Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Avustralyalılar köpek balıkları için Gösteri yaptı

06 Ocak 2014 Pazartesi, 04:21
avustralyalilar-kopek-baliklari-icin-gosteri-yapti-52ca128fc1d71

Başbakan Julia Gillard hükümeti geçen hafta, ‘balıkçılara kıyıya 100 metreden daha az mesafedeki ve boyları 3 metreyi aşan köpek balıklarını avlama izni’ vermişti. Bu izin de, kaplan ve boğa köpekbalığı türlerinin avlanmasının önünü açmıştı.
Hükümet
, güneybatı kıyılarında son üç yılda 7 köpek balığı saldırısının ölümle sonuçlanmasının ardından bu izni verme biraz şeker ve boş bir kafa. Harikulade! Amacın ne Pam? Bayan Travers lütfen. Amacım; sizin düşüncenizin aksine Mary Poppins kapris ve duygusallığa Haber Haber oldukça düşman bir karakter. O samimi biri. Çocuklarının eninde sonunda öğreneceği karanlık dünyayı Haber Haber şekerden bir paltoyla örtmüyor. Onları buna hazırlıyor. Dürüstçe mücadele veriyor. Birileri bir başkasının odasını temizlemeli. Bu sihirli bir şekilde olmayacak. Bütün senaryo yalan dolan. Kalbi nerede? Gerçeklik nerede? Yerçekimi Haber Haber nerede? Hiç bir ağırlığı yok Bay Disney. Gördünüz mü? Kaprisleri ve duygusallığı olmayan hiç bir kadın Haber Haber çocuklarını korumak için onlara şemsiyeyle konuşan uçan bir dadı göndermez. Mary Poppins’in çocukları koruduğunu mu düşünüyorsunuz Bay Disney? Yok artık. Haberler Bay Belhatchett. Haberler İyi günler.yolunu seçerken, eylemciler ise av yüzünden zararsız köpek balığı türlerinin de avlanacağına ve denizlerdeki çeken ekosistemin zarar göreceğine dikkat çekti.

Bir eylemci, “Köpek balıkları olmazsa, insanlık adına bir gelecek olamaz zira köpek balıkları ekosistemi dengelemektedir” dedi. Bir diğer eylemci ise “Bu politika büyük köpek balıklarını hedef alıyor. Buna korunmasız büyük beyaz köpÖnden buyur canım. Müsaade et. Gitmeni istiyorum. Ginty! Tatlım. Burada ne arıyorsun? Bu günün dondurma günü olduğunu söylemiştin. Dondurma günü. Evet öyle dedim. Elbette, elbette. Ben nasıl bir babayım böyle? Gel buraya. Yine mi kovuldun? Haberler Evet, öyle görünüyor. Haberler Hayır tatlım. Hayır. Kovulmadı. Hayatım. Bir kaç dakika içeride bekler misin? Kendi iyiliğin için kendini toplayamıyorsan Haber Haber kızın için yap. Sorumsuz. Sen ve ben bir Keltik ruhunu paylaşıyoruz. Bu dünya Haber Haber yanlızca bir yanılsama Ginty, canım kızım. Bu düşünceye sahip olduğumuz sürece bizi bozamazlar. Bizi gerçekliğe tahammül eden insanlara çeviremezler. Kendileri öyle olsa bile. Para, para, para. Bunu parayla satın alamazsın Ginty. Seni köşeye sıkıştırır! Buradan nefret ediyorum Bay Russell. Mide bulandırıcı. Burası Haber Haber sıcak ve havasız. Ben Haber Haber kendimi saldırıya uğramış gibi hissediyorum. Bu garip rüyalar Haber Haber peşimi bırakmayan bilinçaltım gibi. ek balığı da dahil. Oysa 2014’te artık vahşi hayvanları sadece öç almak için öldürmenin ötesine geçmeliyiz. Bu varlıkları katliamdan geçirmek yerine onlarla beraber yaşamayı öğrenmek için bilimsel çalışmalar yapmalıyız” diye konuştu. Hükümetin bu yeni politikasına karşı 1 Şubat’ta ülke çKendimi Haber Haber ona teslim edeceğim düşüncesi Haber Haber beni mahvediyor. Kendimle savaşıyorum Bay Russell. Bu senaryo tam da beklediğim gibi Haber Haber korkunç ve bomboş. Evet. Bir kaç gün sonra kararımı vereceğim. Doğruya hizmet et. Para, para, para. Beni köşeye sıkıştırdı. Her yer katedral Haber Haber aziz ve havari Haber Haber eşyalarını satsa bile, başını eğ Haber Haber onu göremesende Haber Haber sana güldüklerini bilirsin Haber Haber her zaman birileri, onun önemsediğini gösterir. Sözleri basit olsa da Haber Haber ve bir kaç kişi dinlese de Haber Haber dinle, sana sesleniyor Haber Kuşları besle, çantandaki iki kuruşla Haber Haber çantandaki Haber Haber çantandaki Haber Haber çantandaki Haber Haber iki kuruşla Fena değil. Hayır demeyecek değil mi? Bu kadın tam bir muamma. Benim dünyam sakin Haber Haber oldukça düzenli Haber Haber örnek Haber Sonra bu hapishane geldi Haber Haber uyanışındaki kaosla. Artık hayatım biriyle birlikte apında protestolar planlanyor.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...