Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Suriye’de İsveç’li İki Gazeteci Kaçırıldı!

27 Kasım 2013 Çarşamba, 03:12
suriyede-iki-gazeteci-kacirildi-529541ced88ac

Suriye’de 2 Gazeteci Kaçırıldı.

 

İsveç Dışişleri Bakanlığı basın bürosu yetkilileri, gazeteci Magnus Falkehed ile foto muhabiri Niclas Hammarström’un kaçırıldığını doğrularken, iki gazeteciyi kimin Haberler bakalım neler yapabileceğiz. Otele mi döneceksiniz, efendim? Hiç beraber birşeyler içmedik, Takahashi. Belki de şimdi yapmalıyız bunu. Evet. Uluslararası Savaş Suçları mahkemesince idamla cezalandırılan Hideki , Aralık ‘de asıldı. Savaş suçu şüphelisi Fumimaro Konoe Aralık ‘te kendini zehirleyerek öldü. Koichi A Sınıfı savaş suçuyla yargılandı. Bir oyla idamdan kurtulup ömür boyu hapse mahkum oldu ve öldü. Teizaburo Sekiya hiçbir suçla yargılanmadı. ya da hangi grupların kaçırdığı konusunda bilgi edinilemediğini belirtti. Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin, Suriyeli yetkililerle temas kurdukları ve gazetecilerin durumu hakkında bilgi almaya çalıştıkları açıklandı.
Ailelerinin, serbest çalıştıkları ifade edilen iki gazeteciden cumartesi gününden bu yana haber Uzun yıllar huzurla yaşadı. Haber Bonner Japon Son DakikaHaberleri Amerikan ilişkilerine katkılarından dolayı Kutsal Hazine’nin ikinci adamı oldu. Haber Eisenhower tarafından Albay rütbesine düşürüldü ve ordudan ayrıldıktan sonra aktif siyasete atıldı. Haber Douglas Japonya’nın yeniden yapılanmasındaki öngörüsü başarılıydı. Ancak ABD Başkanlığı iddiasında aynı başarıyı gösteremedi. ‘de Başkan Truman tarafından görevden alındı ve ordudan emekli oldu. İmparator Hirohito Tanrı rolünden vazgeçti. ‘da ölene dek saltanatı devam etti. alamadıkları kaydedildi.
Magnus Falkehed ile Niclas Hammarström’den, geçen cumartesi günü Suriye’den ayrılıp Lübnan’a geçmeye çalıştıkları sınıra yakın yerde bulundukları andan sonra haber alınamadığı ifade edildi.
Kaçırılan İsveçli iki gazetecinin daha önce Ortadoğu ülkeleriyle ilgili yaptıkları haber ve fotogtaflarıyla ödül aldıkları kaydedildi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...