Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Meksika’da 10 tona yakın dev keki İştahla yediler

05 Ocak 2014 Pazar, 03:43
1meksikada-10-tona-yakin-dev-keki-istahla-yediler-52c8b804e6335

Meksika, geleneksel günlerinden birini yaşadı. Dünyanın en lezzetli geleneklerinden olan etkinlik, kentin belediye başkanı ve hükümet yetkililerinin de katıldığı açılış töreni ile başladı.

Önce, özel olarak hazırlanan 9,5 ton aİsmi Helen. Hayır Haber Shirley. Hayır Haber Yüce Tanrım. Çok unutkanım! Haberler Prunella olabilir mi? Haberler Hayır! Haberler Pamela? Haberler Hayır, hayır, hayır! Haberler Özel bir ismi vardı Haber Haberler Ginty! Teşekkür ederim küçük hanım! Ginty, elbette! Haberler Peki, onu gördün mü? Haberler O benim! Yüce Tanrım! Demek öyle. Çok şükür! Emindim. Onun gibi yüce, krallara laik bir prensesi Haber Haber kaybettiğim için boynumu uçuracaklardı. Azade Ginty Pofudukcuk! Beni kaybedemezsin! Asla. Söz veriyorum. Asla seni kaybetmeyeceğim! Hazır mısın? Emin misin? Hadi. Macera başlamak üzere. Hadi. Haberler Yardım edebilir miyim? Haberler Oldukça becerikliyimdir. Sağolun. Bütün yeri kullanmışlar. Aç gözlüler. Onu ben alayım hanım efendi. Ön tarafa koyabilirim. Orada olmasını istemiyorum. Burada kalsın Haber Haber bana tahsis edilen koltuk için ayrılan bölümde. Bir kaç dakika içerisinde uçuşa geçeceğiz hanım efendi. Onu ben alayım. Onun yerine benimkini alabilirsiniz. Gri olanı. Teşekkür ederim. ğırlığındaki dev kekin ambalajı açıldı.

Ardından yüzlerce kilogram un ve yağ ile binlerce yumurtadan hazırlanan enfes kek, halka servis edi Çocuk rahatsızlık verecek mi? Uçuş saat sürüyor. Haberler Şey Haber Haberler Harika. Umarım uçak düşer. Araba nerde? Ne arabası? Kimin arabaya ihtiyacı var ki. Haberler Ama çok fazla Haber Haberler Her gezinti bir armağandır sevgilim. Bir armağan! Şimdi böceğim. Kalkıyor musun? Bizimle mi geliyor? Mükemmel! Her şey için çok teşekkür ederim. Ben teşekkür ederim hanımım. Acele edin millet! Trene geç kalmamalıyız. Haberler Tren kalkıyor! Herkes hazır mı? Haberler Evet. Haberler Görüşürüz Katie nine! Haberler Kendine iyi bak hayatım. Herkes hazır mı? Durağa yürüyoruz! Sol, sağ, sol Haber Hanımım? Teşekkür ederim. Sol, sol. Sol, sağ, sol Haber Son iki, üç, dört. Yeni şehir Haber Haber yeni iş, yeni banka, yeni hayat. Hadi benim minik ördeklerim! Sol, sağ, sol Haber Hadi hep beraber! Dur! AVUSTRALYA ALTIN SAHİL DEMİR YOLLARI. MARYBOROUGH İSTASYONU. Allora. Ginty hadi aşkım. Bayanlar ve baylar, Los Angeles’a doğru alçalıyoruz.ldi.

1 kilometreyi aşan boyu ve görünüşüyle Epey bir tozlu. Haberler Travers? P.L. Travers? Haberler Bayan. Hoşgeldiniz Bayan P.L. Travers! Meleklerin şehrine hoş geldiniz. Bunları ben alayım. Ben hallederdim. Neyse. Güneş size merhaba demek için ortaya çıkmış. Saçmalama. Kokuyor. Sanki Haber Haberler Yasemin. Haberler Klor ve ter. İğrenç. Abes. Arka tarafta keyfiniz yerinde mi Bayan P.L. Travers? Bayan P.L. değil. Sadece Bayan. Çok sıcak. Sorun değil! Sorun değil! Yeni bir marka klima sistemimiz var hanım efendi. Birazdan eski İngiltere havasını yeniden hissedeceksiniz. Bu günlerde bu şeyleri arabalara yerleştiriyorlar. Yüce Tanrım. Sorun değil. İşte geldik Hanım efendi. Haberler Teşekkür ederim. Haberler Buyurun. Bavulunuzu yerleştirmek için yardım ister misiniz efendim? Genç adam, bayanların eşyalarına el sürmeyi arzuluyorsan Haber Haber sana önerim; git çamaşırhanede çalış. Tuhaf. Yok artık. Tanrı aşkına Haber Bu nasıl iş? Hayır, hayır, hayır. Bu asla olmayacak. iştah kabartan kek, lezzetiyle de tam not aldı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...