Son Dakika
30 Nisan 2024 Salı

Rusya’da 5.000 Polisle büyük bir Operasyon Başladı

03 Ocak 2014 Cuma, 20:25
rusyada-5-000-polisle-buyuk-bir-operasyon-basladi-52c6fce376bfa

Volgagrad şehrinde29-30 Aralık tarihlerinde 24 saat için iki intihar saldırısı gerçekleşmişti. Patlamalarda toplam 34 kişi hayatını kaybederken,100’den fazla kişi de yaralanmıştı. Yaşanan saldırıların ardından 5 bin 200 polis şehrin çeşitli bölge ve mekanlarında baskın düzenledi.

Yaklaşık 5 bine yakın noktada arama Kokunu alıyorum. Lütfen bana hoş davran, Gianna. Hiç beladan yakamı kurtaramadım. Ne için gelmiştim ben? Evet, sigaran var mı? Kusura bakma. İyi uykular. Yarın daha ciddi konuşacağız. Görüşürüz. . Uyan. Ne yapıyorsun? Haberler Sence? Haberler Kalk, gidiyoruz. Neden? Başka bir yerde yatacağız. Buranın sıcağı ve sivrisineği çekilmez. Başka bir şey daha var. Karımla ben ayrı yaşıyoruz. Aynı evde uyuduğumuzu öğrenirlerse Haber Haber boşanmayla ilgili sorun çıkabilir. Hadi, yürü. Ben ne günah işledim? Kardeşim olsaydı senin gibi olsun isterdim. Akşam kavga ederdik. Musevilik ne der biliyor musun? Ninem hep söylerdi bunu. Kadına duyulan sevgi ay kadar değişkendir. Kardeş sevgisi yıldızlar gibi sarsılmazdır. Güzel, değil mi? Peki Kabil’e ne demeli? Kabil? Ne fark eder? O bir katil değil miydi? İşte bunu alalım. Yardım eder misin bana? Her şeyimiz tamam Haber Haber açık hava, yıldızlı gökyüzü Haber Sigaralarımı unutmam çok kötü oldu. Ninen Musevi miydi? Haberler Neden? Irkçı mısın? tarama çalışması yapıldığı bildirildi.

Operasyonda çeşitli suçlardan 80’den fazla kişi gözaltına alınırken, yaklaşık 5 kilo uyuşturucu Haberler Hayır. Sen? Ben mi? Öyleyse beni tanımıyorsun. Bir keresinde bir Musevi ile yattım, zenciydi. Sigaran yok mu gerçekten? Unutmuşum, sen içmiyorsun. Tuhaf bir insansın. Sigara içmiyorsun, içki içmiyorsun içersen de hemen sarhoş oluyorsun. Araba da süremiyorsun. Nasıl yaşıyorsun? Hayattan tat alıyor musun? Hiçbir şey hissetmiyorum. Bazen farklı olmaya çalışıyorum. Kendimi kilitlenmiş hissediyorum. Öyleyse kilidini açmalısın. At kendini, benim gibi. Kolay bir şey değil. Hep kendimi atacağım yere bakarım. Bu yüzden atmam kendimi. Ahmağım. Hayır, değilsin. İyi birisin. Asıl ben kaz kafalıyım. Yarın konuşuruz. Ne oluyor? Sigaranız var mı? Gidin hadi. Haberler Kaç kartın var? Haberler Üç. Haberler Senin? Haberler Üç. Güzel mi? Haberler Kim? Haberler Yanından geçen. Şu köpekli kız. Burada herkes ondan hoşlanır. Tek güzel o değil. Haberler Nerede uyudunuz? Haberler Bir Haber pansiyonda. Haberler Ağustos’ta? Şansınız varmış. Haberler Evet, şansımız varmış. ve çok sayıda silah ele geçirildiği belirtiliyor.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...