Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Antartika’da mahsur kalan yolcular kurtarıldı

03 Ocak 2014 Cuma, 03:23
antartikada-mahsur-kalan-yolcular-kurtarildi-52c6106a65c71

Gemide bulunan bilim adamları ve turistler, bir helikopterle, Avustralya’ya ait Aurora Australis gemisine nakledildi. 22 mürettebat ise, gemi sıkıştığı yerden çıkarılana kadar Akademik Shokalskiy’de kalacak.

24 ARALIK’TAN BERİ MAHSURLAR

Ünlü Avustralyalı kaşif Douglas Mawson’un Antartika yolculuğunun 100. yıl dönümü münaHaberler Bunlar neye yarıyor? Haberler Su boşaltma yolu. Lağım için. İlginç. Tebrikler, saçlarınız hâlâ kapkara. İspanyol asıllısınız galiba? Evet, annem Barselona’dan gelmiş. Barselona. Anneanneniz bir matadorla vakit geçirmiş olmalı. Mobilyanın cevizi güzelmiş. Haberler Bak. Haberler Ne? Haberler Fumaiolo Dağı. O dağla da Etruskian höyükleriyle ilgilendiğim kadar ilgileniyorum. Dayın birazcık insanlardan uzak mı kalmış, yoksa bana mı öyle geliyor? Güzel oda. Arada bir mektup yazabilirdin. Sizin bu yeğeniniz var ya. Peki baban? Hâlâ inatçılık ediyor mu? Haberler Evet, hâlâ. Küçükken nasıl da umut vaat eden bir çocuk olduğunu düşününce Haber Bizi her ziyaret edişinde bütün odaları gezerdin, hatırlıyor musun? Elbette, bana da öyle anlattı. Hadi, evin her köşesini dolaş. Haberler Çok iyi bir delikanlı. Haberler Salona geçelim mi beyefendi? Memnuniyetle. Güzel eşyalar var burada. Hanımefendinin çeyizi galiba. Bu ‘lere mi ait? Eminim hiçbirini satmak istemezsiniz. sebetiyle, Yeni Zelanda’dan Güney Kutbu’na özel bir gezi düzenleyen grup, 24 Aralık’ta buzulların arasında sıkışmıştı.

Aile mülkü. Ama yine de satmak isterseniz Haber teyze. , geldiğini pencereden gördüm. Ne kadar büyümüşsün. Gerçek, yakışıklı bir delikanlı olmuşsun. Sen de iyi görünüyorsun. Evi geziyordum da. Gez, daha sonra görüşürüz. Haberler Hemen dönerim. Haberler Tamam. Bahse girerim çocuk odasına şimdi televizyon odası diyorlardır. Kuzenim Alfredo ile burada uyurduk. O daha büyüktü, ama ışığı açayım diye önce hep ben girerdim. teyzem burada yatıyordu. O zaman çocuktum Haber Haber koridorlar, odalar Haber Haber her şey daha büyük gelirdi gözüme. Evinin karşısında, adı Zavallıcık çocuğu pazarlık ederken yakalamış Haber Haberler Haberler Olmaz, Haberler Hadi ama Aida, ben yabancı mıyım. Adı Aida. dayı. Kadın esmer, kaymak gibi Haber Ben sana sonra anlatırım. Gel gel. Ben de kız arkadaşının seni yakalamasından bahsediyordum Haber Haberler Benim sevgilim yok. Haberler Doğru, affedersin.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...