. Bak. Bak bak, ikisinde de aynı tik var. Dediğin gibi yengen dayına arzuyla bakmış Haber Haber ama kâhya ile yatmış. Müsaadenle. Burada piyano varmış. Enrica yenge ile kâhya Haber Evet, Bruno haklı. Belki dayım da biliyordur Haber Haber hatta o zamandan beri. Canım dayım, bana o tayı gösterdiğinde ne kadar da mutluydu. Alfredo Haber Haber kendisini dinlersem, her yere bir Fiat ile gidermişim Haber Haber sadece evet diyen ve hep kocası konuşup kendisi dinleyen uslu bir eşle. Aile toplantınızı bölüyorum ama saat geç oluyor. , uçtun mu? Hadi. Daha geleli üç saat oldu. Haberler Yemeğe kalın. Haberler Hayır, gitmemiz lazım. Hoşça kalın. açtı ve hayatının sürpriziyle karşılaştı.

Erkek arkadaşıyla beraber yılanı bir elbise askısıyla yerinden çıkaran kadın, yılanın kendilerine saldırganca bir tepki vermediğini söyledi.

Yılanın yatak içinden yaptığı sürpriz Bekle Alfredo kuzenim. Haberler Kapıya kadar eşlik edeyim. Haberler Hiç gerek yok. Bak, kâhyaya da zahmet oluyor. Romalısın ya bilirsin, Sophia Loren nasıl? Loren? İlgilendiğim kadarıyla Haber Haber Etruskian höyükleri ile Fumaiolo Dağı arasında. Bir ara açıklarım. O saat için birini gönderirim. Hoşça kalın. Alfredo, çiftçilere dikkat et, tamam mı? Haberler , yengenle vedalaşmak yok mu? Haberler Hoşça kal Enrica yenge. Lağım kapağına dikkat et. O morgda bir dakika daha dursaydım patlayacaktım. Taşra mı? Delilik. Aileni ziyaretinde sana katılmasam daha iyi olurdu demiyorsun ya? Hayır, niye? Herkesin çocukluğundan kalma kötü bir anısı vardır işte. Neden hep en güzel günlerimizi çocukluğumuzda yaşadığımızı söyleriz? Çünkü hiç hatırlamayız da ondan. Şu ne? Bir bakalım mı? Bir köy partisi. yapan çiftçiler. Şu gözlüklüye bakar mısın. Şu şapkalıya ne demeli. Sekiz saat toprak sürmüş galiba. Aferin, işte böyle ol. Güldüğünde çok daha sempatiksin. Üzüntüyü at başından.cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Kaynak: DHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...