Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dünyaca Ünlü Yıldız Rihanna’ya Diyarbakır’da konser teklifi

24 Aralık 2013 Salı, 20:22
Dünyaca Ünlü Yıldız Rihanna'ya Diyarbakır'da konser teklifi

Barbadoslu yıldızın Diyarbakır’a gelmesiyle birlikte dünyanın da bu bölgede güven, barış ve huzurun tesis edildiğine olan inancını arttıracağını belirten İpekçi, “Projemizin devlet nezdinde ve yerel idareciler tarafından sıcak karşılanması halinde, barış sürecine katkı sunmaktan onur duyarım” dedi.

Daha önce Enrique Iglesias, Katy Perry, David Guetta, Roxette ve James Blunt gibi birçok ünlü şarkıcı, DJ ve grubun Türkiye’de konser vermesini sağlayanLife Group Entertainment’ın kurucu ortağıve organizatör Erdem İpekçi, Rihanna’nın Diyarbakır’da konser vermesi için çalışma başlattığını söyledi. Memleketi Diyarbakır’a 26 yıl aradan sonra gelen Erdem İpekçi, çözüm İyiyim. Bir şeyim yok. Durumun. Göstergeleri oku bana. Haber Haberler Haberler . Psi. Haber Oksijenin, oksijenini oku bana. Oksijenim azalıyor. Hızla azalıyor. Dokuz! Hayır, sekiz, yüzde sekiz. Haber Tamam, çok hızlı nefes alıyorsun. Haber Yüzde .. Oksijen yakıyorsun ve biz bunu yapmak istemiyoruz Haberler Haber Gevşemek istiyoruz, anlaşıldı mı? Haber Tamam, affedersin. Tamam, anlaşıldı, Haber Tamam. Neredeyse yanına vardım. Haber Lütfen acele et. Haber O feneri kılıfa koyabilirsin Dr. Stone. Haber Affedersin, affedersin. Seni tuttum. Pekala, şimdi seni kendime bağlayacağım. Biliyorum, ne kadar çarpıcı bir görünümüm olduğunu hiç fark etmedin. Fakat şimdi gözünü dikip bakmayı kesmeni ve şu bağlantıya yardım etmeni istiyorum. Haber Tamam mı? Haber Tamam. Tamam. Tamam, işte başlıyoruz. Tamam, seni şu roketlerden kurtarmak için biraz iteceğim. Haber Hayır, hayır, hayır. Haber İtiş değil. Haber Hayır, hayır, hayır! Haber Bir dürtme. Hayır, olmaz olmaz, olmaz! süreciyle sağlanan ortamdan duyduğu memnuniyet karşısında çok etkilendiğini ve sürece katkıda bulunmak amac<font style=”overflow: auto; position: absolute; height: 0pt; width: 0pt”> </font>ıyla bu konseri planladığını söyledi. Çözüm sürecinde alınan mesafeyi, sağlanan birlik, huzur ve güven ortamını artık dünyanın da bilmesi gerektiğini ifade eden İpekçi, “Rihanna’nın Diyarbakır’da vereceği konser ile tüm dünyaya istenilen, huzur, güven ve barış mesajı verilebilir. Bu konserlerin gerçekleştirilmesi için çalışmalara başladık. Konser organizasyonumuzla ilgili Diyarbakır’da görüştüğümüz sivil toplum örgütlerinden önemli destek mesajları aldık” diye konuştu.

SÜRECE TANITIM OLUR’

Üyesi olduğu Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) ile birlikte Diyarbakır’a geldiği sırada bu projeyi düşündüğünü anlatan İpekçi, “TÜGİAD üyeleriyle Diyarbakır’a geldiğimizde neler yapabiliriz, nasıl katkı sağlarız diye düşündüm. Diyarbakır ve sürece iyi bir tanıtım olur diye dünya starı Rihanna’yı buraya getirmeyi düşündüm.

