Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Dramatik nikah töreni Hastane odasında evlendiler

22 Aralık 2013 Pazar, 21:25
hastane-odasinda-evlendiler-52b73a2925886

İngiltere’de yaşanan dramatik nikah töreni için çift ani bir karar verdi. Kasım ayında çaresiz bağırsak kanseri teşhisi konan 23 yaşındaki Felix’in yaşayabileceği sadece birkaç hafta kalmıştı. Kanserin hızla ilerlemesi sebebiyle Felix Glenny ve Cola Glenny Medway Denizcilik Hastanesi’nde evlendi.

Felix yaşadığı mide krampları sebebiyle Kasım ayında hastaneye başvurdu. Yapılan muayene sonrası Felix’in Yasak. Cezanı öderim, sadece bizi geri götür. Bir sonraki çıkışı km var, biraz sabretmek zorundasın. Arabayı durdur. Tamam. Taksimetre çalışıyor. Arabada bekleyebilir misin? İşte çantan. Ben alırım. Ben alırım. Özür dilerim. Yeterince paran yoksa Haberler aramızda anlaşabiliriz. Neyse. Özür dilerim. Senin taksi lisansın var, değil mi? Şunu bana çevirme! İyi bir kaydın var, değil mi? Profesyonel misin? Haberler Evet. Haberler Kazan veya trafik cezan var mı? Yok. Haberler Dürüstçe? Haberler Gerçekten yok. Bana bir harita lazım. Hazır mısın? Şu an ‘te gibi gözüküyor. , batı mı? Pekala, nereye gidiyoruz? Encinitas. Orası nerede? Pensilvanya mı? Ohio’da mı? Caifornia’da. Tanrım, sen ciddisin. Pekala bağırsaklarında oldukça büyük bir tümör bulundu. Tümörün alınmasının mümkün olmadığını söyleyen doktorlar yapılan son kontrolde Felix’in yaşayabileceği sadece birkaç haftası olduğu belirledi. Genç yaşta kansere yakalanana Felix’in sevgilisi 22 yaşındaki Cola ise zamanları az kaldığı için Felix ile bir an önce evlenmek istedi. Hastenede aileleri ve birkaç yakınıyla birlikte gerçekleşen törende çift evlendi. Nikahtan sonra konuşan Cola, Felix’in en kısa süre içinde evlenmek istoraya gitmiyoruz. Neden? Bilmiyorum, yapacak işlerim, toplantılarım, süresi dolacak işlerim var. Ben sadece taksi şoförü değilim. Taksimetre ne yazarsa öderim. Taksimetre o kadar büyük ücreti hesaplamaya çalışırken patlar. O zaman bir fiyat söyle. Çok fazla paradan bahsediyoruz. Deve yükü kadar. İki bin. İki bin, seni Pittsburgh hava alanına götürür ve Haberler Birleşik Devletlerin her hangi bir yerine uçabilirsin. Ben uçağa binmem. Üç bin. Üç bin, bir kişiyi taşımak için, yeterli değil. Dört. Beş. Tamam. Altı. Beş dedin. Beş, bu gece için. Her günün sonunda bin dolar. Beş gün, beş bin dolar. Haberler Artı konaklama. Haberler Anlaştık. Haberler Ve yemek. Haberler Pekala. Pekala Öyleyse Encinitas’a gidiyoruz. Dan, değil mi? Claire. Ben burada ölüyorum. Arabadan kaynaklanıyor. Bunaltıcı. Haberler Arabana daha iyi bakmalısın. Haberler Öyle mi? Bunu söylemen komik. Buraya çok güzel ipek döşeme yaptıracaktım Haberler ama sonra parayı benzine harcadım. Eminim burada çok ediğini nikahınsa çok güzel ama bir o kadar da üzücü ve duygusal geçtiğini söyledi.

Kanserin ölümcül olduğunu öğrendikleri an evlenmeye karar veren çift aslında 2 yaşında bir erkek ve 4 aylık bir kız çocuğu  sahibi… Felix’in kanserle olan bağı ise genetik. fazla zaman geçiriyorsundur. Küçük bir ilginin ruhunu aydınlatacağına eminim. Bence sorun arabada değil. Bacaklarımızı açmak nerede olduğumuzu ve Haberler ne kadar yol geldiğimizi anlamak için Haberler arada sırada arabadan inmek bizi öldürmez. Araba yolculuğu böyle yapılır. Yoksa Pennsylvania, Kansas, Utah Haberler haritada sadece bir isimden ibarettirler. Uçaktan seyretsen daha iyi. Orası. Orada duralım. İşte sonunda. Nerede? Tamam. Bagajı açar mısın? Haberler Bana bırak Haberler Haberler Bütün bunlar da ne? Dün gece bir müşteri bıraktı. Haberler Onları atabilir miyiz? Haberler Hayır, hayır. Arayıncaya kadar bunları saklamamı istedi. Çok yalnız biri olmalı. Çok yalnız olan adamların Haberler büyük DVD koleksiyonları olduğunu hiç fark ettin mi? Sorun da bu sanırım. Hazır mısın? Kaza mıydı? Ne? New York’ta olanlar. Benim için sorun değil. Benim için sorun değil. Sadece kötü bir şeye dahil olmak istemiyorum. Ne gibi kötü bir şey? Suç ortaklığı. Hadi ama Felix Büyükanne ve büyükbabasını geçen yıl, halasını ise 2007 yıında kanserden kaybetmiş. )Daily Mail)Ülkenin bir ucundan diğer ucuna taksi ile gidiyorsun. Ödeme şeklin kesin kocanın çek defteridir. Ve fotoğrafının çekilmesini istemiyorsun. İlginç. Kocamı öldürdüm. Bak, sana hayat hikayemi anlatmak beni rahatsız ediyor. Aldattığını öğrendi. Ne? Kocan, Encinitas’ta yaşayan ve şimdi görmeye gittiğimiz Haberler Doğu Avrupalı göçmeni öğrendi. Anlamalıydım. Şimdi anlıyorum. Eminim çok eğleniyorsundur Haberler ama sana hayat hikayemi anlatmakta beni rahatsız ediyor. O zaman anlatma. Ne kadar az bilirsem o kadar iyi. Bütün yolculuk boyunca böyle mi yapacaksın? Sen konuşmadıkça, ben boşlukları dolduracağım. Babam kalp krizi geçirdi ve Encinitas’ta hastanede. Eğer susmayacaksan, en azından konuyu değiştirebilir misin? Kesinlikle. Pekala. Demek evlisin. Nasıl bir şey? Haberler Harika. Haberler Öyle mi? Sanırım evlilik bana göre değil.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...