Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

İran’da Uzaya Uydu Göndermeye Hazırlanıyor

10 Aralık 2013 Salı, 15:17
iranda-uzaya-uydu-gondermeye-hazirlaniyor-52a70f63907e0

İran resmi haber ajansı IRNA’nın yayınladığı habere göre Dehkan, katıldığı bir konferansta yaptığı konuşmasında, daha önce “Nevid-2” adıyla duyurulan ancak 11. Hükümeti döneminde “Tedbir” adı verilen uydunun yakın bir zamanda uzaya gönderileceğini söyledi.

Dehkan yapımı tamamlanan Son Dakika Haber? Son Dakika Haberleri Ne yapıyorsun? Son Dakika Haberleri Ernie, çantayı ver. Herkes arabada beklesin. Steve, arabada bekle. Çekilin, lütfen. çekilin. Birşeyler açıklamak istiyorum. Onun hatası, açıklanacak birşey yok. Tutuklayın onları. Onun çantası. Onları tutuklayın. Pekala, kimse kıpırdamasın. Aptalca birşey yapmayın. Aptalca birşey olmasın. Son Dakika Haberleri Uçağa geç, Rico. Son Dakika Haberleri Oh. . Heyecan yapmaya gerek yok. Son Dakika Haber Sadece uçağa binip uçacağız, güle güle, iyi günler. Tutuklayın onları.ve tüm testlerden başarı ile geçen uydunun, taşıyıcı roket ile uyum aşamalarının sürdüğünü kaydetti.

Savunma Bakanı Dehkan, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından tasarlanan ve üretilen uydunun, son aşamalardan geçmesinin ardından İran Uydu Fırlatma Merkezi’nden İndir silahını yoksa onu vururum. Son Dakika Haberleri Hadisene, olasıca. Son Dakika Haberleri Hayır. Son Dakika Haber Hayır. Tutuklayın onları. Çantalarına bakın. Açın çantaları. Çantada insan başı var. Dün tutukladığınız adam hapishanede. Cinayetleri bu adamlar işledi. Babası masum. Bu adamlar yaptı. Orada. Durun bir dakika. Bunlar bizim değil. Son Dakika Haberleri Yanlış kafa için bizi tutukladınız. uzaya gönderileceğini ekledi.

İran son olarak Ocak 2013’te içinde maymun bulunan “Öncü” adlı araştırma uydusunu uzaya göndermişti. İran, 2020’ye kadar ilk astronutunu uzaya göndermeyi Son Dakika Haberleri Rico Son Dakika Haberleri Bizimkiler burada değil. Son Dakika Haberleri Kes sesini. Son Dakika Haberleri Kafralarımız nerede, pislik? Son Dakika Haberleri Kapa çeneni, Rico. Al suelo. Biliyormuydun? Sen mi tasarladın? Son Dakika Haberleri Geleceğin çocuğusun. Son Dakika Haberleri Teşekkürler. “Çantanın Önemi Son Dakika Haberleri Son Dakika Haber Siyaset’tan.” Ülke dışına baş çıkarmanın suçu ne kanunda var mı açıklayın. Meyve değil, sebze değil, olasıca. Alto. Alto. Alamazsınız. O benim. Bu kafayla çok zaman geçirdim. O en iyi arkadaşım. hedeflediğini açıklamıştı.

AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...