Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Çin 4G alanında en büyük olma yolunda

19 Aralık 2013 Perşembe, 13:09
cin-4g-alaninda-en-buyuk-olma-yolunda-52b2d31210563

Çin 4G’de En büyük olma yolunda ilerliyor. Çin medyasına göre, China Mobile Grubu Genel Müdürü Xi Guohua, gelecek sene sonunda üçyüz kırktan fazla şehirde 4G hizmetine başlanacağını ve ülkenin tamamında Teşekkürler Hope. Sen de çok yardımcı oldun. Eğer bir dakikan varsa seninle konuşmak istediğim bir şey var. Şu anda vaktim yok ama belki daha sonra. Tabii. Sorun değil. Evet. Alex Taggart. Mesajlarımı aldı mı? Sam, pankreatiti olan hastamın Haber ortostatik gerece, nazogastrik tüpe ihtiyacı var. Kan gazı da yeniden alınmalı. Sonuçları da Kovac’a ver. Ben çıkıyorum. Annesinin yeniden aradığını söyler misiniz? Teşekkürler. Bu ne? Hayır Sam. “Evet demeden yapılmaması gereken on şey” “Tafta mı, tül mü? Size kalmış.” Evleniyor musun? Ben mi? Hayır. Yıllar boyunca düğünlerle ilgili topladığım şeyler. Bir ton ağırlığında. Ne zamandır bunu araştırıyorsun? On yaşımdan bu yana. On mu? Neden burada? Tanıdığım biri evleniyor. Sinirlenmeden ve canımı yakmadan ödünç almak isteyebilir Haber diye düşündüm. Düğün nasıl planlanır hiç bilmiyorum. Eğer benim de başıma gelirse… Düğünler harikadır. Büyülüdür. Özür dilerim. O gün geldiğinde sana yardım etmekten onur duyarım Sam. Teşekkür ederim. Vay canına. Parasentez yapmama izin verdiğine inanamıyorum. 500 binin üzerinde 4G baz istasyonu kuracaklarını ifade etti.

China Mobile, 4G mobil piyasasına hitap edecek “and” adlı yeni markasını piyasaya sürdü. Şirket, ülkedeki yeni 4G pazarından büyük pay alabilmek için 10 telefon üreticisi ve perakendecisi ile anlaşma imzaladı.

Çin Endüstri ve Enformasyon Teknolojisi Bakanlığı, Benim felsefem, öğrenmenin yüzde ‘nının yapmak olduğuna dayanıyor Larry. Ama merak ettim. Stajyer olduğunuz için birinin olması gerekmez miydi? Bu aramızda kalsın. Olur mu? Kimsenin bilmesine gerek yok. Kovac ve Pratt gibi kişilerin. Anladım. Neela. Dosyaları kontrol etsene. İki kez gözden geçir. Titiz ol. Eğlenceli olacaktır. Tamam. Güzel. Yardıma ihtiyacın var mı? Teşekkürler ama… Ben ilgilenirim Neela. Lucien burada kalmanı istiyor. Lucien mi istiyor? Nasıl gidiyor? İyi. Sarah hafta sonunu büyük anne ve büyük babasıyla geçirdi. Her şeyi düşünmek için zamanım oldu. Meg’in söyledikleri ve babalık testiyle ilgili Haber onunla konuşacağım. Nasıl karşılayacağına dair fikrin var mı? Bilmiyorum. Ben bile daha çok zorlanıyorum. Yapabileceğim bir şey olursa… Seni mahcup edici bir duruma sokmak istemem. Biliyorum ama yardım edebileceksem… Sana istediğinden fazlasını Haber yapmak zorunda olduğunu hissettirmek istemem. Biliyorum ama… Aslında… Benim yerim ne bilmiyorum. Anlıyorum. Gayet iyi anlıyorum. Seni haberdar ederim. ülkedeki 4G lisansını China Mobile, China Telecom ve China Unicom’a verdi.China Mobile, aralarından Pekin, Şanghay, Guangzhou ve Shenzhen’ın da olduğu 16 şehirde yıl sonuna kadar 4G ağının kullanılabileceğini açıkladı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...