Son Dakika
18 Nisan 2024 Perşembe

Lübnan Suriye helikopterine ateş etti

31 Aralık 2013 Salı, 03:31
lubnan-suriye-helikopterine-ates-etti-52c21acf710c2

Suriye helikopterlerinin, Lübnan’ın Arsal kasabası yakınında 4 hedefi vurmasının ardından Lübnan Ordusu’nun uçaksavarlarla ateş açtığı ifade edildi. Daha önce benzer sınır ihlallerini protesto etmekle yetinen Lübnan, Suriye’de üç yıldır devam eden iç savaşa ilk kez bu şekilde müdahil oldu. Ama bugün üzerimde bir uyuşukluk var. Hiçbir şey yapasım yok. Ufak tefek işlerim vardı ama çıkacak gibi değilim. Paris’te mi? Hayır burada. O kadar önemli değil. Benim için planını değiştirme. İstersen git. Haberler Burada olmam seni rahatsız mı ediyor? Haberler Hayır canım. Seni görmek için eve geldim. Bir şey söylemeye gelmedim, seni çok görmek istedim. Pazar harici öğleden sonraları görüşmüyoruz. Gerçi öğleden sonralarını da sevmem. Biraz huzursuz oluyorum. Yalnızlıktan da korkuyorum. Ya sen? Dersimin olmadığı öğleden sonraları Haber Haber şimdi bir de dadı çocukları gezdirdiği için Haber Haber kendimi boşlukta ve tuhaf hissediyorum. Sanırım buna alışamadım. Seni burada görmek tuhaf. Hayır gitme. Çok mutluyum, ne kadar mutlu olduğumu anlatamam Haber Haber fakat biraz sersem gibi görünüyor olmalıyım. Haberler Hélène? Haberler Efendim. Sana bir şey söyleyeceğim. Haberler Sahi mi? Haberler Suriye tarafı, olayla ilgili açıklama yapmadı.

Öte yandan, başkent Şam’ın kuşatma altındaki mahallelerinde açlıktan kaynaklanan hastalıklar sebebiyle en az 15 kişi hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler, Filistinli mültecilerin kaldığı Yermük bölgesine Eylül ayından bu yana gıda yardımı gönderemediklerini açıkladı. Muadamiye Niçin öyle söyledin? Bana söyleyecek bir şeyin yok diye biliyordum. Birden aklıma geldi. Belki de dangalakça bir şeydir. Belki de hiç söylememem gerekir. Neyse Haber Haber şu an yanında oturuyorum, ve çok utanıyorum Haber Haber çünkü çok güzelsin. Gözüme hiç bu kadar güzel gelmemiştin. Bu daha akıl almaz bir durum, utanıyorum Haber Haber çünkü seni seviyorum. Gördün mü? Ne kadar dangalakça. Hayır, seni çok iyi anlıyorum. Bunu soğukluk olarak algılamanı istemem. Hayır, soğuk olan biri varsa o da benim. Senin olduğundan da çok. Sen harikasın. Sürekli benim fikirlerime karışan bir adamı sevemezdim. İyi niyetli bile olsa Haber Haber laubali olmasını istemezdim. Sana çok fazla kendimi açıp muhabbet etmediğimiz için suçluluk hissediyorum. Oysa doğru dürüst tanımadığım, benim için bir şey ifade etmeyen insanlarla Haber Haber gün içinde durmaksızın muhabbet ediyorum. Bilmem anlatabiliyor muyum? Ağlıyor musun? Hayır, ağlamıyorum. bölgesinde ise Esed rejiminin bayrağını dalgalandırmaları karşılığında bir miktar gıda yardımının girişine izin verildiği fakat bunun yeterli olmadığı belirtildi.

Kaynak: Gülüyorum. Görmüyor musun? Sus, sus. Evde kimse yok mu? Hayır, saat ‘e kadar gelmezler. Hadi yatak odasına gidelim CİHAN

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...