Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Suriye’de Çirkin saldılarda yüz 5 kişi öldü

25 Aralık 2013 Çarşamba, 16:06
suriyede-cirkin-saldilarda-yuz-5-kisi-oldu-52bae4507f2e1

Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR) tarafından yapılan açıklamada, Esed’e bağlı güçlerin yönetim karşıtlarının denetimindeki bölgelere hava ve karadan ağır silahlarla gerçekleştirdiği saldırılarda Halep kentinde 43, başkent Şam’ın banliyölerinde 38, İdlib’te 8, Humus’ta 5, Deyru’z Zor ve Dera’da dörder ve Lazkiye kentinde 3 olmak üzere 105 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Suriye Yerel Koordinasyon Komitesinden (LCC) yapılan açıklamada da Suriye Hava Kuvvetlerine bağlı savaşAktifleştir. Gövdeden ayrıl. Buradan gitmek için son yedi dakika. Pekala, tamam. Ne Haberler ne? Hayır hayır, olamaz! Dur, dur, dur! Hadi, hadi, hadi! Hadi! Hadi, hadi, hadi! İşte böyle, işte böyle. Devam et, devam et, devam et. Hadi. Harika. Uydu enkazı olasılığı ile birlikte açık bir gökyüzü. Pekala, şimdi bunu ayırıp eve gideceğiz. Çocuk oyuncağı. Tamam. Tamam, neyimiz varmış? Peki, tamam. Ha siktir. Tamam, hadi. Hadi, hadi. Pekala. Tanrım. Uzaydan nefret ediyorum. Kes sesini. Pekala. Bu iyi. Pekala. Hadi dengeni sağlayalım. Pekala. Gidip Çin istasyonunu ziyaret edelim. Kayıp Houston. Tiangong batıda yaklaşık km uzaklıkta Haberler Haberler ve ben rotasından Haberler Haberler derece kadar sapmış durumdayım. Yörüngeyi düzelteceğim. uçakları ve helikopterlerin Halep, İdlib ve Hama’da muhaliflerin denetimindeki bölgelere “varil bombasıyla” saldırdığı ifade edildi.

Halep’teki saldırılarda onlarca evin yıkıldığı ve hasar gördüğü kaydedilen açıklamada, sahra hastanelerinde yaralılar için acil kan duyuruları yapıldığı aktarıldı.

Suriye resmi haber ajansı SANA ise güvenlik güçlerinin Halep Merkezi Cezaevi yakınlarında silahlı gruplarınMatt, başardım, istasyondayım. Duyuyor musun? Hadi Matt, konuş benimle. Nerede olduğunu söyle, konumunu bildir. Neredesin? Gördüğün bir şey söyle. Sadece gördüğün bir şey söyle. Hadi ama, Cape Canaveral’dan ayrıldığımızdan beri susmadın, şimdi mi susuyorsun? Konuş benimle, bir şey söyle. Ne olursa, önemli değil. Mardi Gras’tan bahset. Kıllı adamdan bahset. Ne olduğunu anlat. Kıllı adama ne oldu? Lütfen konuş benimle. Lütfen. Kayıp Houston. Ben, Görev Uzmanı Ryan Stone ISS’ten bildiriyorum. Görev amirimiz Matthew Kowalski ile tüm iletişim koptu. Telsiz iletişimi yok. Görsel temas yok. Anlaşıldı mı? Ben, Ryan Stone, SDS ‘den hayatta kalan tek kişiyim. Şimdi ne oldu? YANGIN Pekala. Nerede bu, nerede bu? Güç düğmesi nerede? Harika, tıpkı eğitimde olduğu gibi. Gövdeden ayrıl, gövdeden ayrıl. Ayrılıyor. Kırmızı. Tamam. Tamam, nerede bu? Nerede bu? Hadi. Tamam. Tamam, bunu hatırlıyorum. Bunu hatırlıyorum. Dört dakikan yok. Elle idare edeceğiz. Hadi. Tamam. toplanma merkezlerini yok ettiğini, kentin Azez, Kafr Hamra, Anadan ilçe ve beldelerinde “teröristleri” etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

Haberde, Halep’in Merce, Sukkeri, Es-Salihin bölgelerinde silahlı muhaliflerle düzenli ordu birlikleri Tamamdır, devam et. “Ryan” bir bayan için nasıl isimdir? Babam erkek istemiş. Hava kilidine ulaştın mı? Haber Henüz değil. Haber Devam et. Şimdi aramıza mesafe girdi ya Haberler Haber Haberler sana çekici geliyorum, değil mi? Haber Ne? İnsanlar güzel mavi gözlerim olduğunu söyler. Güzel, çok güzel mavi gözlerin var. Gözlerim kahverengi. Haber İyi haberi duymak ister misin? Haber Nedir? Anatoly’nin rekorunu kıracağım ve sanırım benimki daha uzun süre kalıcı olacak. Hayır, seni almaya geliyorum. Haber Aman Tanrım. Haber Ne? Ne oldu? Vay canına. Haber Ryan? Ganj Nehri’nde güneşi görmelisin. Harika. Neredesin? Neredesin? Bağlantı, bağlantı Haberler İşte buradasın. Matt, ben Ryan, duyuyor musun? Matt, ben Ryan, duyuyor musun? arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı belirtildi.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...