Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Uçakta sigara içmek istemesi sonuçu bağlanarak kontrol altına alındı

05 Ocak 2014 Pazar, 03:45
ucakta-sigara-icmek-istemesi-sonucu-baglanarak-kontrol-altina-alindi-52c8b71fb69e4

7,5 saat süren yolculuk boyunca sigara içmek için kabin mürettebatıyla tartışan 54 yaşındaki Alman vatandaşı Mathias Jorg, izin verilmemesine rağmen birçok kez sigarasını yakarak içme girişiminde bulundu. Her defasında kabin görevlilHaber Haber yedi yaşında. Bir içecek ikram edebilir miyim? Kahve ya da soda? Bir bardak çay çok sıcak bir karşılama olabilir. Her neyse, yedi yaşındaydı ve ben odasının önünde yürüyordum. Yatağında kardeşi Sharon’a kitap okuyordu Haber Haber ve o kızlar birbirleriyle kıkırdaşarak şakalışıyorlardı! Haberler Tommie. Haberler Efendim. Bana ve Pamela’ya birer bardak sıcak çay. Haberler Hemen geliyor. Haberler Bir tanesin. Oyuncak bebek gibi. Her neyse Haber O kızlara Bu kadar komik olan ne? diye sordum. Ve Diane bana dedi ki; Neden mi babacığım? Çünkü bu Mary Poppins! Mary Poppins’in ne olduğunu bile bilmiyordum. Sonra bana senin kitabını verdi. Aman Yarabbi! Hayal gücüm tutuşmuştu. Ciddi söylüyorum tutuşmuştu. Bu közler hiç olmadığı kadar yanıyordu. Anlarsın ya. Evet anlıyorum. Yirmi yıl. Dediğin gibi. Hiç kimse Haber Haber çocuklarına verdiği sözü bozamaz. Gerçeğe ulaşmak Haber Haber ne kadar sürerse sürsün. Şimdi Haber Beni hiç bir zaman sallamamış olabilirsin Haber eri tarafından engellenen Jorg, şiddete başvurunca mürettebat tarafından ellerinden ve kollarından bağlanarak durduruldu.

Jorg, Brisbane’de havalimanına inişinde Avustralya polisi tarafından gözaltına alındı. Alman vatandaşı aynı gün, uçakta sigara içmek ve görevlilere saldırarak uçak güvenliğini tehlikeye atmak suçlamalarıyla Brisbane Sulh Haber ama şimdi seni yakaladım! Gerçekten yakaladın! Bay Disney, sallanmış olmanız Haber Haber ipi kendinize göre şekillendirdiğiniz içindir. Oldukça nettim. Yirmi yıl önce bana bana geldiğinizde Marry Poppins satılık değildi. Bir dahaki yıl yine geldiniz ve o zaman da çok nettim. Daha sonrasında yıl boyunca sürekli kapımı çaldınız ve yine çok nettim. Açıkçası bana kancayı taktığınızı hissediyorum Haber Hayır Pam, öyle hissetmen en son isteyeceğim şeydir. Bana Bayan Travers demenizin bir sakıncası var mı? Gerçekten onlara bir söz verdim. Haberler Çocuğunuz var mı? Haberler Hayır, kesinlikle yok Haber Asla ve kesinlikle asla kızlarımdan birine verdiğim bir sözden dönmem. Bu tamamen bir baba olmakla ilgili haksız mıyım? Öyle mi? Sinemamız yalnızca benim çocuklarımın mutluluğu için değil Haber Haber bütün çocukları mutluluğu için.Ceza Mahkemesi’nde hakim önüne çıkarıldı.

Alman tercüman aracılığıyla savunma yapan Jorg, uçak mürettebatının müdahalesi sırasında yaralandığını iddia etti.

İlk duruşmada kefaletle serbest bırakTabii yetişkinlerinde de. Bu yüzden ekibim bu işi olması gerektiği gibi yapacak. Devrim olacak Pam. Devrim! Senin Mary Poppins’in tam anlamıyla kitap sayfalarından ayrılıp kanatlanacak. Teşekkür ederim Tommie. Zihin gücünle hayata geçirdiğin bu büyülü kadınla Haber Haber tanışabilecek, konuşabilecek hatta şarkısını dinleyeceksin. Şu şarkı işi, konuyu buraya getirmenize sevindim. Önce süt lütfen. Sonra çay. Ve bir kaşık şeker. Bu filmin müzikal olacağından bahsetmemiştiniz. Kesinlikle bahsettim! Haberler Hayır Haberler Hayır mı? Hayır. Bay Disney, Mary Poppins Haber Haber şarkı söylemez. Haberler Evet söyler! Haberler Ne zaman? Kitaplarında. Onlar şarkı değil, anlatım. O uçarı bir kadın değil. Dans etmez! Şarkı söylemek bir dadı ve ya bir eğitici kadın için Haber Haber anlamsız ve tamamen gereksizdir. Olmaz. Bu onu mahvedebilir. Mary’i o saçma çizgi filmlerinizden birine çevirin diye oluşturmadım. Bak Pam Haber Haber bilmeni isterim ki Haber Haber yapacağım son şey Haber ılan Alman vatandaşının pasaportuna el konularak, dava sonuçlanıncaya kadar Avustralya’dan çıkışına yasak getirildi.

Kaynak: İHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...