Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

İngiltere’de bir doktor Ameliyat ettiği hastanın karaciğerine S ve B Harflerini kazıdı

25 Aralık 2013 Çarşamba, 16:02
ingilterede-bir-doktor-ameliyat-ettigi-hastanin-karacigerine-s-ve-b-harflerini-kazidi-52bae4e1f3678

İngiltere, ameliyat ettiği hastanın karaciğerine imza atan çılgın doktoru konuşuyor.

RUTİN KONTROLLERDE ORTAYA ÇIKTI

Doktor Simon Bramhall’ın isminin baş harflerini hastanın karaciğerine yazdığı ortaya çıktı. Hastanın karaciğerindeki S ve B harfleri rutin bir ameliyat sırasında bir başka cerrah tarafından farkedildi. Cerrah Simon Bramhall’un harfleri hastanın karaciğerine ışınla yakarak yazdığı tahmin ediliyor. Uzmanlara göre yanıklar yüzeysel ve zararsız ancak yapılan tıp Gaz konusunda şaka yapmıyordum. Tüpte bir iki nefeslik gaz kalmıştır. Tabii şanslıysak. Sakin ol. Nişan al. Ateş! Fren! Fren! Fren yapmalısın! Yapamam, tüp boş. Sert çarpacağız. Bir şeylere tutunmaya çalış. Ne yapacağım? Ne yapacağım? Ryan! Bağ koptu. Ayrıldım! Ayrıldım. Bir şeye tutun! Bir şeye tutun. Ryan! Haber Elimi tut. Haber Tuttum. Yakaladım seni. Buraya, buraya. Kahretsin. Hayır, hayır, olamaz! Tuttum seni. Tuttum seni. Sıkı tutun, seni çekmeye başlayacağım. Haber Dinle doktor. Haber Sadece tutun, bekle, seni çekeceğim. Haber Ryan, dinle. Haber Seni içeri çekeceğim. Haber Beni bırakmalısın. Haber Olmaz. İp çok gevşek. Seni de beraberimde çekiyorum. Beni bırakmak zorundasın aksi halde ikimiz de öleceğiz. Haber Hayır bırakmayacağım! Böyle iyiyiz! Haber Hayır. Ryan bırak. Olmaz. Hayır. Bir yere gitmiyorsun. Hiçbir yere gitmiyorsun. Buna sen karar veremezsin. Hayır hayır, lütfen, yapma bunu. Lütfen, lütfen yapma bunu. Lütfen yapma Matt.etiğiyle bağdaşmıyor.

DOKTORUN GÖREVİ ASKIYA ALINDI

Doktorun çalıştığı hastane, 10 yılda ameliyat ettiği yüzlerce hastanın iç organlarına isminin baş harflerini yazmış olmasından kaygı duyuyor.Lütfen yapma bunu. Başaracaksın Ryan. Hayır! Seni yakalamıştım. Seni yakalamıştım! Seni yakalamıştım. Ryan beni duyuyor musun? Duyuyor musun? Karbon dioksit alarmım çaldı. Karbon dioksit alarmım çaldı. Bak, istasyona gitmelisin. Hava kilidini görüyor musun? Ryan, duyuyor musun? Hava kilidini ara. Başının üstünde, Zarya modülün yanında. Görüyor musun? Evet, görüyorum. Görüyorum. Güzel. Gitmek istediğin yer orası. Artık sersemlemeye başladın, değil mi? Evet. Evet. Çünkü karbondioksit soluyorsun, bilincini kaybedeceksin. Haber İstasyona gitmen lazım. Haber Tamam. O ikinci Soyuz atmosfere dönüş için çok fazla hasar almış Haberler Haberler ama küçük bir Pazar gezintisi için İddialar üzerine hastane yönetimi soruşturma başlattı. Doktorun hastanedeki görevi de askıya alındı.

gayet iyi idare eder. Pazar gezintisi mi?. Batıya bak. Uzaktaki o noktayı görüyor musun? Haber Orası Çin İstasyonu. Haber Evet. Soyuz’ı alıp oraya gitmelisin. Çin filikası bir Shenzou. Bir Shenzou’da uçmadım hiç. Önemli değil. Atmosfere dönüş protokolü Soyuz ile aynıdır. Tamam. Soyuz’ı da hiç sürmedin, değil mi? Sadece simülasyonda. İyi, o halde biliyorsun. Ama çarpmıştım. Simülasyonun da amacı o zaten. Her seferinde. Her seferinde çarptım. Bu şeyi dünyaya doğrultuyorsun. Roket bilimi değil bu. Yarın bu saatlerde Zürih Gölü’ne müthiş bir hikaye ile döneceksin. Duyuyor musun? Ryan, duyuyor musun? Soyuz’la alıp seni almaya geliyorum. Haber Hayır gelmiyorsun. Haber Gelip seni alacağım. Haber Hayır, senin çok önündeyim. Haber Gelip seni alacağım. Maalesef o gemi çoktan kalktı. Ryan, boş vermeyi öğrenmelisin. Ama “başaracağım” dediğini duymak istiyorum. Hadi Ryan, söyle. Başaracağım.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...