Bu planla ilgili çalışmaya başlarken, GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal ile konuştuk. Bunun için altyapı, güvenlik, stadyum ve yerel yetkililer ile görüşme gibi bilgi alışverişinde bulunduk. Bizim için bir sorun yok ama yüksek güvenlikli öneme sahip bir porje. Altyapısını hazırlamadan olmazdı. Bunun için işbirliğineihtiyacımız vardı.Bu konuya sıcak bakılması lazımdı. Bu konuda GÜNGİAD Başkanı Sayın Hakan Akbal ile her konuda fikir birliğine vardık. AB ve Türkiye’nin bu işe sıcak bakmasıKahretsin, yapma! Hayır! Gördün mü bak? Sen nereye gidersen ben de oraya gidiyorum. Böylesi daha iyi. Hadi gidelim buradan. Haber Allah kahretsin. Haber Ne demek istediğini biliyorum. Haber Lanet olsun! Haber Oksijen yakıyorsun. Mekiğe geri döneceğiz. Nasıl plan ama? Duyuyor musun? Anasını! Tamam, anlaşıldı. Kayıp Houston, Kowalski konuşuyor. Dr. Stone ve ben üsse geri döneceğiz. Explorer’a hava kilidini hazırlamasını bildirebilir misiniz? Anlaşıldı mı? Houston, Kowalski konuşuyor. Duydunuz mu? Kayıp Houston, Kowalski konuşuyor. Bizi duyamıyorlar. Bunu bilmiyoruz, bu yüzden konuşmaya devam ediyoruz. Eğer birileri dinliyorsa hayatını kurtarabilirler. Haber Saatini dakikaya ayarla. Haber Neden ? Houston molozun hızını , mil/saat olarak belirledi Haberler Şimdiki yörüngemizi dikkate alırsan, kıçımıza tekmeyi Haberler Haberler tekrar yemeden önce yaklaşık dakikamız var demektir. Oksijen yüzde ‘ya indi. Buralarda bağlı olmamak oldukça korkutucu, lazım. Dünya starı Diyarbakır’a geldiğinde ‘Aaaa ne oluyor, bu kadar star geldiğine göre, huzur ve mutluluk ile normal yaşam devam ediyor’ diyecek. Bizim düşüncemiz bu; yeter ki ulasal ve yerel yöneticilerde karşılığını bulsun” dedi.

GENÇ İŞADAMLARINDAN DESTEK

Güneydoğu Genç İşadamları Derneği (GÜNGİAD) Başkanı Hakan Akbal ise bir süre önce kendisiyle tamasa geçen İpekçi’nin Diyarbakır’da dünyaca ünlü sanatçı Rihanna’nın konser vermesi için destek talebinde bulunduğunu söyledi. Yaptıkları araştırmada Erdem İpekçi’nin Life Group Entertainment ve birçok alanda önemli bir kişilik olduğunu, Türkiye’de önemli organizasyonlara imza attığını örğendiklerini ifade eden Akbal, şunları söyledi:

“Dünyaca ünlü yıldızların Diyarbakır’a gelmesi büyük ses getirir ve dünya basınında geniş yer bulur. Bu organizasyonların başarıyla hayata geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu konserlerin aynı zamanda farklı anlamları da olacak. Diyarbakır başta olmak üzere bölgenin tanıtımına büyük katkı sunar. Çözüm süreciyle birlikte oluşan huzur, güven ortamını en güzel şekilde dünyaya aktarma fırsatı oluşacak. GÜNGİAD olarak Rihanna’nın öyle değil mi? Haber Evet, epey korkutucu bir şey. Haber Çok iyi kıvırdın. Sen de fena sayılmazdın. Kayıp Houston, Kowalski konuşuyor. Halihazırda Explorer’dan yaklaşık metre uzaktayız. Dr. Stone ve ben Görev Uzmanı Şerif’in cesedini alarak Haberler Haberler mekiğe geri götürmek istiyoruz. Almaya gidebilir miyim? Haber Anlaşıldı. Haber Nerede o? Nerede o? Çeviri: mermaid & gothique Keyifli seyirler Haberler Aman Tanrım. Aman Tanrım. Yakala onu! Yakala onu! Çalışıyorum! Çalışıyorum! Haber Beni uzağa çekiyorsun. Haber Yakaladım onu! Haber Sanki sevgilinmiş gibi yapış ona. Haber Tuttum onu. Tamam. Tuttum onu. Siz ikiniz takla atarken iticilerimi bağlayamıyorum. Aman Tanrım. Umarım yüklü bir sigorta poliçen vardır Houston. Explorer’ın gördüğü hasar felaket düzeyde. Haber Hayatta kalanları aramayı başlatıyorum. Haber Oksijen yüzde ‘e düştü. İşte gidiyoruz. Kenarlara dikkat et! Bu tarafa! Bu tarafa! Kayıp Houston, Görev Uzmanı Dr. Stone HaberlerDiyarbakır’a gelip konser vermesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu çerçevede, valilik ve belediye yetkilileriyle görüşeceğiz. Umarım Rihanna’nın Diyarbakır’a gelmesine vesile oluruz.” (DHA)

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...