Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Papa Ortadoğu’ya bir haç ziyareti yapacak

06 Ocak 2014 Pazartesi, 04:23
papa-ortadoguya-bir-hac-ziyareti-yapacak-52ca113a09410

Papa Francis, 5 Ocak 2014 tarihinde St.Peter’s meydanındaki kalabalığa yaptığı konuşmada bu Noel’in neşeli atmosferi içerisinde önümüzdeki 24-26 Mayıs tarihleri arasında kutsal toprakları ziyaret etmeyi planladığını belirtti.
Papa, bu ziyaretin öncelikli amacının Papa 5.Paul ile Piskopos Athenagoras’ın 50 yıl önce bugünki tarihi buluşmasını anmak olduğunu söyledi. Üç gün boyunca Ürdün krallığınınYükseklere Haber Haber zenginlerin tabakasına. Artık emrinizle oluşturulan fonlar. Birinci hatta ikinci senetlerinizi satabileceksiniz. Haciz düşüncesi! Tahviller! Menkul Kıymetler! Kar payları! Haberler Hisse senetleri! Haberler İflaslar! Borçlar! Fırsatlar! Özel girişimlerinizin hepsi! Haberler Tersaneler! Ticaret! Haberler Kömür ocakları! Tabakhaneler! Haberler Şirketler! Haberler Holdingler! Bankalar! Teşekkür ederim çok naziksiniz. Teşekkür ederim. Ben Haber Unutuyordum. Çocuklarımızı Haber Haber hesap açmaya özendirmek harikulade bir şey. Harikulade! Kızım, Prenses Ginty Haber O Haber Kaç yaşındaydın? Gel, yanıma gel. Gel Ginty. Ginty’in bir hesabı var. Bu çok güzel. Ona bir içki verin! Yani Haber alkışlayın. Bir kaç dakika içinde ödülleri takdim etmek için döneceğim. Fakat şu anda Haber Haber dinlenmeye ihtiyacım var. Yanıma yaklaş Ginty. Yorgun düşüyorum. Aferin kızıma. Haberler Oluyor. Haberler Harika oluyor. Onu neden bu kadar zalim göstermek zorundasınız? başkenti Amman, İsa’nın doğduğu yer olarak da bilinen Filistin’in özerk bölgesindeki Beytüllahim ve Kudüs’ü ziyaret edeceğini açıklayan Papa Francis buradaki kutsal türbede Bartholomeos ve tüm Hristiyan kilisesi temsilcileriyle birlikte bir buluşma gerçekleştireceklerini belirtti.
Bu ziyaret Papa’nın bu bölgeye Papa O bir canavar değil. Kimden bahsediyorsunuz? Anlamadım. Haberler Hepinizin çocuğu var değil mi? Haberler Evet. ve bu çocuklar sizin için mektup yazıyor Mektup yazıyorlar, resim yapıyorlar. Siz o hediyeleri yırtıp atabiliyor musunuz? Hem de önlerinde? Bu korkunç bir şey. Anlamıyorum! Neden babalar Haber Haber çocuklarının yaptığı resimleri yırtıp Haber Haber sobaya atmak zorunda? Neden uçurtmalarını tamir etmiyorlar? Neden onu ağza alınmayacak, berbat bir şekilde ifade ediyorsunuz? Ünlü tekniklerinizle Haber Haber bütün dünyanın görebilmesi için Haber Haber onların yaşamlarını anlatın. Neden o Haber Haber onlar huzurlu yaşayamıyorlar? Tahammül edemiyorum. Lütfen yapmayın. Lütfen yapmayın. Yine kendimi üzgün hissedeceğim. Bayan Travers? Acılarım için artık bana her hangi bir şey verebileceğinizi Haber Haber sanmıyorum. Ne zaman biterse o zaman Travers. Senin için bir şey getirdim baba. Canım Ginty, güzel kızım. Buraya gel. Ben hastayım. Babana yardım edeceksin değil mi?olarak gerçekleştireceği ilk ziyaret olacak.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...