Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Taiwan’da yılbaşında ilginç kutlama

03 Ocak 2014 Cuma, 03:27
taiwanda-yilbasinda-ilginc-kutlama-52c611cbdd876

Uzakdoğu ülkelerinden Taiwan’ın Keelung kentinde yılbaşı kutlamaları için getirilen ve römorkörlerin yardımıyla yüzdürülen 18 metre yüksekliğindeki dev şişme ördek yüzlerce seyircinin gözleri önünde patladı. Patlama anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Dev ördek böyleHaberler Roma’ya gidecek olan tren var mı? Haberler Yarın sabah, saat .’de. Bu Bu nasıl olur? Viareggio’da değil miydi? Bu numaraların modası geçti. Affedersiniz, numara değil. Tanıdığım bir kıza çok benziyorsunuz. Gerçekten. Kesin öyledir. Siz de mi buradan ayrılıyordunuz? Yoksa birini mi bekliyorsunuz? Erkek arkadaşımı bekliyorum, ama gelmedi. Roma’ya gitmem gerek, ama yarın sabaha kadar tren yokmuş. Burada olmam tamamen tesadüfi. Aslında sınavıma çalışmam için evde olmam gerekiyor, idare hukuku. Tıpkı kuzenim Alfredo gibi olmam için. Ne düşünüyorsun? Bir şey düşünmüyorum. Ay ne güzel. Haberler Ailenle burada mı yaşıyorsun? Haberler Evet, her yıl buraya geliriz. Haberler Gelecek yıl da gelecek misiniz? Haberler Evet, öyle sanıyorum. Nerelisin? Beni sorguya çekmenin ne anlamı var? Nasıl olsa yarın sabah her şeyi unutacaksın. Haberler Torinoluyum. Haberler Sen de mi? Neden? Torino’dan tanıdığın çok mu? Haberler Hayır, bir kız var orada. Haberler Seviyor musun? patladı – izle

KARTALLARIN PENÇELEDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Taiwanlı bir şirket tarafından yapılan ve daha önce Avustralya, Hong Kong ve Brezilya da dahil olmak üzere dokuz ülkede sergilenen dev plastik ördeğin neden patladığı bilinmiyor, ancak organizatörler dev ördeğe fazla ilgi gösteren Peki siz neyi kastediyorsunuz? Dans edişini kastediyorum. Bir korseden daha çok sıkıyorsun. Haberler Özür dilerim, bilerek yapmıyordum. Haberler Ama ben şikayetçi değilim zaten. Peşin öde, sloganım budur. Her şey paraya bakar. Size söyleyeyim madam. Eğer hâlâ fazla sıkıyorsam masaya gideyim. Patronun kızışmasını istemem, madam. Haberler İş için kaygılanır mıydın sen? Haberler Hayır, uzlaşmaya çalışıyorum. Sakin ol. Paramı suya atmak istemem. Sıcacık ha? Öyle boynumu gıdıklama. Dayanamıyorum buna. Affedersin ama Haber Doğal bir tepki. Hep bir başıma oldum Haber Haber çocukluğumdan beri. Zavallıcık. Haberler Kaplan dişleri. Haberler Kimse daha önce bana bunu demedi. Sert güzelsin, değil mi? Bu kaplan dişleriyle. Haberler Bir de şu şeyinle Haber Haberler Domuz seni. İşte orada. Haberler İşte suçlu. Bulduk seni. Haberler Kimsiniz? Ne istiyorsunuz? Sen o spor arabanın sahibi değil misin? Neredeyse bizi öldürüyordun. Sollamanın yasak olduğunu söyleyen işaretten var mıydı? Dur orada.kartalların pençeleri yüzünden patlamış olabileceğini belirtiyor.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...