Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

İngiltere Eğitim Sistemi Özel Sektöre Devrediliyor

24 Kasım 2013 Pazar, 23:50
ingiltere

İngiltere Eğitim Sistemi Özel Sektöre Devrediliyor.
Koleji, İngiltere’de Oxford ile aynı kampüste bulunan bin 500 öğrencili 3 okulu yeni eğitim döneminde işletecek. Nisan’da devir işlemleri yapılması planlanan okulun işletmesi Sana ne kadar ödediler bilmiyorum ama ölürsen, harcayamazsın. Ne saçmalıyorsun? Ben değildim. Ara. İstediğin kadar ara Son Dakika haberleri. Hiçbir şey bulamazsın. Bana silah doğrultmak Haber Haber görev ihlali oluyor. Mikroçip mi? Bana bir bıçak getir. Yerimizi söylediğim sürece Haber Haber ‘yu kim öldürürse öldürsün, milyar yen alacaktım. Asla tutuklanmadan parayı alacaktım. O yüzden bu işe devam ettin, değil mi? Görev görevdir. Orada yalan yok. Sizin nakil ekibi kurulmadan çok önce benimle bağlantıya geçtiler. Böylece Ulusal Polis Ajansı’ndaki üst düzeyleri harekete geçirebileceklerdi. Sende hiç dedektiflik gururu yok mu? Var. yedi yaşındaki bir kız çocuğunu döverek öldürdü. Doktor, kızın şişmiş, dövülmüş yüzündeki gözkapaklarını açınca Haber Haber bunun spermiyle kaplıydı Son Dakika haberleri. Teğmen Mekari Haber Sen yetenekli bir polis ve bir takdire değer bir korumasın Haber Haber insan olarak da hakkaniyetli ve dürüstsün. ‘yu korumak, hayatını tehlikeye atmaya değer mi? Hayır, değmez.Bahçeşehir Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel’in başkanlığında Mentora’ya ait olacak. İngiltere devletinden alınan onay ile okullun işletme hakkı Bahçeşehir Kolejinde olacak, bu projeye Altı ile Yedi milyon Pound arasında bütçe yatırılıyor.

ÖĞRENCİ BAŞINA 6 BİN POUND
Bahçeşehir Haberler Ne? Haberler Ellerinizi arabaya koyun. Haberler Neler oluyor? Kesin şunu Son Dakika haberleri. Neler oluyor böyle? Haberler Telefonunuzu alıyorum. Haberler Ne? Haberler Yolcu koltuğuna oturun. Açlıktan ölüyorum. Susadım da. İnsan haklarını çiğniyorsunuz. Nereye gidiyoruz? Buna da cevap veremem. Masum bir adamın arabasını çalacak kadar önemli mi? Kusura bakmayın. Ulusal güvenlik meselesi. Hepiniz Haber siz polisler Haber Haber bunun doğru olduğunu düşünüyor musunuz? Ne demek istiyorsun? Bu adamı korumak o kadar mı önemli? Demek istediğim bu Son Dakika haberleri. Okumura, kenara çek Son Dakika haberleri. Son Dakika haberleri. Onun gibi bir pisliği nasıl koruyabiliyorsunuz? Delisiniz siz Son Dakika haberleri. Niye korumadınız? Neden onu koruyorsunuz da Haber Haber değil? Haber Haber ‘nun ilk kurbanı. ‘nin babası mısın sen? Şimdi düşündüm de, gözleri sana çekmiş. O kız çok iyiydi Haber Yumuşak yumuşaktı. Ben Haber Haber onu Haber ‘yi Haber Kapa çeneni Son Dakika haberleri. Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Enver Yücel açıklamasında, “Büyük bir arazide yer alan okulun işletmeciliğini yürüteceğiz. Bu okulda her sınıfın bir tarlası olacak. Öğrenciler ürünleri satarak girişimciliği, ithalat ve ihracatı öğrenecekler. Yatılı okumak isteyen öğrenciler için okulumuzda yurt da olacak. Ayrıca İngiliz öğrencilerimize Türkiye’deki okullarımızda programlar da sunacağız. Mesela, Londra’daki öğrenciler Urfa’daki Bahçeşehir Koleji’ne gelecekler. Medeniyetin doğduğu yer olan Göbeklitepe’yi ziyaret edip, dünya vatandaşlığı eğitimi alacaklar. Diğer yandan Türkiye’de kendi okullarımızda eğitim alan öğrencilerimiz dilerlerse bu okullara girebilir ve İngiliz lise diploması sahibi olabilirler. Yaz okulları ve hazırlık sınıfları için de burayı kullanacağız” ifadelerine yer verdi. Yücel, sözlerinin devamında, “İngiltere’de devlet öğrenci başına 6 bin Pound’a yakın para ödeyecek. Biz okullarda işletmeci olacağız. İngiltere’de devlet okulları özel sektöre devrederek eğitimde reform başlattı. Okulları eğitim yönetimini en iyi bilen kurumlara devrediyor. Devletin verdiği her kuruş, okulların eğitim kalitesini arttırmak için kullanılıyor” şeklinde konuştu.

BÜTÇE Altı-Yedi MİLYON POUND
İngiltere’de 3 yıl içinde 15 kurum devralmayı hedeflediklerini söyleyen Yücel, Mekari Haber ‘yu biri öldürecekse Haber Haber bu adam en çok hakkı olan kişi değil mi sence? Haberler Ne saçmalıyorsun? Haberler Yerimiz sitesine sızdırılıyor. Pek fazla zamanımız kalmadı Haber Kes sesini, yaşlı karı Haber Çeneni kapatmayı ne zaman öğreneceksin, seni kaltak? Son Dakika haberleri. Bay , lütfen durun. Bay , lütfen durun Son Dakika haberleri. Bay Son Dakika haberleri. Özür dilerim. Arabanızı ve telefonunuzu ödünç alıyorum. Gidiyoruz. Son Dakika haberleri. Sen miydin? Neden öyle düşünüyorsun? Ortağımla benim dışımızda bir sen kalıyorsun. Arabadayken telefonunla mesaj çekiyordun, değil mi? Haberler sitesine bakıyordum. Haberler Parmakların oynuyordu. Mesaj çekiyordun. , her olasılığı elememiz gerek. Haberler Aileme mesaj attım. Haberler Böyle bir zamanda mı? Öyleyse mesajı göster bana. Bu bir emirdir. Matematikte aldığın için tebrikler. Bu gece eve gelemeyeceğim. Dün akşamki yemeği ısıt. Ne? Ne yazıyor? Bana göster. Haberler Vericiyi çıkar. Haberler Ne? Son Dakika haberleri. “Dünyanın her tarafında eğitim işbirlikleri yapıyoruz. Bu kültürü, anlayışı Türkiye’ye yaymayı amaçlıyoruz. İngiltere’de eğitim reformunun lideri Lord Adonis ile de görüştük, kitabını yayınladık” dedi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...