Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Gazze’ye İsrail’den hava saldırısı Yapıldı

27 Aralık 2013 Cuma, 20:56
israilden-gazzeye-hava-saldirisi-52bdcbcfa2967

İsrail uçakları, ilk saldırısını Gazze’nin kuzeydoğusundaki El-Minara Mahallesi’nde boş bir araziye düzenlerken, ikinci saldırıda Hamas hareketinin silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait eğitim alanı hedef alındı.

Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Minara Mahallesi’ne düzenlenen hava saldırısında 2 Filistinlinin hafif yaralandığını, eğitim kötü bir büyücüyle kumpas kurduğu Haberler Haberler kafanıza dank ediyor mu acaba? Prensesten şüphe etmek haddinize değil. Sorumluluğu bana verdi Haberler Haberler ve ben de Arendelle’i, vatan hainlerine karşı korumaktan çekinmem. Vatan hainliği mi? Dur, oğlum. Sakin ol, sakin ol. Prenses Anna’nın atı. Ne olmuş ona? O nerede? Prenses Anna’nın başı dertte. Onu bulmaya benimle gelecek gönüllüler arıyorum. Ben de iki adamımı veriyorum, lordum. Her şeye hazırlıklı olun. Kraliçeyle karşılaşırsanız Haberler Haberler bu kışa son verebilirsiniz. Anladınız mı? Bu havaya nasıl son vermeyi planlıyorsun acaba? Ablamla konuşacağım. Planın bu mu? Buz işim senin ablanla konuşmanı mı bağlı yani? Aynen. Ondan hiç korkmuyor musun yani? Haber Neden korkayım ki? Haber Evet. Eminim Elsa çok hoş, çok kibar Haberler Haberler ve çok cana yakın bir insandır. Şuna bakın. Kazığa saplandım. Şimdi ne oldu? Çok dik. Tek halatım var Haberler Haberler ve sen de dağa tırmanmayı alanına düzenlenen diğer saldırıda ise alanın boş olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti.

İsrail basınında yer alan haberlerde, Gazze’den ülkenin güneyindeki sahil kenti Askalan’a akşam saatlerinde füze fırlatıldığı öne sürülmüş, ordu radyosundanbilmiyorsun. Kim demiş? Ne yapıyorsun? Ablamı göreceğim. Ölürsün bak. Yerinde olsam ayağımı oraya koymazdım. Haber Dikkatimi dağıtıyorsun. Haber Ya da oraya. Elsa’nın seninle görüşmek istediğini nereden biliyorsun ki? Seni görmezden geleceğim çünkü konsantre olmam lazım. Dağlarda kaybolan insanlar genelde böyle yalnız kalmak isteyenlerdir. Kimse yalnız kalmak istemez. Sen hariç tabii. Ben yalnız değilim. Arkadaşlarım var, unuttun mu? Aşk uzmanlarını mı diyorsun? Evet, aşk uzmanları. Lütfen az kaldığını söyle. Yukarıda hava biraz yapılan açıklamada ise olay doğrulanmıştı. Açıklamada, füzenin açık alana düşmesi sebebiyle ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedil kuru mu oluyor sanki? Haber Bekle. Haber Sven? Sorunu çözer mi bilmem ama Haberler Haberler tam da gitmek istediğiniz yere uzanan bir merdiven buldum. Şükürler olsun! Yakala. Sağ ol! Çılgınca bir güven denemesi gibi oldu. Buza bak Haberler Ağlayacağım galiba. Çekinme. Eleştirmem. Tamam, yavaş ol. Gel buraya, tuttum seni. Sen burada kal, evlat. Kusursuz. Çal Haberler Çal kapıyı işte. Neden çalmıyor? Kapıyı nasıl çalacağını bilmiyor mu dersin? Açıldı. İlk kez oluyor. Sen burada beklesen iyi olur. Haber Ne? Haber En son onu bir erkekle tanıştırdığımda her şeyi dondurmuştu. Ama, ama Haberler Yapma ya! Buzdan bir saray bu. Haber Buz benim hayatım. Haber Görüşürüz, Sven. Sen de, Olaf. Haber Ben mi? Haber Bir dakika bekle. Peki. Bir, iki, üç, dört. Elsa? Benim, Anna. Anna? Elsa, çok farklı görünüyorsun. İyi anlamda farklı yani. Burası da Haberler Haberler muhteşem. Haber Sağ ol. Neler yapabileceğimi bilmezdim hiç. Olanlar için çok üzgünüm.mişti.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...