Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Parana Nehirde pirana saldırıları 60 yaralı

27 Aralık 2013 Cuma, 20:58
nehirde-pirana-saldirdi-60-yarali-52bdcba49659b

Olay Barcelonalı ünlü futbolcu Messi’nin doğum yeri olan Rosario kentinde meydana geldi.

Aşırı sıcaklar nedeniyle Noel tatillerini serinleyerek geçirmek isteyenler Parana nehrinde yüzerken, bir anda et yiyen pirahanaların saldırısına uğradı.

Saldırı sırasında yedi yaşında bir kız çocuğu parmağını kaybederken, et yiyen balıklar bir Bilseydim Haberler Hayır, önemli değil. Özür dilemene gerek yok. Ama gitsen iyi olur. Lütfen. Ama daha yeni geldim. Sen Arendelle’e aitsin. Haber Sen de öyle. Haber Hayır, Anna. Ben buraya aidim. Tek başıma. Kimseye zarar vermeden Haberler Haberler kendim gibi olabiliyorum burada. Haber Aslında o konuya gelirsek Haberler Haber , , . Bu ne? Selam. Ben Olaf ve sıcak kucaklaşmaları severim. Olaf mı? Beni sen yapmıştın. Hatırladın mı? Canlı mısın? Öyle galiba. Çocukken yaptığımız gibi. Evet. Ne kadar da yakındık. Yine öyle olabiliriz. Yavaş ol! Anna! Hayır, olamayız. Haber Güle güle, Anne. Haber Elsa, dur. Hayır, seni korumaya çalışıyorum. Beni korumak zorunda değilsin. Korkmuyorum ben. Lütfen beni dışlama yine. Lütfen kapıyı yüzüme çarpma. Gerek yok artık aramıza mesafe koymana. Çünkü ezelden beridir ilk kez Haberler çocuğun elinin derisini de kemiğine kadar yedi.

Bu arada suda bulunan 60 kişinin de bacaklarında, ellerinde ve parmaklarında pirana saldırısı nedeniyle kesikler ve yaralar açıldı. Pirana saldırısına uğrayanlarınHaberler nihayet anladım böyle. Ezelden beridir ilk kez, bunu düzeltebiliriz vererek el ele. Bu dağı baş aşağı edebiliriz birlikte. Artık yaşamak zorunda değilsin korku içinde. Çünkü ezelden beridir ilk kez Haberler Haberler hemen yanında olacağım ben de. Anna, lütfen eve dön. Hayat seni beklemekte. Güneşin tadını çıkar ve kapıları da aç işte. Haber Evet ama Haberler Haber Niyetinin iyi olduğunu biliyorum Haberler Haberler ama bırak beni diyorum. Evet yalnızım, ama yalnız ve bağımsızım. Benden uzak duracaksın ve hep güvende olacaksın. Haber Aslında güvende değiliz. Haber Ne demek güvende değiliz? Haber Bilmiyorsun galiba. Haber Neyi bilmiyorum? Arendelle tamamen, ama tamamen, ama tamamen Haberler Haberler karlar altında. en az 20’sinin çocuklar olduğu bildirildi.

Aniden meydana gelen olaydan sonra plaj boşaltılarak kapatılırken, yetkililer son derece saldırgan olan “palometas” tipi piranaları bölgeye balıkçıların suya bıraktığı balık artıklarının Ne? Her yerde bitmek bilmeyen bir kış başlattın. Her yerde mi? Sorun değil, buzları çözersin biter. Çözemem. Haber Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Haber Tabii ki yapabilirsin. Yapabileceğini biliyorum! Çünkü ezelden beri ilk kez Haberler Tam bir Haberler ım. Özgür olamayacağım. Haberler korkmana gerek yok. İçimdeki fırtınadan hiç kaçamayacağım. Bunu birlikte halledebiliriz. Bu Haberler i kontrol edemiyorum. Yarattığın fırtınayı tersine çevireceğiz. Anna lütfen, her şeyi daha da kötü hâle sokuyorsun diyorum! Haber Panik yapma. Haber Korku dolu her yanım. Haber Yaz güneşini tekrar parlatacağız. Haber Burada güvende değilsin! Buna birlikte göğüs gerebiliriz. Yapamam! Anna. İyi misin? Haber İyiyim, bir şeyim yok. Haber Bu kim? Neyse, fark etmez. Gidin artık. Hayır! Bunu birlikte çözebileceğimizi biliyorum. Nasıl? Bu kışı sonlandıracak bir gücün mü var? Beni durdurabilir misin? Haber Anna, gidelim bence. Haber Olmaz. Sensiz gitmem, Elsa. Evet, gideceksin. çekmiş olduğunun sanıldığını açıkladı.

Kaynak: DHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...