Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Hollanda’da Yılbaşında göz altı sayısı dudak uçuklatıyor

03 Ocak 2014 Cuma, 03:25
hollandada-yilbasinda-goz-alti-sayisi-dudak-ucuklatiyor-52c60f6dd4229

Güvenlik ve Adalet Bakanı Ivo Opstelten, kutlamalarla ilgili yaptığı açıklamada, bu sene yaşanan olay sayısında artış olduğunu dile getirdi. Ülke genelinde 8 binden fazla olayın yaşandığı, polis ve itfaiye görevlilerine saldırıların olduğunu kaydeden bakanlık verilerine göre, sadece bazı araba yakma hadiselerinin yaşandığı Veen kentinde 100 kişi gözaltınaHaberler Zaten verdim. Geçen yıl bu yolda bir bayana rastladım, radyatörü su kaynatmış. Ona yardım etmeyi teklif ettim. Arabama bindi, biraz konuştuk ve bir motele vardık. Lafın kısası, su isteyeceğimize oda istedik. Bu kaçıklar niye çekilmiyor yoldan. O bebek arabasıyla nereye gidiyorsun? Sarhoş mudur nedir? Kahrolası. Haberler Bela mı arıyorsunuz? Haberler Sana ehliyet verenin. Haberler Nasıl çıktılar önüme, gördün mü. Haberler Dikkat et baba, yine onlar. Çekilin. Bruno geçerken yolu boşaltın. Bu ikisini bir yakalarsam Haber Hoş mekân, ha? Deniz havası, çam ağaçları Haber Burada kalmak isterim. Yani birkaç saatliğine. Avukat, benimle dalga mı geçiyorsun? Birbirimizle iyi anlaşıyoruz değil mi? Roma’ya gidince seni annemle tanıştıracağım. Her akşam birbirimizle görüşürüz. Karabatak, ne ki acaba? Bir kuş. Suya dalar ve gagasıyla balık yakalar. Sahi mi? Onu öldüremiyorlar mı? Demek ki burada taze balık var. Biraz da burada balık çorbası içelim. Hey, alındı. Kutlamalar sırasında 10 bin polisin görev yaptığı belirtilirken, farklı bölgelerde meydana gelen olaylarla ilgili tüm bilgiler ilk kez ulusal polis sistemine kaydedildi.

Polis memurlarının havai fişek saldırılarına maruz kaldığını, itfaiyenin yangın çıkan kimi yerlere ulaşmak için güvenlik görevlilerinden yardım istemek zorunda kaldığına işaret eden Bakan Opstelten, bu durumun endişe verici olduğunu ifade etti.

Taşkınlık çıkardıkları gerekçesiyle gözaEn güzel gün hangi gün biliyor musun? Ben söyleyeyim: yaşadığın gündür, her gün. Ta ki ölene kadar. Biliyor musun, Bruno? Rieti’de ve Roma’da bayağı arkadaşım ve tanıdığım var. Ama tamamen yabancı biriyle arkadaş olmanın daha kolay olduğunu düşünmeye başladım. Öyleyse dinle bu yabancıyı Haber Neydi o kızın adı, o evinin karşısındaki? Okula gidince yanına yaklaşıp o ile konuşacaksın. Aptallık etme sakın. Yoksa benim yaşıma gelince yalnız kurt olursun. Bir saniye. Bir su dökeceğim. Benim de hâlâ has bir arkadaşım olmadı. Ne arıyorsun burada? Korkuttum mu? Bak. Ben bir şey demiyorum, sen seç Haber Roma mı mu? Haberler Ben Roma derim. Haberler Ama oraya gece varırız. iki adımlık yol. Hem orada arkadaşlarım var. Bir şeyler yer, eğlenir ve yola çıkarız. Sabahın şafağında Roma’ya varırız. Haberler Şimdi kim karar veriyor? Haberler Sen. Ama mantıklı olanı seçerek. Haberler Mantıklı olan hangisi? Haberler Benim dediğim. Haberler O zaman sen karar veriyorsun. ltına alınanların çevreye zarar verme, görev başındaki memur ve insanlara saldırı ve kavgaya yol açma gibi suçlardan hızlandırılmış mahkemelerde yargılanmaları bekleniyor.

Hollanda’da geçene sene yılbaşı kutlamalarında ise benzer sebeplerle toplam 616 kişi gözaltına Cortona, ne arıyorsun burada? İyi akşamlar patron, nasılsın? Haberler Calabria’da olman gerekmiyor muydu? Haberler Bir aksilik oldu. Siz Romalılarla her şey yapılır ama iş yapılmaz. Haydi burada bir şeyler yiyelim. Her şeyi açıklayacağım. Bir dakika, geliyorum. Affedersin , işler karıştı. Bu adamdan avans aldım ama işini daha yapmadım. Beş dakikada başımdan savarım. İster burada bekle, ister bize katıl. Haberler Bruno, ben Roma’ya döneceğim. Haberler Nasıl döneceksin? Haberler Bir tren vardır herhalde. Haberler Bu saatte mi? Nasıl istersen, ama gitmezsen gel yemeğimize katıl. Gidersen de Roma’da seni ararım. Güle güle. Kusura bakma, eşlik ettiğin için de sağ ol. Önce dünyanın öbür ucuna götür, sonra da yarı yolda bırak. Gitmzesen bizimle yemeğe kal. Eksik olma. Bir de iyi anlaşıyormuşuz. Gar nerede acaba? Dümdüz git, şu anayolun altında. Yani ben bilerek oradaydı. Affedersiniz Haber Haberler Bu tren nereye gidiyor? Haberler O posta treni, Pisa’ya gider. alınmıştı.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...