Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

En Pahalı Plaka işte bu

03 Ocak 2014 Cuma, 20:24
en-pahali-plaka-iste-bu-52c6fd6a24766

İngiltere’de ‘plaka koleksiyonu’ yapan işadamı Afzal Kahn, ‘F1′ plakasını satmak için rekor bir teklif aldı. Ancak 6 milyon sterlinlik (yaklaşık 18 milyon TL) teklifi reddetti. Kahn’ın servet gibi bu teklifi reddetmesinin nedeni ise rekoru devam ettirmek istemesi.

Dünyanın en pahalı plakası için tam 6 milyon sterlin (yaklaşık 18 milyon TL) teklif edildi ancak sahibi reddetti! Bu inanılmaz olay İngiltere’de ‘plaka koleksiyonu’yla ünlenen Gianna? yaşında bir adamla evlenmek yaşındakiyle evlenmekten daha iyidir. Ben yatıyorum. İyi uykular. Bibì, Pekinli falan mı nedir? Girebilir miyim? Haberler Bir şey mi lazım? Haberler Hayır Haber Uyuyamıyorum. Lilli için endişeleniyorum. Üç yılda bir uykusuz gece tahammül edilebilir olmalı. Evet, üç yıl. Ama ikiniz sık sık aklıma geliyorsunuz. Gerçekten. Öyle mi? Haberler Bana artık baba dememesini mi söyledin? Haberler Niye öyle söyleyeyim? Bana da Gianna diyor. Beni daha çok gördüğü halde. Peki seninle samimi mi? Her şeyi anlatıyor mu? Mesela Haber Yani Haber Ne demek istediğimi biliyorsun. Hayır, söylemiyor. Ama ben onun hakkında her şeyi biliyorum, çünkü ona ben bakıyorum. Böyle şeyler hep annenin omuzlarına biner. Haberler Peki sen Gianna, hâlâ yalnız mısın? Haberler Böyle iyiyim. Kimseye ihtiyacım yok. Peki iyi, kusura bakma. Hâlâ genç ve güzelsin. Hakkın da var yani Haber Düşündüm de Haber son seferkine on beş yıl oldu. Bana dün gibi geliyor. Belki bornozundan dolayıdır. işadamı Afzal Kahn’ın başına geldi.

‘EN PAHALI PLAKA’ REKORU

Kahn, en özel plakalarından ‘F1’i satması için tam 6 milyon sterlin teklif aldı ancak elinin tersiyle itti. Kahn, 5 yıl önce ödediği 440 bin sterlinle İngiltere’de bir plaka için ödenen en yüksek fiyat rekorunu bu plakayla elinde bulunduruyor.

DEĞERİ ÇOK DAHA YÜKSEK!

Plakayı satmayı reddetmesi işadamının bu rekorunu hala elinde tutmak istediği şeklinde yorumlandı. İşadamının sahibi olduğu şirketin sözcüsü plakanın değerinin çok daha yüksek olduğunu ve plakanın satılması gibi şeyin Kahn’nın gündeminde olmadığını dahası bu plakanın onun en sevdiği plakası olduğu Onlar aptallar, hayal alemindeler. Kendilerini Süpermen sanıyorlar. Dünya başarısız aşk evlilikleriyle dolu. Örneği çok. Ocak’ta Bibì Amerika’da çalışmaya başlayacak. Beni de götürecek Haber Haber beni Harvard’a kaydettirip bir Halkla İlişkiler kursu gördürecek Haber Haber ve kimyasal araştırma başkanı olarak fabrikalarından birinde bana iş verecek. Güzel plan. Sen de mi içiyorsun? Haberler Sen de bunu onaylıyor musun? Haberler Evet, neden? Hiç, böyle devam et. Bekleyip sonunun nereye varacağını görürüz. Eğer teşrifinle bizi onurlandırmak istersen Noel’de evleniyoruz. O zamana kadar dayanabilirse. Sekseni geçmiş bile. Bu çok saçma. Hindistan’da bile böyle bir çift akıl etmezler. Romalılar çalışmıyormuş, kaytarıyormuş, sanki bir tek kendi çalışıyor. Çok bilmiş. Adı ne: Bibì. Haberler Yaralandın mı? Haberler Hayır, hiçbir şeyim yok. Haberler Bibì iyi bir adam gibi geliyor bana. Haberler On beş yaşındaki kızlarla çıkıyor. O bir soysuz. İyi adam değil. Sen bir şey demeyecek misin,nu söyledi.

MİLYONERLERİN GÖZDE PLAKALARI

Özel plakalar zengin işadamları arasında oldukça popüler. Rus oligark Roman Abramovich’in ‘VIP 1′ numaralı plaka için 285 bin sterlin ödemeye hazırlandığı belirtiliyor. Abu Dhabi’li iş adamı Saeed Khouri’nin ‘1’ numaralı plaka için Gecenin ‘sinde başkasının evinde boşboğazlık etmek gibi. Madam, Bay Cortona. İyi akşamlar. Haberler Hoşça kal Lilli. Haberler Arabaya kadar geçireyim, Bibì. Bibì mi? Dikkatli sür. Peki torun nerede? Haberler Ne torunu? Haberler Gelemedi mi? Neden seni eve dedesi bıraktı? Arkadaşın bu tür şakalara gülebilir, ama ben gülmem. Çünkü birazcık espri anlayışın olsaydı, öyle bir adamla çıkmazdın. O beğenmediğin adam kişilik sahibi hoş bir adam. Çok çalışmış ve güçlü bir konuma gelmiş. Bir kadını mutlu etmek için gereken her şey onda var. Senin bir kadın değil, kız olman gerçeği haricinde. Belki babanın çağında bir kızı bile vardır. Boşa umutlanma. O bekâr. Haberler Affedersiniz madam. Toplarım şimdi. Haberler Bırak kalsın, dert etme. Demek o harabeye aşık olduğuna inanmamı istiyorsun. Ona çok değer veriyorum ve onu yaşıtımdaki çocuklara tercih ediyorum. 7.1 milyon Sterlin ödediği öğrenildi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...